Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 19:45:47
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Mala Elena, stavi pek papir uvek i nema ribanja, ja tako, ako nije silikonska podloga, pek papir, nista zivo ne ribam. Jos kupim u DM-u na listove, samo izvucem, nema secenja ni nicega. Zene drage, odoh da strebam pa da mogu ujutro lepo da diskutujem, ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 19:52:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja sam pa mislim svakodnevno u DM/u i ne videh taj pek papir na listove,,e stvarno sam biser,hvala Torbice na info..inace pice,pite,hleb ,proju sve pecem na pek papiru..e da,jednom prilikom sam kupila silikonski kalup za proju i ispekla ih medjutim meni se to strasno oseca na silikon,cak sam probala jos koji put kao prvi put je bilo novo medjutim ista prica...vise ne koristim
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 20:00:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma znam ja ali mm kaze: " Ko jos na papiru pece krompir ?" Pametuje i onda bojkotuje i strajkuje gladju ! Jedino njemu da dam da riba!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 20:09:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja sam razmisljala da kupim te silikonske za mafine ali sam imala priliku da probam projice iz istih i odustala. Bas se oseca ! E sad mozda ne bi u onim papirnim korpicama ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 20:44:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Mame kako ste Mi smo u BG-u, cekam da se Kosta resi slinica pa da primi vakcinu. Vuk je po ceo dan napolju samo kada treba da jede jedva ga ubacim u kucu. Sutra cu malo da svrljam SAMA po trznim centrima, uf jedva cekam a klince cu da uvalim babi i dedi , nek' se snalaze
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 20:51:49
|
|
|
|
Didy
|
Ja stalno pečem u silikonskim kalupima, meni se ništa ne oseti. Ja sam danas od 7 do 7h imala časove, s pauzom od 14:30 do 16h, tad sam pokupila decu iz vrtića i odvezla kod mame. Mrtva sam. Nisam mogla dočekati da deca legnu. Fali mi kada da napravim neku finu kupku i da kuliram, da čitam knjigu ili nešto slično. Umorna sam, ali srećna i ispunjena. Srce mi je na mestu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 21:21:12
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage mamice, hvala vam na savetima. Ma znam ja sve to, ali ja sebe cesto nazivam "tempirana bomba" jer lako planem (eksplodiram), ali me hvala Bogu brzo i napusti to stanje. Makarone su zamenile palacinke, svi su uzivali, a ja najvise!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 21:36:02
|
|
|
|
doktorkakristal
|
nesto sam umorna i pospana,noge me bole ,malo da blejim po netu pa cu u krevet
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 21:50:57
|
|
|
|
emicaa
|
Samo da vam mahnem i poželim laku noć,Doco čekam te ujutru sa kafom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 21:58:09
|
|
|
|
doktorkakristal
|
EMICE obavezno zna se ko su ranoranioci,nego ja se kasno javim dok namirim Doru i dok skuvam kafu
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 21:58:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Didy , ja sam probala kod prijateljice i bas su se osecale ! Ali ona je kupila kod kineza za oko 350 dinara, tada.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 22:07:01
|
|
|
|
dijana1*
|
Imamo teme Mustre,modle,kalupi za torte kolace i Posudje. Idem da spavam mrtva sam umorna, nos zacepljen , grlo boli...
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 22:08:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DIJO sta je tebe steglo,jel virus?kokni jedan fervex ako imas
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 18.9.2014 22:22:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem i pozdravim Dijanu za koju se pitamo.danima gde je. Dolazim kuci. Zove me mm da mi kaze da su upali lopovi bracnom paru u stan u 2 posle podne. Bili su u stanu. Zgrada je preko puta nase. Posle sam otisla u vrtic na roditeljski. Mnogo zanimljvih ideja su nam vaspitacice iznele. Teodora se za to vreme igrala u drugoj sobi. Kad se zavrsio roditeljski otisla po T. Ulazim bluza naopako obucena. Ona place, jer nece da joj daju balon. Razdrazljiva je jer nije spavala. Strpala sam je u kola i pravac kuci. Kaze vaspitacica da smeta samoj sebi. Vrti se u krevetu i kad ona zaspi vec je vreme za budjenje. Takva je od rodjenja. Odoh spavati i sutra u nove radne pobede. Posle posla idemo u muzicko zabaviste. Laku noc mame BTW meni ne smrde silikonske modlice. Superiska su.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 7:24:19
|
|
|
|
mirkam
|
