Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.9.2014 11:24:01
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa dobro sta da se radi,kako kazu bolje ista nego nista...
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.9.2014 12:40:31
|
|
|
|
Bibilib
|
Posto ja imam bebu od sedam meseci evo sta jos moze da se uvede u ishrani: U ovom mesecu beba već može da jede i žumance jaja, ne i belance, jer je ono alergen, pa se uvodi kad i jagodičasto voće, tek posle prvog rođendana. Žumance je najbolje da bude dobro kuvano, u kombinaciji sa namirnicama koje su već uvedene u ishranu, znači žitaricama i povrćem. Negde u isto vreme mogu se u ishranu deteta uključiti (kravlje) mleko i mlečni proizvodi (mladi sir, kiselo mleko, jogurt)
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.9.2014 23:29:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Posto ja imam bebu od sedam meseci evo sta jos moze da se uvede u ishrani: U ovom mesecu beba već može da jede i žumance jaja, ne i belance, jer je ono alergen, pa se uvodi kad i jagodičasto voće, tek posle prvog rođendana. Žumance je najbolje da bude dobro kuvano, u kombinaciji sa namirnicama koje su već uvedene u ishranu, znači žitaricama i povrćem. Negde u isto vreme mogu se u ishranu deteta uključiti (kravlje) mleko i mlečni proizvodi (mladi sir, kiselo mleko, jogurt) Da se nadovezem , kada uvedete zumance, tvrdo kuvano, daje se prvo kolicina zrna graska kako to nasa doktorka kaze , dakle 1/8 prve nedelje , 1/4 druge, 1/2 trece i sa mesec dana se navikne na celo ( dva puta nedeljno sa povrcem, zitnim kasicama). Odstupanja su po preporuci pedijatra.
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 11:51:42
|
|
|
|
lesica
|
Tadaaaam!!! Današnji presak stanja po RANDOM sistemu Kikikikikikiki, taman da budete u nedoumici ko je gde Dakle prvih 20: 1. Klarita 2. miliciciak 3. emicaa 4. Mala Elena 5. New Mom 6. Olga RR 7. serpica 8. Ipokrisia 9. Peace* 10. Dani.Kv 11. Anarunika 12. Torbica 13. doktorkakristal RR 14. Bibilib 15. Modessty RR 16. Sanjica26 17. bubulence 18. branki RR 19. veselica 20. wivern Bravo cure
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 11:56:48
|
|
|
|
Klarita
|
Pa RANDOM ili ne, prva sam ja utatatatata Sad dosla od pedijatra: odojce uzrasta 4 meseca rano jutro podoj ili mlecna formula dorucak podoj ili mlecan formula rucak podoj ili mlecna formula kasno popodne zitarice bez glutena vecera podoj ili mlecan formula pre spavanja podoj ili mlecna formula Svakih sat dva saljem za sve uzraste, jer proverene informacije 100% i ocu po 100 boda Lesice, ne bi bilo lose, da mi odgovoris na pitanja, mislim cisto onako da ne stucas popodne jer ce pijemo kafu u Nis
< Poruku je uredio Klarita -- 16.9.2014 11:59:58 >
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 11:58:36
|
|
|
|
big mum
|
Gdje sUm ja molim vas lijepo
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 12:03:16
|
|
|
|
serpica
|
Klarita zeno pa prva si a za ovoj ce davas pijenje danas izvinjavam se za off,ja sam odusevljena mojom pozicijom.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 12:28:51
|
|
|
|
Bibilib
|
Ne mogu da verujem da sam i ja medju prvih dvadeset... jedna lepa stvar od jutros da me bar malo oraspolozi
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 12:48:43
|
|
|
|
Bibilib
|
Nemojte se iznenaditi ako vaša beba odmah toplo ne dočeka svaku namirnicu koju joj ponudite, trebaće vam možda nekoliko pokušaja i dosta lukavih mešanja pre nego što počnu da vole nove ukuse. Tako da, ako vaša beba u početku odbija novu namirnicu, ostavite sa strane i probajte ponovo sa istom sutradan ili sledeće nedelje, i ponavljajte ovaj postupak sve dok je ne prihvati. Prikrivanje hrane koju beba ne voli, tako što ćete je pomešati sa kašicom koju voli, pomoći će vašoj bebi da se indirektno navikne na ukus koji je odbijala. Vremenom, bebe će se navići i adaptirati na nove ukuse i naučiće da uživaju u njima.
