|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for...
15.9.2014 11:24:01   
Bibilib
Pa dobro sta da se radi,kako kazu bolje ista nego nista...user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 251
15.9.2014 12:40:31   
Bibilib
Posto ja imam bebu od sedam meseci evo sta jos moze da se uvede u ishrani: U ovom mesecu beba već može da jede i žumance jaja, ne i belance, jer je ono alergen, pa se uvodi kad i jagodičasto voće, tek posle prvog rođendana. Žumance je najbolje da bude dobro kuvano, u kombinaciji sa namirnicama koje su već uvedene u ishranu, znači žitaricama i povrćem. Negde u isto vreme mogu se u ishranu deteta uključiti (kravlje) mleko i mlečni proizvodi (mladi sir, kiselo mleko, jogurt)

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 252
15.9.2014 23:29:41   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Posto ja imam bebu od sedam meseci evo sta jos moze da se uvede u ishrani: U ovom mesecu beba već može da jede i žumance jaja, ne i belance, jer je ono alergen, pa se uvodi kad i jagodičasto voće, tek posle prvog rođendana. Žumance je najbolje da bude dobro kuvano, u kombinaciji sa namirnicama koje su već uvedene u ishranu, znači žitaricama i povrćem. Negde u isto vreme mogu se u ishranu deteta uključiti (kravlje) mleko i mlečni proizvodi (mladi sir, kiselo mleko, jogurt)

Da se nadovezem , kada uvedete zumance, tvrdo kuvano, daje se prvo kolicina zrna graska kako to nasa doktorka kaze user posted image , dakle 1/8 prve nedelje , 1/4 druge, 1/2 trece i sa mesec dana se navikne na celo ( dva puta nedeljno sa povrcem, zitnim kasicama). Odstupanja su po preporuci pedijatra.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 253
16.9.2014 11:51:42   
lesica
Tadaaaam!!!

Današnji presak stanja po RANDOM sistemu user posted image
Kikikikikikiki, taman da budete u nedoumici ko je gde user posted image

Dakle prvih 20:

1. Klarita
2. miliciciak
3. emicaa
4. Mala Elena
5. New Mom
6. Olga RR
7. serpica
8. Ipokrisia
9. Peace*
10. Dani.Kv
11. Anarunika
12. Torbica
13. doktorkakristal RR
14. Bibilib
15. Modessty RR
16. Sanjica26
17. bubulence
18. branki RR
19. veselica
20. wivern

Bravo cure user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 254
16.9.2014 11:56:48   
Klarita
Pa RANDOM ili ne, prva sam ja user posted image utatatatatauser posted image

Sad dosla od pedijatra:
odojce uzrasta 4 meseca
rano jutro podoj ili mlecna formula
dorucak podoj ili mlecan formula
rucak podoj ili mlecna formula
kasno popodne zitarice bez glutena
vecera podoj ili mlecan formula
pre spavanja podoj ili mlecna formula
Svakih sat dva saljem za sve uzraste, jer proverene informacije 100% i ocu po 100 boda user posted image

Lesice, ne bi bilo lose, da mi odgovoris na pitanja, mislim cisto onako da ne stucas popodne jer ce pijemo kafu u Nisuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 16.9.2014 11:59:58 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 255
16.9.2014 11:58:36   
big mum
Gdje sUm ja molim vas lijepouser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 256
16.9.2014 12:03:16   
serpica
Klarita zeno pa prva si user posted image a za ovoj ce davas pijenje danas user posted image
izvinjavam se za off,ja sam odusevljena mojom pozicijom.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 257
16.9.2014 12:28:51   
Bibilib
Ne mogu da verujem da sam i ja medju prvih dvadeset... jedna lepa stvar od jutros da me bar malo oraspolozi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 258
16.9.2014 12:48:43   
Bibilib
Nemojte se iznenaditi ako vaša beba odmah toplo ne dočeka svaku namirnicu koju joj ponudite, trebaće vam možda nekoliko pokušaja i dosta lukavih mešanja pre nego što počnu da vole nove ukuse. Tako da, ako vaša beba u početku odbija novu namirnicu, ostavite sa strane i probajte ponovo sa istom sutradan ili sledeće nedelje, i ponavljajte ovaj postupak sve dok je ne prihvati. Prikrivanje hrane koju beba ne voli, tako što ćete je pomešati sa kašicom koju voli, pomoći će vašoj bebi da se indirektno navikne na ukus koji je odbijala. Vremenom, bebe će se navići i adaptirati na nove ukuse i naučiće da uživaju u njima.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 259
16.9.2014 13:09:33   
branki*
evo savet koji sam ja primenila i na bozu.med ne dajite pre prve godine.kikiriki ni tad,sacekajte do detetove trece godine,jak je alergen.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 260
16.9.2014 14:08:38   
Modessty
pošto smo sad u fazonu prestanka dojenja noću, evo jednog saveta kog sam se pridržavala i sa prvim detetom, a i sad ću!

