Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 10:10:08
|
|
|
|
emicaa
|
Sad sam joj pregledala desne i ne izgleda kao da je krenuo izbijati,imam neke kuglice za zube ali i to je na kratko umiri,a gel ne pomaže uopšte.odoh sad i ja malo prileći jedva gledam.Elena jedi slane štapiće.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 12:14:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan mame. Bila sam kod lekara, tri mladeza zbog kojih sam otisla su ok, benigne promene, Potrebno je samo pratiti ali se dr nesto zabuljio slucajno u neki moj cetvrti mladez i kaze taj mu je najsumnjiviji. Gledao ga 10 min.Kaze za pola godine opet da dodjem. Ce da vidimo sta se zbiva i da li ima nekih daljih promena. D u vrticu. Spava. Idem po nju oko pola 2 a sad odoh da kuvam. Ucrvljala sam se u cekaonici kod lekara. Mrzim kad dugo sedim. Odoh mame da ne zabusavam na rr nemam bas puno vremena. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 15:55:24
|
|
|
|
doktorkakristal
|
nije mi radio net od sinoc jutros prijavili ,malopre zovu da ce doci da vide sta se desava,kad on proradi sam odoh da citam sta ste pisale
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 16:29:26
|
|
|
|
emicaa
|
Teodora je sad kad je zaspala napravila neku facu,strašno me podsjetila na mene kad sam bila mala,mislim po slikama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 16:33:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Doco dobrodosla , nema te odavno! Emice , i ja mojoj pregledala celu usnu duplju, tako se bila lepo namestila , ali ne vidim nista . Sestra me pita jel su se nadule desni, ja rekoh videces kad dodjes , pojma nemam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 16:36:35
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MALA ELENA hvala ti na dobrodoslici,bitno je da si nam se ti odomacila
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 16:38:32
|
|
|
|
emicaa
|
mojoj je gdje ce biti donje jedinice odavne nateceno i bas tvrdo i bjelo ali jos ne izgleda kao da ce brzo probit gore.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 16:43:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR MALA ELENA hvala ti na dobrodoslici,bitno je da si nam se ti odomacila ahahhahah lepo ja rekoh ovo je kao ona poslovica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 17:00:03
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobar dan! Eto i mene...Ne stizem ni da sednem za komp. jer ceo dan jurim bekana po sobi. Poceo je da se krece desno-levo drzeci se za krevet i kad god me vidi da stojim penje se uz mene. Sta se kod vas radi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 20:04:29
|
|
|
|
Torbica
|
Drage moje, ja sam neki dan bila do MTS-a jer mi nisu radile MMS poruke, e sad su proradile ali su mi zeznuli internet na telefonu , aaaaaaaaaaa, moracu opet da idem! Fino smo se organizovali, klopicu spremim ranije, na poslu mi je sjajno, ma nemam reci, hvala Bogu, sve je dobro, samo nek su decica zdrava. Moram puno da citam i ucim, ali to naravno ide sa tim. Sve u svemu, presrecna sam, ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 20:53:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Doktorka, jesam i drago mi je.. bice mi drago i neke od vas da upoznam . Emice , ja ne mogu da raspoznam da li je nateceno .... ali nesto je muci definitivno. Ne balavi ali jeste sa dva meseca. ..sada trpa sve u usta i cesto place .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 20:53:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pozdrav mame! Sad dosla sa nastave. Mrtva sam. Sad cu da vezbam.pesmice sa Teodorom. Idemo u muzicko zabaviste u petak. Drzite pesnice da nas prime. Ona ne spava, jer se odvalila od spavanja. Nije rekao mm dadilji da je budi. Sta je tu je. Sofija spava. Nijedno vece je ne ususkam.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 20:58:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Torbice proveri u telefonu pristupnu tacku za net , treba da selektujes mts wap .To ti je u podesavanju , konfiguracije. Ako je android onda ides na mobilne mreze pa imena pristupnog punkta . Uglavnom pise gprs wap....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:01:49
|
|
|
|
mirkam
|
Dobro vece. Mrzim, mrzim, mrzim da ribam rernu grrrrrrrrrr Odoh u odgovarajucu temu da se istresem pa se vracam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:13:24
|
|
|
|
Torbica
|
Mala Elena, nemam pojma gde su te mobilne mreze, bas sam gledala...android je XperiaM Sony.... Poludela sam...Jos mi zena kaze - pa da, nije vam podesen tel ni za internet, pa vam ni MMS ne radi. Ne, ne, rekoh internet radi.... E pa zdrndala ga je da ne radi, glupaca.... Hvala ti! Mm otisao da kupi neko grozdje u Banostor, tako da narednih dana pecemo od rakija sljivu i jabuku a stavice grozdje da vri pa da proba i vino! Ljudi, otvaram kafanu! Sanjice, nema sanse da je ne prime, geni su to!
