|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/14 [chat]
19.9.2014 13:22:04   
mali_mis
I moje dete se budilo tokom noci, zakmeci, pomazim ga, i nazad na spavanjac.
Al sto nam je sad bilo interesantno. Mesto desavanja, naravno kuhinja, i naravno pored sporeta. Na sporetu lonac sa kuvanim kukuruzom od juce, a A. sedi pored (ja ga drzim od nazad), i krene dete da vadi kukuruz iz lonca, ostavlja ga pored, i mlati rukama po loncu i onoj vodi. Okupa i sebe i mene. Onda se dohvatio persuna i krene sa njim da mlati.
Evo ga sad, sveze okupan, obucen, sedi u kolicima, pije mleko i uspavljuje se.
A kad zaspi, odoh u kuhinju da me strefi srcka user posted image i da pocistim onaj haos.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 726
19.9.2014 13:26:44   
emicaa
Ova moja od jutros opasno galama,kaže eeeeee mama mama,pa onda baba ee baba eee,blesava je skroz user posted image
Pa mišu tvoje djete samo misli na tebe,zna da će ti biti dosadno kad zaspi pa da imaš šta radit user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 727
19.9.2014 13:30:58   
mali_mis
U pravu si emice, i jos me je okupao user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 728
19.9.2014 13:35:08   
emicaa
vidis,zlatno ti je djete user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 729
19.9.2014 13:41:14   
Mala Elena
Joj Emice i moja vice isto, samo ne tata. ..user posted image
MM pa tvoje dete zavolelo sporet , izgleda ce biti neki kuvar-ugostitelj ...ima da se ugojis user posted image
Mi nismo lose spavali, cini mi se da kad je u krevecu cesce se budi ..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 730
19.9.2014 13:41:52   
superm
Pozdrav, mame! Dosla sa posla, pijuckam kafu, ziveo petak!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 731
19.9.2014 13:44:29   
emicaa
T je do skora sve dozivala osim mame,od juce je i mama aktuelna...
ME pazi da se navikne da spava sa tobom pa onda joj je gore navikavati ne njen krevet.
od vas se svi raduju petku jer odmaraju vikendom kod mene obrnuto,ja veceras od pola 7 na posao ali srecom ne radim dugo.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 732
19.9.2014 13:59:02   
popkica bebic
Zdravo mame! Moj V spava sa tetkom, ja spremam rucak, pa rekoh da vidim sta se ovde radi. Proradio nam je nosic, kijuckamouser posted image mislim da je to sve od sinoc pocelo. Moje dete izlazi iz vrece za spavanje i otkriva se, uf!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 733
19.9.2014 16:09:34   
doktorkakristal
Dora vice sve osim mama,mene zove nana ili ama user posted image nesto joj to prvo M tesko da izgovori,mada sam i ja kasno progovorila mama posle prvog rodjendana

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 734
19.9.2014 16:09:39   
Torbica
Cao mamike, moji nisu zucnuli celu noc.
Sad cu da krojim nesto, ako uspem, ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 735
19.9.2014 16:12:41   
branki*
torbice,super,tu si i za masinom si,odlicno!evo,imas poslauser posted image

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Branki, daš Torbici da ti suzi malo suknju i bluzu.

branki

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 736
19.9.2014 16:19:49   
Sanjica26 RR
Zdravo zene! Ziveo vikenduser posted image
Ni moje dve se nisu budile. Sofiju u 11 obicno podojim. Ni tada se nije probudila. Spavala je od 8 do.8.
Teodora sad spava, pa idemo u muzicko zabaviste. Malo je nazebla. Place u kolima sto se prehladila jer ne moze da se igra sa Sofijom. Kako.ona misli na sestru.
Sutra pripremam tortu za moj rodjendancic. Jeste sutra ali moji dolaze tek.u nedelju. Javljam kasnije da li smo.primljeni.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 737
19.9.2014 16:20:33   
Klarita
Ljiso, nije prozivanje, zato je onaj smajli nasmejan user posted image Navikla sam da ja ostavim nocu teme, a ti nastavis zoromuser posted image

Imamo svadbu sutra, poenta je da smo pozvani i mi i moji roditelji, ali zbog dece mozemo da idemo ili mi ili oni. I sad, ko ceuser posted image svima svejedno...Moj tata jos pre dve nedelje rekao ljudima da zbog dece ne mozemo svi. I sad ko da ide user posted image

Malocas se nastavila epizoda naplakivanja i neugadjanja, stalno su mu ruke i prsti u ustima, zubici ga muce 100%, ja ne zelim da verujem u Harp, pre u uroke verujem user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 738
19.9.2014 16:25:36   
mali_mis
Klarita, nije harp, to su zubici user posted image
Ja sam A. desni mazala onim gelom, sad mi retko kad da, nece da otvori usta kad ga zubi muce.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 739
19.9.2014 16:30:17   
Mala Elena
E branki , dobro je da sam izgladila odnose sa Torbi, da mi ucini uslugu hahah ! user posted image
Salim se, nece to meni trebati, a svi ubedjeni u suprotno!
Emice , taman da se ubijem , ce mi dete srusi intimu u sitne sate! user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 740
19.9.2014 17:36:19   
mati
Zdravo mame.... Mene nema pa se tek pojavim.
Blago vama kojima deca spavaju cele noci, Mita spava ali se jos budi da sisa. Samo zeva i zmuri.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 741
19.9.2014 20:18:42   
Torbica

IZVORNA PORUKA: branki RR

torbice,super,tu si i za masinom si,odlicno!evo,imas poslauser posted image

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Branki, daš Torbici da ti suzi malo suknju i bluzu.

