Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:13:41
|
|
|
|
Modessty
|
Cakana i kad te gledamo na TV?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:17:52
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ovako ja zamišljam Trcosavu (na osnovu nick-a): Nemoj da se ljutiš blizu si, blizu.... makar boju kose si utrefila hahahahahahah
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:20:55
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Cakana i kad te gledamo na TV? Jao Mod, nikada, nema te sile da me natera pred kamere.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:32:55
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: Modessty RR Cakana i kad te gledamo na TV? Jao Mod, nikada, nema te sile da me natera pred kamere. Oooo kad te poteraju, ima da ideš kao bela lala! Čak su i Mod i Šerpicu ufatili da idu na TV. Za ono 'baba-devojka' ćem te bijem
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 13:42:21
|
|
|
|
serpica
|
evo i mene,dve starije
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 14:07:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudic, prelepa si , da se ne ponavljam Anita takodje, A Serpi zena macka
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 14:57:30
|
|
|
|
anita
|
Hvala UM. Tvoje slike su extra. Bas lepo izgedas.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 15:00:03
|
|
|
|
Klarita
|
Jao, serpi nema ga mm da mu te pokazem i u tom izdanju Tasho, arogantno izgledas bas, bas kako treba ranije sam se plasila od tebe...pih, danasnja omladina ne zazire od ikoga Anita, prirodno skroz, identicna uzivo Off, ali K prica svima kako mamina dLugaLica iz Nisa ima tLi bebe Jabudic asm zamisljala skroz skroz drugacije, a ona prelepa zena, mlada.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 15:16:13
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jao, serpi nema ga mm da mu te pokazem i u tom izdanju Tasho, arogantno izgledas bas, bas kako treba ranije sam se plasila od tebe...pih, danasnja omladina ne zazire od ikoga Anita, prirodno skroz, identicna uzivo Off, ali K prica svima kako mamina dLugaLica iz Nisa ima tLi bebe Jabudic asm zamisljala skroz skroz drugacije, a ona prelepa zena, mlada. Klarita saljem vam jedan veliki
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 16:01:12
|
|
|
|
doktorkakristal
|
CAKANA lepa si mi i meni ne delujes kao opasnica vec sigurna u sebe JABUDIC ekstra ten verujem da si bila na moru SERPIvec znas meni si fenomenalna ANITAimas lepe krupne oci sto podelih komplimente
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 16:27:10
|
|
|
|
Torbica
|
Cakana, Ipokrisia, Stetice, ME, Sanjalice, hvalaaaa! Cakana je prelepa, ME, Mamica,UM, Lela, Peace, sanjalica, Jabudic, ma stvarno lepe zene! I moje fotke sa vencanja su na CD-u, nemam ih u compu, jednom cu staviti.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 17:37:43
|
|
|
|
Peace*
|
Arogantno... hm, svidja mi se to. :-)
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 17:56:09
|
|
|
|
17 joka
|
Jabudic,Anita divne ste
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 18:15:07
|
|
|
|
anita
|
Hvala Joko
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 18:31:56
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Anita , meni se jako dopada tvoj tip lepote d atako kazem, taj nezni look poput Meg Rajan na koju i podsecas!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 19:55:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR CAKANA lepa si mi i meni ne delujes kao opasnica vec sigurna u sebe JABUDIC ekstra ten verujem da si bila na moru SERPIvec znas meni si fenomenalna ANITAimas lepe krupne oci sto podelih komplimente A ja doco , a ja?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 20:06:37
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: serpica evo i mene,dve starije Imas lepu boju...
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 29.9.2014 16:00:44 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 20:25:45
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Anita , meni se jako dopada tvoj tip lepote d atako kazem, taj nezni look poput Meg Rajan na koju i podsecas! Ipo, hvala punoooo
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 22:08:46
|
|
|
|
doktorkakristal
|
BIBILIB molim da se slike ne citiraju ! ME kako sam samo smela tebe da zaboravim super izgledas
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 22:14:27
|
|
|
|
serpica
|
RR puna prelepih zena
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 23:00:26
|
|
|
|
nata11
|
Serpi hot mama
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 23:03:10
|
|
|
|
madre
|
serpi, kakve noge
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 23:10:01
|
|
|
|
serpica
|
Hvala vam zene zato je stomak dobro kamufliran
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 23:17:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana, sada znam sta znaci slatka a sta lepa ali sta sam onda ja po tvojoj proceni, no koment ? Dama li sam?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 14:47:57
|
|
|
|
Anoniman
|
obrve zanemarite pustam ih menjam oblik
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.