Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 7:16:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. se citavu noc uvaljivao kod mene ispod cebeta, i sve na moj jastuk. Iskrivila sam se. E sad mi trebaju i slem i oklop za spavanje, a boga mi i pendrek, kad je mm tu, da ga mlatnem kad krene da hrce. Pokusavala sam nogom, ali mi daleko. Doslo mi je da ga posaljem kod taste u sobu, pa nek zajedno testerisu drva, ne mozes spavati. Jos komsije pravile zurku, muzika se jedva cuje, ali na momente im je neka netalentovana pijana pevaljka izlazila u hodnik, i arlaukala pokusavajuci da ubode muziku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 7:38:19
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutroooo!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 8:06:53
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro i od mene. Oblacno, svjeze, bzv vrijeme. MM ode na selo sa majkom da beru drenjine da sepravi sok. Razmisljam sta za rucak, uh sto me to nervira. Svaki vikend planiram da napravim raspored obroka za nas i za M za citavu nedelju, okacim na friz i ne razmisljam uvece ili ujutro kad ustanem Sanjice, divno za Teodoru. Lijepo je sto se vec nazire talenat, mada reklo bi se da ima i na koga, pa nije cudo . Doco, uzivaj u vikendu . Odoh da malo cituckam sta ima po temama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 8:40:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro i od nas,D se vrtela celu noc i par puta plakala,mislim da je stomak muci jutros je imala redju stolicu,opet sam samlevena,al dobro sta da se radi
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 8:51:28
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro i od nas. Brzinski pijem kafu, spremam decu i idemo u muzicku skolu!!! Prvi cas! Ljubi ga majka!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 9:03:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro mame! kod nas bas sveze ,ni blizu jucerasnjem danu.. U sobi nam jos zamraceno , tata spava pa se trudimo koliko toliko da budemo tihi! Doco , kad joj je tata tu, samo u njega gleda-sinoc zaspala u pola 1 Superm, hajde sa s recom da lepo prodjete !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 9:29:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro i ja pijem kaficu Doco u BG-u imamo kucu. Mi na spratu a svekijevci u prizemlju. A u BL smo pod kirijom. Ako joj je redja stolica stavi je danas na dijetu. Kosti je mnogo bolje, nije vise toliko nervozan ali od sinoc nije kakio tako da mislim da ce do sutra biti kao nov. Ali zato je Vuk malo vruc i kuka da ga boli stomak aaaaaaaa pa bre ima li kraja!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 9:57:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma i ovo vreme je postalo cudno jos u avgustu , virus neki sto posto. Nego ja kad merim temperaturu E, stavim pod misku i stegnem rukicu ali nekad izadje na 36.6 a znam da je za bebe optimalno oko 37. Verovatno ne drzim dobro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 10:18:56
|
|
|
|
dijana1*
|
ME i ja Kosti stavim pod misku, a i toliko sam puta za 4,5 godine merila temp da mi toplomer nije ni potreban Cim pipnem celo i ledja znam kolika je. Mm nije mogao da veruje
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 10:27:11
|
|
|
|
emicaa
|
evo mene i ovde ,zaglavila sam sinoc do 10 na poslu,a prije nego sto sam krenula kazem mm kako nece biti posla jer pred plate nikad ne bude puno kad ono cvrc,ali meni bolje sto vise radim jer me placa po satnici. Dora se samo jednom budila,u 3,popila flasicu i nastavila do pola 7 spavanje,nesto mi je sumnjiva ove dvije noci,dosad ako je tako dvije dobra trecu nam zabiberi posteno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 10:37:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice , pronadjoh se u ovom "zabiberiti " Kad joj je tata tu, ma kakvo spavanje, samo u njega zeva , jos naucila da odize glavu, ma sva je kao crtani film! Prethodne dve noci smo bile same, milina sto se spavanja tice ...treca haoticna .Zelim ti srecu veceras !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 10:38:58
|
|
|
|
Bibilib
|
Zdravo mame da li ste se odmorile bar malo? Ja Boga mi jesam...sad mozemo da organizujemo dan ali nam vreme nije bas lepo....
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 10:40:27
|
|
|
|
mirkam
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR jutro i od nas,D se vrtela celu noc i par puta plakala,mislim da je stomak muci jutros je imala redju stolicu,opet sam samlevena,al dobro sta da se radi Doco, zar tebi Dora nije vikendom kod mame? Nije to nista sigurno, danas ce ona biti super
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 10:51:14
|
|
|
|
popkica bebic
|
Zdravo mame! Moj V spava, posto je pola noci bio budan. Inace, nosic curi bez prestanka, a vristi kad pokusam da mu pomognem da se toga otarasi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 10:53:47
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MIRKAM danas je vodim,juce moji bili u poslu oko zimnice pa ide danas kod njih POPKA ni jedno dete ne voli to izvlacenje slinica al kad se mora nema druge,ljubi nam zeta
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 10:55:04
|
|
|
|
emicaa
|
Zelim ti srecu veceras ! ma odmorila sam dvije noci izdrzacu ako opet podivlja,a i mm je kuci pa moze bar ujutru ustati sa njom da ja odspavam jer nocu i ako se probudi nece kod njega zaspi,kao sto druge bebe samo gledaju tatu tako moja gleda mene,ako sam ja kuci kod mm nece ni jede,nit se igra sa njim,kao majmuncic se objesi o meni i njoj sve ravno do kosova
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 10:55:22
|
|
|
|
popkica bebic
|
Prijooooooo... Ajde kod nas na
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 15:53:31
|
|
|
|
doktorkakristal
|
sta radite,ovamo lije kao iz kabla,pitam se samo dokle ce ova kisa il se sprema potop pa nam svima treba po jedna nojeva barka
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 18:04:16
|
|
|
|
mati
|
Doco kod nas pocela pre sat vremena. Kad rece Nojeva barka setih se ovog novog filma i bas sam se razocarala...
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 18:15:03
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ja ga nisam gledala,mada sam cula da i nije nesto
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 18:20:19
|
|
|
|
mati
|
Pa mozda sam ja mnogo ocekivala a mozda je i stvarno katastrofa. Meni se ne svidja nikako, gubljenje vremena.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 18:22:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ma ti zivikani filmovi uglavnom budu bezveze,bar meni sta je ovo nema nigde nikog,mora da spavate ,ova kisa bas deluje uspavljujuce jedino ja visim ovde
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 18:23:51
|
|
|
|
Torbica
|
Lije i kod nas
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 18:24:32
|
|
|
|
mati
|
Visis visis Sanjica slavi, njoj je opravdano. A verovatno i svi spavaju, jedino ja ne mogu da spavam na kisu, bas je ne volim pa ni za spavanje. Aha, evo je i Torbica
< Poruku je uredio mati -- 20.9.2014 18:25:03 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 20.9.2014 19:02:59
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao žene kako ste Boga ste ispisale, dok pročitam probudiće se ne-spavalica Inače sam ovih dana baš nešto u finom raspoloženju. Uspela sam da se ofarbam (ali ne i ošišam, to ću ovih dana), mm još sutra na odmoru pa koristili zadnje dane, skitali sa Milom, a ona mi je nešto baš zlatna, ili se ja bolje snalazim. Nekako mi je sve lakše. Fizički ne ali psihički uh...neko rasterećenje, ne znam zašto. Inače smo promenili mleko, prešli na Humanu i da kucnem u drvo dobroooo je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?