Tokom noći nemojte bebi nuditi sok niti neki slatki napitak. Nemojte nuditi ni mleko. Ponudite vodu. Tako ćete izbeći problem noćnog ustajanja i hranjenja.

Sa danilom smo imali sreće pa je brzo ukapirao da u 3 ili 4 ujutru neće dobiti ni mleko ni sok, već samo vodu koja je za njega i dan danas bljak. Nakon tri noći buđenja i protesta putem plača ukapirao je da mu je najbolje da spava i uopšte se ne budi! user posted image Videćemo kako će to proći sa NIkolom!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 261
16.9.2014 14:27:01   
wivern
Pa ja nisam igrala ovu nagradnu igru otkud ja i na random listi? Ovo je neka zezancija opasna user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 262
16.9.2014 14:28:01   
Modessty
pisala si wiv a da nisi ni primetila user posted image to je dovoljno

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 263
16.9.2014 14:38:18   
wivern
Pa to se ne racuna, ja to ne racunam izvin'te user posted image
To sam samo htela da pokazem da sam slusala u skolici nesto user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 264
16.9.2014 16:31:18   
Torbica
Cestitam svima! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 265
16.9.2014 16:35:16   
Anoniman
Cestitam i ja svima, ovde ne ucestvujemuser posted image

(odgovor članu Bibilib)
  Direktna veza do poruke: 266
16.9.2014 19:02:39   
milicicak

IZVORNA PORUKA: milicicak

IZVORNA PORUKA: Klarita

Sorry, ali kalcijuma ima 100x vise u saci persuna nego u litri mlekauser posted image

Ja se sa ovim nikako ne bih slozila, ali mozda nemam prave informacije pa bih zamolila za izvor, posto sam u neprestanoj potrazi za namernicama bogatim kalcijumom. Hvala :)

Da ponovo priupitam, zaista me interesuje :) a bodove brisite :) T ionako veliki procenat Nestle proizvoda ne sme da jede. Izuzimam 8 zitarica sa kakaom, to obozava user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 267
16.9.2014 19:39:13   
World
Nisam u toku sa pricom, vidim samo ovaj post, ali znam da ima jako puno kalcijuma u susamu. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 268
16.9.2014 19:50:40   
milicicak

IZVORNA PORUKA: World

Nisam u toku sa pricom, vidim samo ovaj post, ali znam da ima jako puno kalcijuma u susamu. user posted image

Jeste, susam je prebogat kalcijumom. Oko 100g susama zadovoljava dnevne potrebe za kalcijumom, samo sto treba pojesti tu kolicinu... ja moje dete jedva nateram da pojede hleb namazan tahinijem sa prsutom user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 269
16.9.2014 20:09:31   
lesica
Ajmo redom odgovore:

Klarita, redom čitam i tefterim savete, sve što nije vezano za ishranu i oko ishrane, ne računamo i ne bodujemo.

Wiv, i ti i Ipokrisia ste dale neki savet, pa sa broj objava uredno ste ušle u zbirnih 20 user posted image

Mala Elena, spisak sadašnjeg preseka jeste od 20 članica, a na kraju 12 najboljih ćemo nagraditi.
I daaa, nijedan omašen savet i ćaskanje u međuvremenu nisam računala.

I ono najvažnije, ovaj spisak od 20 članica nije po realnom rasporedu, misleći na osvojene bodove, već je nasumično izbačen spisak prvih 20 kako bih vas malo zaintrigirala user posted image

Direktna veza do poruke: 270
16.9.2014 20:24:37   
Mala Elena
E pa to je bas zanimljivo, super ideja user posted image !
Sta se sve dobija u paketu ?

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 271
16.9.2014 20:30:04   
lesica
Šta je u paketu... ne zavisi od mene, ali pretpostavljam da će biti vrlo lepi i fini kao i prošlog puta, puni raznovrsne klopice za najmlađe.user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 272
16.9.2014 20:37:45   
Mala Elena
Predivno! Jedva cekamo da probamo njami njami user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 273
16.9.2014 21:15:59   
branki*

IZVORNA PORUKA: lesica RR

I ono najvažnije, ovaj spisak od 20 članica nije po realnom rasporedu, misleći na osvojene bodove, već je nasumično izbačen spisak prvih 20 kako bih vas malo zaintrigirala user posted image

au,ala je opasna ova lesicauser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 274
16.9.2014 21:45:39   
wivern
Ma Lesice ja sam samo htela da se napravim pametna, kakav crni savet da dam kad ni nemam decu jos uvek user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Korina za devojcicu
pisuljica

Da li da nazovem cerkicu korina? Bas mi je lepo i retko ime...

Da (54%)

Ne (46%)

Ukupan broj glasova: 113

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here