|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/14 [chat]
17.9.2014 22:15:39   
madre
jole, kako to izbacujete nocni obrok?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 651
17.9.2014 22:18:31   
Jole84
Madre pošto ne dojim nego pije ad, noću se mnogo grči i boli je stomačić, dr mi je savetovala da izbacimo obrok u 3, jer fino napreduje, kaže da joj nije potreban već da se budi refleksno. Vidim da su mišljenja i tu oprečna, pa sam baš zbunjena.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 652
17.9.2014 22:21:16   
Torbica
Jole, a sta ti mislis/osecas? Oslusni dobro sebe u tisini.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 653
17.9.2014 22:22:53   
doktorkakristal
JOLE ti prema osecaju,za AD nazalost sve je individualno nekoj deci prija jedno nekoj drugo,jesi li uzela ono za osetljiv stomak?Moja pije nestle nan i fenomenalno je a mnogo smo lutali tj svasta probali,odosmo u of ima tema o AD mleku ako te jos nesto zanima pisi mi tamo

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 654
17.9.2014 22:27:40   
mirkam
Jeste,jeste, drugari, znam da ste sve u pravu, ali jace je od mene, bas me stislo nesto.
Nego sta da se radi, na posao se mora ici i kao i svi ostali. Bice to ok...nadam se.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 655
17.9.2014 22:30:06   
doktorkakristal
joj MIRKAM sta bih ja dala da radim,dosadih vise i Bogu i narodu sa kuknjavom o poslu user posted image
zene odoh da legnem ova moja ce se probuditi rano,ljubim vas sve kuckamo se sutra

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 656
17.9.2014 22:32:05   
Torbica
Sad cu i ja lagano da begam, da dokrajcim ovo lepo vince, pa da spremim decici stvarcice za ujutro, cera je odabrala sama pre spavanja...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 657
17.9.2014 22:38:42   
Jole84
Dr, Trobi laku noć user posted image
Torbi u pravu si, samo svoje instikte. Ja mislim da je to ispravno a vreme će da pokaže. Dr mw to posavetovala još pre mesec dana, ali tad nisam smatrala da je dobro. Ipak sam uplašena i bojim se čak i svojih instikata kad je ona u pitanju.
Mislim da sam malo "fiju fiju majka" user posted image user posted image
Mirkam biće to sve ok, prijaće ti malo promene i nekih novih aktivnosti user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 658
17.9.2014 22:40:15   
mirkam
Odoh i ja preumorna sam.
A sto nema Dijane neko vrijeme? Nadam se da je sve ok.
Laku noc...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 659
17.9.2014 22:42:27   
Torbica
Jole draga, nisi fiju fiju, i normalno je da se preispitujes i strahujes. Prevagnuce vec, a sto duze budes majka, lakse ces neke stvari prelomiti/odluciti, jer ces kao i sada uvek gledati dobrobit za svoje dete a straha ce bit manje, ljubim te

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 660
17.9.2014 22:43:18   
Mala Elena
Emice, pravo da ti kazem nisam obracala paznju na to... kapiram da bi prvo trebale izaci jedinice ? I to prvo donja? Mislim, nije pravilo ali najcesce je tako.
Sutra cu joj pregledati. Imam one gume ispunjene vodom pa to hladim u frizideru i dajem joj da glocka . A ti, mazes sta?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 661
17.9.2014 22:45:06   
Sanjica26 RR
I ja se ovih dana pitam sta je sa Dijanom. Nadam se da su decica zddrava.
Dr Torbice laku nocuser posted image
Jole samo odsluskuj sebe.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 662
17.9.2014 22:46:34   
superm

IZVORNA PORUKA: Torbica

Jole draga, nisi fiju fiju, i normalno je da se preispitujes i strahujes. Prevagnuce vec, a sto duze budes majka, lakse ces neke stvari prelomiti/odluciti, jer ces kao i sada uvek gledati dobrobit za svoje dete a straha ce bit manje, ljubim te

Bas tako! Torbice, kao i uvek, mudro zboris! Pozdrav za sve mame, odoh na spavanje!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 663
17.9.2014 22:46:37   
Mala Elena
T .javljam kad budem u prilici , posto je mm u nocnoj a on ima Sony xperia K, kapiram da je slicno ... gprs mora biti aktivan da bi mms funkcionisao. Ali sto ga je iskljucila ?
Moras imati negde bar opciju-aktiviraj prenos podataka preko mobilne mreze /operatera. Samo cekiras ...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 664
17.9.2014 22:50:53   
Torbica
Superm, Sanjice user posted image
Elena, ukljucen je meni prenos podataka naravno, ali mi ne radi i pored toga. Prvo mi je radio internet ali MMS nije, otisla tamo da mi nameste i pokarabasili mi ga, a ne znam kad cu uspeti da odem. Hvala ti u svakom slucaju, ako znas sta jos treba da se cacne, javni.
Ljubim vas sve, begam drage moje

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 665
18.9.2014 4:45:29   
emicaa
ME mazala sam gelom al nije pomoglo,sad imaju neke male kuglice za zube ro se topi u ustima,biljne su,a pošto su skroz sitne i kad bi probutala nebi je ni osjetila,one malo smire.I da,uglavnom prvo izbiju donje jedinice.
Dobro jutro mile moje,kod nas opet veselo,nije kao prošlu noć ali opet se budila baš često i u pola 5 smo ustale.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 666
18.9.2014 6:02:58   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Torbica

Sad cu i ja lagano da begam, da dokrajcim ovo lepo vince, pa da spremim decici stvarcice za ujutro, cera je odabrala sama pre spavanja...

