Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 16.9.2014 23:54:07
|
|
|
|
Klarita
|
Ola, mamiteeee, ima li koga u nocnoj smeni?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 16.9.2014 23:57:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja biti tu mm čeka komp a ja nikako da se okanem istog
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 16.9.2014 23:58:49
|
|
|
|
Klarita
|
Ivanka, predji u kafanu da iscaskamo, pusti mu TV, a ja stavljam kafu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 16.9.2014 23:59:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ola! Bas si lepa plavusica, videla sam sliku! Ima li neki prirodni lek protiv glavobolje, posto dojim i ne bih da se kljukam lekovima?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 0:02:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pij dosta tečnosti, meni jaka limunada pomaže, valjda vit C, magnezijum obavezno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 0:11:16
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, cepni paracetamol, slobodno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 0:15:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dva dana bez prestanka...evo sad lezem sa glavoboljom...uzas zivi. hvala, paracetamol cu ako moram. Inace, imam i mucnine pa ni kafu co dan nisam pila...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 0:17:24
|
|
|
|
Klarita
|
Zato te i boli glava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 0:19:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Juce popila duplu pa mi krenulo, otkud cu znati.. Laku noc mame...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 6:46:18
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Citavu noc se budim jer mi je hladno i vijam cebe po krevetu, jer je moje naravno A. uzeo, a kako se vrti, on samo povuce sa mene. Smrzla sam se. Meni treba vreca za spavanje, a ne njemu, on se snadje, a ja spavam gologuza Jos sto mi drpi jastuk, pa se skroz povucem i iskrivim. Tako mi i treba kad sam ga naucila da spava sa mnom. Nego da ja sad lepo uzivam uz kaficu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 6:56:51
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro,ja sam budna od 5h bebac se izgleda naspavao a meni pada glava,eno ga u kolicima gleda crtace,a ja da popijem kafu pa u novi radni dan.Vreme hladno,kisovito,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 7:23:14
|
|
|
|
Klarita
|
Ja stavila vodu, kad provri, vidim nema kafe K nocas od oko 3h povraca, haos...malocas imala jednu stolicu, kasasta ali puna nosa...Pisala sam u pravoj temi...idem da skrenem misli, zadremala je napokon mukica ispravka, set_ila sam se da ipak imam negde u fioci 100gr
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 7:34:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moracu i ja da je naucim da se brani. Mada, slaba vajda. Kad i ja imam.problem da vratim verbalno. Juce me je bas iscrpeo dan. Nisam imala snage ni da pisem. Juce je vikala neka uciteljica na mene kad ju je zamolila direktorka da umesto utorka prebaci za sredu moj cas. Svasta mi je rekla. Sve vreme sam cutala jer se ona nije zaustavila. Jos je direktorka kaze da imam bebu. Kaze:" sta me briga sto ona ima bebu. Ne mora ni radi". Ja bas radim zato sto zelim i ostavljam bebu. Izasla sam iz kancelarije razocarana i rasplakala sam se. Direktorka je izasla da me tesi. Jeste, da je ruzno sto sam plakala. Mnogo me pojedine uciteljice ovih dana maltretiraju.. Na kraju je direktorka rekla sta je imala i ona je otisla na cas besna. Problem je sto ona ne moze da pomera muzicko.I tako. Ovo je trebalo u negativu. Sofija se probudila, ali sam je vratila u krevet. Nadam se da je zaspala. Teodoru sam ispratila. Nesto se raznezila. Jos malo idem u skolu. Pozdrav mame! Klarita poslacu ti ja dva pakovanja kafe Dodju nam gosti, a mi nemamo kafu u kuci. Nas dvoje ne pijemo. Zbog toga smo kupili malo vise.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.9.2014 7:36:08 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 8:00:01
