Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:15:49
|
|
|
|
lelaigor
|
Sve ste žene lepe...Peace
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:22:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Podsecas na Olju Beckovic iz daljine.. slatka si. Svi nesto furate ove paz frizure, moracu i ja da probam
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:23:59
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam se u julu ošišala, dosadilo mi. Imala kosu do pola leđa.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:29:16
|
|
|
|
Rosita
|
Zene, sve ste pre -pre- pre- lepe!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:31:08
|
|
|
|
Modessty
|
Tash imamo isto ogledalo!!! Ovo je ono iz IKEA-e? A sad ozbiljno: ima tema u koju se stavljaju fotke! Ovde samo zamišljamo! jel sam opasna a? a?!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:41:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Tash imamo isto ogledalo!!! Ovo je ono iz IKEA-e? A sad ozbiljno: ima tema u koju se stavljaju fotke! Ovde samo zamišljamo! jel sam opasna a? a?! Mod pa daj temu ja od kad sam na rr, znam da svi ovde stavljaju fotke
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:43:07
|
|
|
|
branki*
|
peace,bas si zgodna
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 10:23:14
|
|
|
|
Klarita
|
I ja sam se zbunAla , ali sto rece UM "Kud svi Turci, tu i mali Mujo"
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 10:42:44
|
|
|
|
Peace*
|
hvala žene
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:04:25
|
|
|
|
Modessty
|
Tash jel ogledalo iz Ikee?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:29:57
|
|
|
|
anita
|
Prelepe zenske, sve do jedne.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:34:50
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Cakana, izgledas tako strogo sad cu da imam tremu kad trebam da ti se obratim Opasnica prava leleleleeeeeeeee qq pogled kao veliki brat...ali lepa, gospodstvena, dama Ma kakvi stroga, to je dokaz kako slika može da zavara nekad. Hvala za ostale komplimente. IZVORNA PORUKA: dunja RR Sve ste mi lepe, ali i da pohvalim našu Cakanu, i uživo je lepa i zgodna, da znate samo! Zato će ona da predstavlja RR na TV-u, dosta sam ja bila naš PR , ovako matora Vala neće, to bi bila blamaža i za mene i za RR. Zaboravila bi kako se zovem, prečula bi pitanje. Od kamera bežim i kada ih vidim u gradu da prave ankete na ulici. Dunja ideš ti pred kamere, uvek si se dobro pokazala. Leži ti. 'Fala vi za pohvale. IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nego, cakana nam je baš cakana i na nekog me užsno podseća. Na kog Trćo? Nije valjda na neku zlobnicu iz neke serije ili neku grdnu javnu ličnost? Peace*, ista si Bećkovićeva, za linuju . Mislim da sam ja jedina, još nikoga nisam upoznala kome je Olja gotivna, baš poštujem njen lik i delo.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:42:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Caki , rekla sam da podseca ...pa sta, Olja je vitka i simpa a to sto je u dusi ku*ka , to nema nikakve veze sa Peace .Nemoj da nas zavadjas . Zene hvala na pohvalama ! Macke smo sve...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:44:41
|
|
|
|
Modessty
|
I meni se Olja sviđa A Tash mi ne dirajte! Ona me spasi mnogih problema oko dece !
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:51:41
|
|
|
|
jabudic
|
Žene sve ste divne! napokon se uvjerih da je Peace ustvari Tash Evo i mene:
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:52:31
|
|
|
|
vonavoj
|
cakana,prelepa si!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:54:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Na kog Trćo? Nije valjda na neku zlobnicu iz neke serije ili neku grdnu javnu ličnost? Evo morala sam da idem da gledam sliku dugo da se setim. Na onoj slici mi ličiš, tačnije samo malo podsećaš na jednu koleginicu (dobre smo bile heheh nisam se svađala). Niko grdan i ružan bez brige Ali samo na toj slici, na onoj drugoj mi izgledaš kao detence
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:55:02
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Peace, Jabudic prave ste macke
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 12:59:20
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Tash jel ogledalo iz Ikee? Jes ofkors. Jedan deo nismo montirali, višak nam je. Što se Olje Bećković tiče - molim vas, nemojmo se vređati! napokon se uvjerih da je Peace ustvari Tash user posted image Blesava si, pa piše mi u potpisu. Nego, gde je Cakana, ja listala unazad par strana, jesam previdela?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:02:03
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Tash jel ogledalo iz Ikee? Jes ofkors. Jedan deo nismo montirali, višak nam je. Nama Danilo slomio jedan deo!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:02:49
|
|
|
|
Peace*
|
Našla Cakanu. Ju, što imaš opasan pogled? Biću dobra od sada.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:06:35
|
|
|
|
jabudic
|
Ovako ja zamišljam Trcosavu (na osnovu nick-a): Nemoj da se ljutiš
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:06:58
|
|
|
|
anita
|
Evo jedne moje slicice. Sada mi je samo malo tamnija boja kose
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:10:57
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Caki , rekla sam da podseca ...pa sta, Olja je vitka i simpa a to sto je u dusi ku*ka , to nema nikakve veze sa Peace .Nemoj da nas zavadjas . Zene hvala na pohvalama ! Macke smo sve... Pa nista, ja sam uputila iskren kompliment. To sto pametne zene ostavljaju drugima utisak da su ku*ke govori o njima, a ne o tim zenama. IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Evo morala sam da idem da gledam sliku dugo da se set_im. Na onoj slici mi ličiš, tačnije samo malo podsećaš na jednu koleginicu (dobre smo bile heheh nisam se svađala). Niko grdan i ružan bez brige Ali samo na toj slici, na onoj drugoj mi izgledaš kao detence Ona druga sa fejsa? Ta je najprirodnija. Nisam zene opasna, takva mi faca ispala na slici. Tash, verujem da si razumela moje objasnjenje i poredjenje sa Oljom. Mi malo starije gledamo lepotu sa drugog aspekta. Izmedju slatka i lepa je velika razlika. Slatka je samo lepa, a lepa je i pametna, zagonetna, specificna, pre svega dama. Vonavoj
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 19.9.2014 13:19:20 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:13:25
|
|
|
|
Peace*
|
Nisi razumela. Meni se dopada kakva je, tj to što bez emocija iz emisije isključi one koji su off (mogli bi i vi modovi tako ), mene recimo kod nje nervira što izvrće iz kontexta veoma često, što mislim da je nefer prema sagovorniku, jer nije poenta da mu digneš živac. I nervira me njena frizura - tj, ona nema frizuru.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.