Prvo cu ovo da iskomentarisemuser posted image . Tvoja cerka je starija i lepo prica, razumna devojcica i lepo sve sama odabrala sta ce obuci za vrtic. A moja....Moja jos i ne govori ko svet a juce se nameracila bas na neke pokucnice koje retko kad joj i obujem jer nisu anatomske i lice na holandske klompe (dobila ih je na poklon) i drecavo narandzaste su i morala sam juce da je vodim u vrtic u tim "klompama"user posted image , nije mi dala da ih skinem, ma nije bilo sanse. Gledali nas kao ludake kad smo ulazile u vrtic.

Dobro jutro mame. Onaj prolaz sto smo D napravili da moze da ulazi i izlazi iz svog kreveca (postavila sam sliku u temi iz krevetica u krevet) ima svoje dobre i lose strane. Elem, nocas se D probudila i hop eto ti nje izmedju mene i mm u krevetuuser posted image . JA sam bila toliko ukomirana da sam je skapirala tek sad pre nego sto ce mm otici na posao pa mi je mm rekao sta se desilouser posted image .

Juce smo se popodne malo druzili i Dunjica sa svojim drugarem ovde po dvoristu. A inace je jedan drugar u vrticu ujeo za prst, i bas joj je natekao kaziprst i ocrtavaju se zubi.Rekla mi je vaspitacica da je on nesto radio i D je dosla do njega i mlatila mu prsticem i rekla mu "no, no"user posted image i ovaj ju je ujeo. Mislim nemam reci. Nadrljalo ovo moje dete u vrticu. user posted image Gledam je i juce dok se igrala sa drugarem, on joj otme igracku ili nesto a ona flegma ode i uzme nesto drugo. I tako u krug. Ali je vec pred kraj druzenja i ona po*izdela da izvinete na izrazu i onda je vec pocela da se buni. user posted image

Danas planiram svasta nesto videcemo koliko cu uspeti da poradim. Pozdrav mame

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 667
18.9.2014 7:48:17   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Moje dete jos spava, neka ga, nek ne zuri user posted image Poslednjih nekoliko dana je pravi mali smor, urnise nas. Valjda bile ove kisurine, pa nismo mogle da ga vodimo da seta, ali evo danas je vec lepse vreme, i ima da seta popodne da se lepo on umori. Napravi on par koraka sam, ali jos nece da se skroz pusti, nego mamu za ruku i vodaj.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 668
18.9.2014 7:54:02   
mirkam
Ajmo budjenje user posted image
Imam rucak od juce, zanci danas se kuva samo za M, jeee!
Juce popodne mm izveo M u setnju a ja sredila skoro pa sve, tako da danas samo peglanje. Obozavam kad je sve na svom mjestu i sija.Ma milina. Mada, vjerovatno nece jos dugo biti tako, M raste user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 669
18.9.2014 8:01:52   
doktorkakristal
jutro mame
EMICE hocemo li se ikadnaspavati user posted image
kako ste drugarice,ajmo na kaficu user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 670
18.9.2014 8:05:59   
serpica
Doco,naspavacete se mislim za jedno godinu dana,ono da se bas naspavas,ja sam se vremenom navikla i ne treba mi vise od 4.5 sati spavanja

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 671
18.9.2014 8:07:22   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Sofija jos uvek spava. Samo je u 11 sisala i nije se vise budila. Kad ona zaspi, ja sam na casovima. Mislila sam da je mnogo kasno i da sam se uspavala, pa sam tako skocila da mi se zavrtelo. Teodora i mm su se obuvali za vrtic. Teodora ima frizuru. Tata joj je napravio. Cim sam izasla iz sobe pocela mi je da prica neki dogodjaj . Brbljavica. Moracu Sofiju malo da izvedem napolje. Bas dugo.nije izlazila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 672
18.9.2014 8:55:41   
Mala Elena
Dobro jutro mamite ! user posted image
Jutro se cini lepsim , a posto se po jutru dan poznaje. ...user posted image
Emice , ne znam da li toga ima kod nas, kako se zovu? Torbice , javicu ti kasnije...
E je bila ustala u 5, prevrnula se na stomak i ukakila, pa smo bile budne do 6.user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 673
18.9.2014 9:19:38   
emicaa
elena evo ih user posted image
serpice mislis kad napune godinu ili ce da traje jos godinu user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 674
18.9.2014 9:58:53   
doktorkakristal
ja prvi put vidim te kapi ,pomaze li ?
jutros bilo hladno sad se pojavljuje sunce valjda ce biti lep dan

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here