Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:13:52
|
|
|
|
Torbica
|
Joko duso, cu da ti siljnem jedno ovo moje cudo, necu ni primetiti da gi nema! Glavu gore mili i procitaj svoj tiker, tj tekst sa svoje slike
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:18:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka pretuzno .
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:20:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Milagros malo me pritisak baca,al kakvih dana ima-pjeva mi se.. Ahahahagaga. .... e super odgovor. ..ja moj ni ne merim , kapiram da je 170 sa 100, imam migrenu. U svakom slucaju -manje nervozno nego pojedine trudnjace .
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:22:48
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: New Mom ...umorno. Copy paste.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:24:04
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka pretuzno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:29:41
|
|
|
|
17 joka
|
napisah post i kad ga obrisase nisam tuzna zbog sebe nego zbog nase drugarice Alex88 ona nazalost ima karcinom, nikad nece biti majka , imati svoje biolosko dete rekla sam joj da se bori, da pristane na operaciju, da ce se oporaviti, usvojiti dete da mora biti borac ma duša me boli tuga neopisoiiva ovako se nisam osecala od kako mi je brat umro
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:32:46
|
|
|
|
wivern
|
I ja videla upravo..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:34:52
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka napisah post i kad ga obrisase nisam tuzna zbog sebe nego zbog nase drugarice Alex88 ona nazalost ima karcinom, nikad nece biti majka , imati svoje biolosko dete rekla sam joj da se bori, da pristane na operaciju, da ce se oporaviti, usvojiti dete da mora biti borac ma duša me boli tuga neopisoiiva ovako se nisam osecala od kako mi je brat umro Ona je srećna što ima tebe kao druga,boriš se zajedno sa njom-svaka ti čast
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:37:37
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, ona je imala cak jednu trudnocu koja se nazalost zavrsila negde u 5 -6 mesecu, gledala je nazalost taj porodjaj ma tuga mi je do nema pokusala sam je nagovoriti, pricah joj svasta, da mi je sad tu da je zagrlim i nepustam a danas je trebala poceti piti kontracepciju boze koja surovost, koja nepravda. nemam reci
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:39:54
|
|
|
|
Torbica
|
Joko
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:40:30
|
|
|
|
bubulence
|
jao Boze . karcinom cega? secam je se sa rr ali se nismo mnogo sretale... nadam se najboljem
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:45:07
|
|
|
|
wivern
|
Znam, sve znam Joko kuckale smo se na temi vto.. svasta je devojka prosla. Samo polako, nista jos tu ne mora da znaci..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:45:29
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi radila je histeroskopiju imala je polip koji je 95% benigni a eto na zalost ona spada u tih 5% cekali su taj Ph nalaz i tako receno joj je na konzilijumu operacija da sve vade ili....
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:47:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko tesko je, ali mora da se bori, opaka je to bolest, iz licnog iskustva znam, ali predaje nema
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 22:48:15
|
|
|
|
bubulence
|
ali ako operacija moze da resi onda je dobro. mislim nije dobro ali najbitnije je da ona izvuce zivu glavu a dete moze da usvoji, mnogo malisana ceka topli dom i roditelje... samo neka ona bude ok... to je sada najbitnije...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 23:02:48
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi sve sam joj ja to rekla,ali ona kaze da nece da nema snage da nemoze.... svom snagom se nadam da ce na to ipak pristati, koliko mi je tesko zbog nje ali borac je ona mora
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 23:09:41
|
|
|
|
bubulence
|
skupice snagu, mora... nadam se da ima podrsku muza, porodice... ona je mlada koliko se secam, zivot je pred njom, samo mora ovo da pobedi...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 23:15:43
|
|
|
|
17 joka
|
nadam se Bubi, svom svojom snagom se nadam da ce biti tako.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 23:28:36
|
|
|
|
Ipokrisia
|
kuku meni pa zar od polipa sve to mora da se vadi meni je Dr pre nekoliko dana na pregledu ugledala polip od 3mm, pitala sam je da li to nesto treba uklanjati ona mi rece ne, da ce se povuci sam od sebe, ali moze da se desi da prokrvari.Zato nisam smatrala da je to nesto opasno.Nadam se da ne moze stetiti trudnoci
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.9.2014 23:53:31
|
|
|
|
17 joka
|
Ma Ipo. nemoj brigati 95% je zaista sve sto nije stetno tj benigno ali eto ona radila histero. i PH nalaz tako pokazao. spada u taj mali procenat. a ti draga rekla bi dr. da nesto treba nemoj se sekirati molim te
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.9.2014 0:00:03
|
|
|
|
Ipokrisia
|
pokazace valjda i papa kakva je situacija...jos uvek cekam.Ja kad sam cula da mi je rekla :"imamo polip" ja je odmah pitala da li je benigni ,a dr me zeza kaze jok maligni je...ali opet posto moze da krvari treba valjda te trudnice vise da se paze, u smislu da ne dobiju neku infekciju i slicno . No, Jokice, kao sto si rekla, necu mnogo da brigam ako je vec rekla da nije opasno, umara me to da nad svim imam kontrolu,tako da idem sad da pajkim i sanjam nesto lepo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.9.2014 0:02:55
|
|
|
|
17 joka
|
naravno draga moja, lepo spavaj i sanjaj i pozdravi mi tog malog deckonju
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.9.2014 0:17:00
|
|
|
|
Žapkić
|
Smrznuto! Obula sam vunene čarape! Razmišljam o rukavicama kapi i šalu!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.9.2014 8:13:53
|
|
|
|
branki*
|
joko,sad procitah ovo sto si pisala..nisam imala pojma da je alex88 u toj situaciji..ne znam sta bih rekla..beznadje..nek joj da bog snage da istraje i da ide dalje.budi uz nju ja se osecam osamuceno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.9.2014 8:49:11
|
|
|
|
pipi_coco
|
Žao mi je alex88 ( ne poznajem je ali mi je nick poznat), a mora da se bori, jer život je borba. Joko prenesi joj da ove fine žene misle na nju i žele joj brzo ozdravljenje i svi snagu ovoga svjeta Ja sam danas nekako tužna, depresivna, nemam snage ni volje, najradije bi se pokrila ušima po glavi i tako provela cijeli dan, imam osjećaj da bi mi tada bilo lakše
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.