Pa gdje ste ranoranioci? Evo ja cu da stavim kafu M nocu kaslje to je uzas, ne moze od slajma da guta, zacepi mu se nosic pa dise na usta pa se zagrcnjava. Moram opet da mu ukljucim Bisolvon, a prosle sedmice ga je pio Nego, sta radite? Sto vas nema jutros?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 7:25:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ni meni se ne oseca miris kod silikonskih modli. Mi smo se juce setali, mali gospodin nije hteo da hoda, hteo je da se nosa, pa smo ga na frku stavile u kolica, tako da nije skontao gde je, i nije se drao, i nastavile da setamo. Tako je on odmoran nastavio da terorise kad smo dosli kuci. Ali je na kraju dosao moj brat, pa ga je fino izmorio pred spavanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 7:42:50
|
|
|
|
emicaa
|
Ja malo kasnim,moje djete prespavalo,jednom se probudila malo je mazila i nastavila,u 5 pila mlijeko i nastavila skoro do 7,mm tad već bio budan pa sam do pola 8 spavala.kao nova sam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 8:09:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cao mame! Mi se budili , spavale zajedno posto muz bio u nocnoj i tako!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 9:03:58
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro evo me tek sad u brzini sam pa pisem kasnije nemam sad vremena D seprobudila nocas oko dva i bila budna do tri nemam pojma sta joj je bilo,ja sam sad slogirana a ceka me gomila obaveza moram i do prijatel;jice da joj nesto nosim
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 9:10:08
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro, mame! Jutro, prijo! Moj V se probudio nocas u 1h i bio budan do 4h...prevristao je i oglodao me je za sve to vreme. Mm je nacisto pukao, jutros od 6h ima obaveze, a ja sam kao iz ves masine, uf!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 9:14:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro. Sanjice u utorak smo odlucili da dodjemo za BG. Pa dok smo se spakovali, dosli... prodje dan. Ovde mi je net sa tel pa je uzasno sporo. Kosti se taman smirile slinice i mogao bi u pon- utorak da primi vakcinu ali neeeee on je nocas dobio proliv. Prvo oko 4 h pelena krcata, pa u 8 h isto tako cak je i proslo kroz pelenu i jos 2 puta ali samo malo Sta sada nisam pametna. Uglavnom kuci se ne vracam dok dete neprimi vakcinu. Emice lepo je cuti da se neko naspavao :-) nego nisam u toku jesi li radila test?
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 9:37:02
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro/dobar dan. Vidim sva deca se nesto budila nocas N se probudio oko 23hi30, bas sam bila postovala negde, verovatno u negativnoj , i bio budan skoro do 02h nije plakao, malo par puta se kao zaplace, ali u polusnu sve vreme. Nosali ga naizmenicno mm i ja. Probudio se u 8h i sad opet spava, ne znam sta mu je. Mozda mu izlazi zubic odbija cuclu, nocas mu nudili i vodicu u mleko, ali...Kako god, prezivesmo. Idem da citam... Nema Ljise, navikla sam da ujutru procitam njen detaljan izvestaj Dijana, ostani, brzo ce proci. K povracala preksinoc, dve-tri prolivaste stolice i zavrsila, a cujem sad od drugarica da sva deca imala, ali vrlo brzo prodje, 24/36h i zavrsi se
< Poruku je uredio Klarita -- 19.9.2014 9:38:39 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 13:02:13
|
|
|
|
emicaa
|
Nisam ga radila nije mi se dalo,juče sam dobila pa i nema potrebe.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 13:05:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Nema Ljise, navikla sam da ujutru procitam njen detaljan izvestaj khm khm kakvo je ovo prozivanje? ma ja od juce od kako sam D dovela iz vrtica prakticno ne stajem. Sa njom, pa vecera, iako je sinoc zaspala u 20h budila se i ona, pa sinoc peglala, pa jutros frka trka, pa mi bio moj dobar drugar sa Kovač Borisom pa smo eto izgubili dva sata razgledajuci napustene salase. Sad mi ne vredi da pocnem da kuvam jer za 15 min idem po curu u vrtic. Nadam se da ce tamo ruckati ako ne imam izes ga rucak od juce ostalo je malo u serpici. A danas sam mislila musaku od plavog patlidzana al eto. I mislila sam orasnice, juce sam kolace s visnjama koji su se pojeli neverovatnom brzinom. Bila u kupovini. Ma svasta. Juce bilo superiska sa zenicama, tako su mi slatke sve trudne . Medene su. Decica medena. Al eto brzo sam morala da krenem. Pisem vam kasnije mamice. Ako ne veceras ondak sutra ujutru. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 19.9.2014 13:12:05
|
|
|
|
doktorkakristal
|
znaci sva se deca budila,hmmmm tacno je onaj harp muz odvede D da je vozi na bicikli u kuci ko da je bomba pala,gledam i ne znam odakle da krenem,pa sedoh da popusim jednu i virnem ovde
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?