Mooooze Branki! Trebaju mi zelene hirurske pantalone za operacioni blok, pa sam to pocela, sutra cu ih sasiti.
Sanjice user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 742
19.9.2014 20:24:04   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: mati

Zdravo mame.... Mene nema pa se tek pojavim.
Blago vama kojima deca spavaju cele noci, Mita spava ali se jos budi da sisa. Samo zeva i zmuri.

Moja E se ranije probudi i cuti , cujem samo suskanje ili kako glocka prste pa se probudim a evo u zadnje vreme place ali kao kroz san , ne otvara oci. A kad je spustim na krevet otvori usta kao ptić ...i ceka ! user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 743
19.9.2014 21:03:01   
Torbica
Sanjice, kako ja da doletim do tebe?user posted image Tako bih volela! Ovaj mali lopov spava od negde 12-13 pa do 16 u proseku... Mm pece rakiju. Mislim, njegov sef je biser, kupio je kazan od 30 litara user posted image , maliii, pa sad imaju ne znam ni ja koliko tura. Ne mogu da mu uvalim decu i kidnem. Smizla ima slikanje od 12-13 i 30.. Prepodne ih ne diram, nece pre 9, pretpostavljam. Kad mali ustane, stigla bih taman da ih spakujem sa tvojima na spavanjac! Aaaaaaa user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 19.9.2014 21:04:04 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 744
19.9.2014 21:18:07   
Sanjica26 RR
Torbi i ja bih volela da nam dodjesuser posted image Ako hoces zvacu stanicu ujutru da pozovem da pitam da li ima polazaka. Mada, najbolje je kolima da se svi spakujete i da dodjete user posted image Mozete da prespavate. Mozda bude malo tesno,ali sta ima veze. A nedelja? Kako je mm tada sa vremenom?
Mi smo bili na prvom casu u muzickom zabavistu. Kaze nastavnica da je jos uvek mala, ali ce da je primi jer ima potencijala. I tako je moja T sedela sve vreme kao dobar ucenik. Ona je toliko vrckava da mi je bilo smesno sto je mirna.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.9.2014 21:22:24 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 745
19.9.2014 21:27:48   
dijana1*
Sanjice T nas mali muzikantuser posted image
Kosta mi je malo bolhe, cini mi seuser posted image pupupupu da ne ureknem. Od 17 h je kakio dva puta. To je super.
Vuk ceo dan skace po dvoristu. Njemu je stan bas smor alista da se radi, tako je kako je.
Posto K sada ima stomacni virus nas boravak u BG-u se produzava do daljnjeg. Zeza se mm jutros kuku majko ostacemo ovde zarobljeniuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 746
19.9.2014 21:32:14   
Sanjica26 RR
Dijana vaa sve sad poteralo. Nervira me sto ne mogu preko mobilnog da posaljem grlisu.user posted image
Kako je krenulo docekaces i mene u Bg. Mm treba da ide da potpise neki ugovor. Ako se uklopim sa svojim rasporedom u skoli eto me.
Tvoj mm nek sad izdrzi. Malo i ti kod tvojih da se odmoris.
Torbi ima jos vikenda. Ako ne bude ovaj bice neki kad budes slobodna.user posted image a ja te cekam kad god bude.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.9.2014 21:34:12 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 747
19.9.2014 21:37:41   
dijana1*
Sanjice sve nas je poteralo. Mene glava otkida. Ako budes dolazila za BG obavezno se javi. A ovde su njegovi tako da odmora bas i nema. Glupo mi je uvaliti decu i leci da spavam. Doduse danas sam uspavljivala Vuka i zalomila malo sa njim. Na kraju sam rekla jaooo pa ja sam zaspalauser posted image slucajno :-) nije njima problem da ih cuvaju , hoce oni ali je meni glupo da gledam kako ih V i K maltretirajuuser posted image

Direktna veza do poruke: 748
19.9.2014 21:37:49   
doktorkakristal
gde ste drustvo,ja bila na folkloru,bas je bilo super ucimo novu koreografiju user posted image
DIJO jeste li u gostima ili je vas stan,nisam u toku znam da zivis na dva mets ako se ne varam user posted image
nadam se da ce deca mirno spavati veceras,ja sutra D vodim kod mojih user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 749
19.9.2014 21:40:22   
Torbica
Ma spavala bih ja na lusteru, bez problema! Javljam se jos, nisam odustala! user posted image Al ovi moji, huh, bilo bi veselo! user posted image Hvalaaa u svakom slucaju! Nemoj zvati stanicu, kolima bismo, brze je!

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here