Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:09:22
|
|
|
|
17 joka
|
UM, predivna e bas ovako ja sebe zamisljam trudnu u slicnoj haljini na vencanju Lelo, ma ti si kao devojcurak imas tako milu facu i prirodnu lepotu
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:09:44
|
|
|
|
branki*
|
ima i ova tema fotke sa vencanja,pa tu mozemo ove vencane,ja sve da se okacim,ali nemam ih u kompu,mrzi me da trazim disk.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:10:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka UM, predivna e bas ovako ja sebe zamisljam trudnu u slicnoj haljini na vencanju Lelo, ma ti si kao devojcurak imas tako milu facu i prirodnu lepotu 17 Joko dace Bog, pa da uskoro vidimo i tu sliku na RR Lela, BM divne ste, i dib=vna decica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:10:38
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka UM, predivna e bas ovako ja sebe zamisljam trudnu u slicnoj haljini na vencanju Lelo, ma ti si kao devojcurak imas tako milu facu i prirodnu lepotu JAo pa hvala, ali ja sam ova druga, ne ta mala sa ušima! ŠAlim se.. Hvala!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:12:08
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ipo hvala i na sugestiji... Nego, bio nam prosle god komp na popravci, sad gledam nemam pola slika...pitam se da nije obrisano, nismo ni gledali.. Kad prebacim sa moba, poslacu neku novu. Jesi li se ti vec vencala ili tek trazis vencanicu? Ma ja ti nisam mnogo merodavna, ja sam na svom svadbicku imala samo kratku belu haljinicu jer je bila manja svadba pa mi bilo glupo da nosim neku balsku,
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:16:10
|
|
|
|
17 joka
|
BM, sto tako kazes bas si lepa ja nisam fotogenicnaa pritom nisam ni nesto lepa pa se slikam, briga me
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:16:52
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: big mum Klarira,Cakana ,ostale baš te fine žemske. Kakve smo Klarita i ja? Je l' smo i mi fine? UM, Branki, Joko, Ipo, ME, hvala na komplimentima.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:19:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo jedna krupnog formata. mislim da je prevelika slika, Mod
< Poruku je uredio Mala Elena -- 18.9.2014 23:20:56 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:20:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Cakana a pojeni za ove komplimente
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:24:01
|
|
|
|
cetvrtko
|
uuuu devojke prelepe ste ...... :) M.Elena preslatka si ...... svi komplimenti ;) :***
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:25:27
|
|
|
|
Cakana84
|
Biće par, imate protekciju. Mogli bi da ime teme promenimo u : Slike forumašica, ne morate da ih zamišljate.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:33:15
|
|
|
|
17 joka
|
ME slatka
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:42:52
|
|
|
|
mamica 91
|
Hvala zenice na komplimentima, sve ste , ne zna se koja je lepsa... Ipo slatko sam se ismejala hhahah, da 91 sam,u novembru cu napuniti 23
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 18.9.2014 23:55:09
|
|
|
|
Klarita
|
Cakana, izgledas tako strogo sad cu da imam tremu kad trebam da ti se obratim Opasnica prava leleleleeeeeeeee qq pogled kao veliki brat...ali lepa, gospodstvena, dama BM, nemo' vise da si mi bez pitanje ulazila na privatan profil,jos si mi i slike kacila i to one umetnicke... jesi cula/procitala?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 0:03:03
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mamice,Cakana,ME ne zna se koja je lepsa. Toliko puno lepih zena na jednom mestu Ma sve ste mi predivne
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 0:22:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Sve ste mi lepe, ali i da pohvalim našu Cakanu, i uživo je lepa i zgodna, da znate samo! Zato će ona da predstavlja RR na TV-u, dosta sam ja bila naš PR , ovako matora
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 0:26:27
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja se uvek iznova iznenadim kad vidim da skoro niko ne izgleda onako kako sam g a a zamišljala.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 0:41:58
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Um i ti si prelepa. Divno ti stoji vencanica.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 8:33:03
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Biće par, imate protekciju. Mogli bi da ime teme promenimo u : Slike forumašica, ne morate da ih zamišljate. Crnjak je što takva tema već postoji Nego, cakana nam je baš cakana i na nekog me užsno podseća. Vidim da ćemo svi modovi morati da postavimo slike u najljućem izdanju, po mogućstvu sa bičevima u rukama
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 19.9.2014 8:42:34 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 8:37:33
|
|
|
|
Modessty
|
Cakanaaa baš si cakana! UM kako si ti mlada mladaaaa!!! Koliko godina beše imaš? Ličiš mi na moju sestričinu. I ona je tako lepa!!!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 8:38:51
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sve ste mi lepe, ali i da pohvalim našu Cakanu, i uživo je lepa i zgodna, da znate samo! Zato će ona da predstavlja RR na TV-u, dosta sam ja bila naš PR , ovako matora oooo
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 8:54:45
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Cakana, izgledas tako strogo sad cu da imam tremu kad trebam da ti se obratim Opasnica prava leleleleeeeeeeee qq pogled kao veliki brat...ali lepa, gospodstvena, dama BM, nemo' vise da si mi bez pitanje ulazila na privatan profil,jos si mi i slike kacila i to one umetnicke... jesi cula/procitala? Nećem više obećajem-evi časna pionirska
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:00:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjalice , joko, cetvrtko ...hvala puno
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:09:36
|
|
|
|
Peace*
|
Ovo sam ja u svakodnevnom izdanju, avgust u Budimpešti: A ovo je pred svadbu sad za vikend:
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 19.9.2014 9:13:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod hvala 24 napunila u junu.... Peace sto si zgodna
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.