< Poruku je uredio Torbica -- 17.9.2014 21:15:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:14:54
|
|
|
|
emicaa
|
ME je li joj desna na tom mjestu gdje će biti jedinice izdignutije imalo,treba biti malo drugačije.Tako je kod Teodore bar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:20:44
|
|
|
|
mirkam
|
Evo me nazad, malo mi je lakse Pa kako ste mi mamice, kako bebe i bebani? Meni M jos vise bali od kako su mu nikla dva donja zuba Danas pricam sa koleginicom/drugaricom o poslu jer je ona pocela da redi (zavrsila porodiljsko) prije 10-tak dana, a sjedimo u istoj kancelariji. I pocela je polako da me hvata frka.Ne radim od oktobra prosle godine, covjece sad ce godina, i pojma nemam kako cu se vratiti. Mislim , nije meni frka od posla, volim ja svoj posao, ali kako ce to sada sve ici kada imam bebu Kako citav dan bez njega, ko ce da ga cuva, kako ce ga uspavljivati (to ne zna niko bez ja ) i milion jos stvari..Bas sam uplasena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:27:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Otisla Teodora da spava. I ako je dugo spavala. Ne moze da gleda na oci (tako kaze). Sutra mi je komotniji dan. Necu biti ceo dan u skoli. Ali posle casova idem kod Teodore na roditeljski. Toliko me je grlila kad sam dosla. Danas mi kaze kad sam dosla u pauzi: "Imam jednu lepu vest. Mnogo te volim mama". Sva sam se raznezila.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:30:21
|
|
|
|
Torbica
|
dusa malena. Evo mi ga mm
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:31:26
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Evo me nazad, malo mi je lakse Pa kako ste mi mamice, kako bebe i bebani? Meni M jos vise bali od kako su mu nikla dva donja zuba Danas pricam sa koleginicom/drugaricom o poslu jer je ona pocela da redi (zavrsila porodiljsko) prije 10-tak dana, a sjedimo u istoj kancelariji. I pocela je polako da me hvata frka.Ne radim od oktobra prosle godine, covjece sad ce godina, i pojma nemam kako cu se vratiti. Mislim , nije meni frka od posla, volim ja svoj posao, ali kako ce to sada sve ici kada imam bebu Kako citav dan bez njega, ko ce da ga cuva, kako ce ga uspavljivati (to ne zna niko bez ja ) i milion jos stvari..Bas sam uplasena. Normalno je da se plašiš ali nemoj. Polako ispočetka će biti malo teže i polako ćeš se naviknuti.Ubrzo će stvari leći na svoje mjesto.uspavljivaće ga onaj ko se bude brinuo o njemu,ako ne zna naučiće. VJERUJ MI DA TO NIJE NIŠTA STRAŠNO.Život ide svojim tokom Moj Strahinja danas cijeli dan ima temperaturu 39.3 .Ništa drugo samo to,ali ima ružan zadah -možda su afte . Ako noćas bude opet imao moraću ga ujutru voditi.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:39:55
|
|
|
|
Torbica
|
BM, sve znas, kod dr...nesto u ustima/grlu... Mirkam, sve ce se organizovati.... Uh, valjalo bi raskrciti kuhinju...
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:43:59
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Torbica BM, sve znas, kod dr...nesto u ustima/grlu... . Ma žmireći znam šta im je. A za kuhinju hm raskrčute ti i muž pa lagano....
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:48:15
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo drustvane POPKA ljubi mi zetonju jedva cekam da se vidimo TORBI drago mi je da se uhodavas SANJICE naravno da ce da je prime nema druge MIRKAM opusteno sve ce se srediti,brzo ces da naviknes i ti i beba EMICE nekim bebama izbijaju teze nadam se da ce probiti skorije ELENA mozda se i upoznamo nekom prilikom nikad se ne zna
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 21:53:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjice i mene si raznezila Mirkam , i ja sve to tako mozgam, kako cu se uklopiti, sve sam zaboravila, dok se uhodam trebace mi vremena i zivaca ...jos briga da li je sve u redu sa bekom ...malo je vise opterecujuce ...ne znam, radije bih nasla neki drugi posao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 22:13:21
|
|
|
|
Jole84
|
Dobro veče drugarice mi danas promenili Hipp mleko, uzela sam Humanu da vidim da li će da bude bolje, i prva dva obroka super bez grčenja a sad pred spavanje haos plakanje Grebe se po licu i mlatara nogama, jedva živo je uspavah, nije ni prducnula, čekam da kaki da vidim kakvo je stanje. Baš me nervira što sve moram sama da istražujem a nemam veze s vezom, ko da mi je beba zamorče pa probaj ovo probaj ono...a pedijatri za šta služe... Možda nije trebalo sad da menjam mleko kad izbacujemo noćni obrok... Emice biće zubić Šta koristite, koji gel?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?