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 13:09:33
|
|
|
|
branki*
|
evo savet koji sam ja primenila i na bozu.med ne dajite pre prve godine.kikiriki ni tad,sacekajte do detetove trece godine,jak je alergen.
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 14:08:38
|
|
|
|
Modessty
|
pošto smo sad u fazonu prestanka dojenja noću, evo jednog saveta kog sam se pridržavala i sa prvim detetom, a i sad ću! Tokom noći nemojte bebi nuditi sok niti neki slatki napitak. Nemojte nuditi ni mleko. Ponudite vodu. Tako ćete izbeći problem noćnog ustajanja i hranjenja. Sa danilom smo imali sreće pa je brzo ukapirao da u 3 ili 4 ujutru neće dobiti ni mleko ni sok, već samo vodu koja je za njega i dan danas bljak. Nakon tri noći buđenja i protesta putem plača ukapirao je da mu je najbolje da spava i uopšte se ne budi! Videćemo kako će to proći sa NIkolom!
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 14:27:01
|
|
|
|
wivern
|
Pa ja nisam igrala ovu nagradnu igru otkud ja i na random listi? Ovo je neka zezancija opasna
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 14:28:01
|
|
|
|
Modessty
|
pisala si wiv a da nisi ni primetila to je dovoljno
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 14:38:18
|
|
|
|
wivern
|
Pa to se ne racuna, ja to ne racunam izvin'te To sam samo htela da pokazem da sam slusala u skolici nesto
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 16:31:18
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitam svima!
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 16:35:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam i ja svima, ovde ne ucestvujem
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 19:02:39
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: Klarita Sorry, ali kalcijuma ima 100x vise u saci persuna nego u litri mleka Ja se sa ovim nikako ne bih slozila, ali mozda nemam prave informacije pa bih zamolila za izvor, posto sam u neprestanoj potrazi za namernicama bogatim kalcijumom. Hvala :) Da ponovo priupitam, zaista me interesuje :) a bodove brisite :) T ionako veliki procenat Nestle proizvoda ne sme da jede. Izuzimam 8 zitarica sa kakaom, to obozava
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 19:39:13
|
|
|
|
World
|
Nisam u toku sa pricom, vidim samo ovaj post, ali znam da ima jako puno kalcijuma u susamu.
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 19:50:40
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: World Nisam u toku sa pricom, vidim samo ovaj post, ali znam da ima jako puno kalcijuma u susamu. Jeste, susam je prebogat kalcijumom. Oko 100g susama zadovoljava dnevne potrebe za kalcijumom, samo sto treba pojesti tu kolicinu... ja moje dete jedva nateram da pojede hleb namazan tahinijem sa prsutom
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 20:09:31
|
|
|
|
lesica
|
Ajmo redom odgovore: Klarita, redom čitam i tefterim savete, sve što nije vezano za ishranu i oko ishrane, ne računamo i ne bodujemo. Wiv, i ti i Ipokrisia ste dale neki savet, pa sa broj objava uredno ste ušle u zbirnih 20 Mala Elena, spisak sadašnjeg preseka jeste od 20 članica, a na kraju 12 najboljih ćemo nagraditi. I daaa, nijedan omašen savet i ćaskanje u međuvremenu nisam računala. I ono najvažnije, ovaj spisak od 20 članica nije po realnom rasporedu, misleći na osvojene bodove, već je nasumično izbačen spisak prvih 20 kako bih vas malo zaintrigirala
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 20:24:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
E pa to je bas zanimljivo, super ideja ! Sta se sve dobija u paketu ?
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 20:30:04
|
|
|
|
lesica
|
Šta je u paketu... ne zavisi od mene, ali pretpostavljam da će biti vrlo lepi i fini kao i prošlog puta, puni raznovrsne klopice za najmlađe.
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 20:37:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Predivno! Jedva cekamo da probamo njami njami
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 21:15:59
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR I ono najvažnije, ovaj spisak od 20 članica nije po realnom rasporedu, misleći na osvojene bodove, već je nasumično izbačen spisak prvih 20 kako bih vas malo zaintrigirala au,ala je opasna ova lesica
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.9.2014 21:45:39
|
|
|
|
wivern
|
Ma Lesice ja sam samo htela da se napravim pametna, kakav crni savet da dam kad ni nemam decu jos uvek
|
Anketa
Ime za bebuTrudnicica83Koje Vam se ime najvise dopada?Dorotea (
11%)
Lana (
31%)
Lara (
20%)
Anastasija (
19%)
Tara (
20%)
Ukupan broj glasova: 112Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!