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro drage,umirem polako,spavala sam tri sata u vrh glave,Teodora se stalno budila i plakala plakala,taman je uspavam,spava par minuta i opet ispočetka.Dala sam joj i čepić ali ništa nije pomoglo.Što je najgore tek je sledeći petak mogu odvest doktoru,mm juče zvao da je odvedem ćer još prdi i kao prepuni su,imaju samo par termina za hitne slučajeve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 8:10:10
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro i od mene. Sto smo svi jutros ko pokisli? Ja bas malo vremena provodim na rr u poslednje vrijeme, nekako nemam vremena. Sto mi je dijete vece, sve je zahtjevnije, moram stalno nesto da ga zabavljam, pa kuca, rucak, ves....A kad ona spava preko dana, pravo da vam kazem legnem i nesto citam.To mi bas znaci inace nebih izdrzala.Ne zanm..procice valjda, pa cu imati malo vremena i za sebe. Kod nas svjeze jutros ali vidi se da ce biti topao dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 8:13:49
|
|
|
|
mirkam
|
Hehehe, napisala sam "kad ONA spava" - slutim neku curicu - kad dodje vrijeme naravno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 8:40:14
|
|
|
|
big mum
|
JUTRO MAME Kako ste,Sanjice nemoj da se sikiraš zbog zlobnih ljudi-ne vrijedi. Klarita da što prije ozdravite,evo i ovaj moj zaliježe sav je vruć ne gine mu temp.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 8:59:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro mamite ! Sad mi smesno , svako jutro kad presaltam poruke, prvo dobro jutro od malog misa hahaha Svi ste odavno na okupu ... svi smo lose spavali...ona se budi , ne otvara oci, place ...po sto puta. Uf .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 9:01:08
|
|
|
|
branki*
|
emice,sta je maleckoj,nisam bas shvatila? sanjice,ja sam bila takva,mnogo stidljiva i povucena,svima cutala,ali uciteljice umeju da budu poseban soj zena,ima ih svakakvih.sad sam i ja naucila da im odgovorim,ali ne onako pijacarski kao one,nego sa visine,drsko i na nivou(sto bi reko zika),samo dignem glavu,kazem sta imam i odmarsiram i ostavim ih u oblaku mog parfema!bitno da imas podrsku direktorke i njeno odobrenje,one sta laprdaju,pusti kraju.takve su.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 9:12:07
|
|
|
|
emicaa
|
EM kako tvoj želudac danas? Joj Branki pojma nemam šta joj je od sinoć,baš je nervozna i svaki čas plače,do sad su je čepići u takvim situacijama smirivali ali sad ni on ne pomaže.Kad zaspi moram joj pregledat desne da vidim dal nije zub,ako nije ni to onda stvarno ne znam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 9:14:43
|
|
|
|
Klarita
|
A, emice, je l' se ti bese zalila da malena dusa ima prduckanje tj gasove da je muci stomacic? Je l' si probavala nesto od probiotika da joj dajes neko vreme?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 9:23:38
|
|
|
|
emicaa
|
To je se malo smirilo,dajem joj flatulex pred svaki obrok,a i kad je to muči čim se isprdi smiri se i nastavi spavati,obično se to sve dešava u snu,sinoć nikako da zaspi,čim zaspi odma se probudi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 9:25:35
|
|
|
|
Modessty
|
emice to vrlo lako mogu da budu zubi, ako se tako budi. Maži joj neki gel za desni da vidiš da li će to da je umiri
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 9:26:46
|
|
|
|
adulence
|
dobro jutro mamice,ja odvela Ivku,doruckovala i sada smisljam sta da kuvam danas...posle podne kad je pokupim vodim je kod prabake,malo da se druze,pa idem na roditeljski.....hehehe nas prvi roditeljski...sve vas grlimo...
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 17.9.2014 9:59:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice , ne znam sta da ti kazem ... na momente imam mucninu ali glavobolja konstantno, izludeh. Pojedoh bananu sada, videcemo ...ne smem nista slatko jesti, juce grickala plazmu ali i ona mi malo stvara gorusicu . Mala je nervozna , nikako ne spava, samo trazi paznju, nista od nje ne mogu.. njoj su verovatno zubi. Mozda su i tvojoj.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?