Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 14.10.2014 15:32:07
|
|
|
|
Cakana84
|
Nagrade su poslate, ocekujte ih sutra i prekosutra.
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 14.10.2014 15:50:51
|
|
|
|
serpica
|
Cakana hvala
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 14.10.2014 17:20:11
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 14.10.2014 18:27:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Divnooo <3
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 14.10.2014 22:31:43
|
|
|
|
Bibilib
|
Bravo Cakana
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 9:35:45
|
|
|
|
Bibilib
|
Dobro jutro drage mojeee,hocemo li da se hvalimooo? Mi smo vec dobili a imacete priliku da upoznate moju bebu koja ce to da porucka Hvala vam punoooo...Ljubimo vas
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 9:36:57
|
|
|
|
Modessty
|
Meni upravo stigao paket!!! Hvala! Slikam decu čim dođem s posla! Neću da otvaram dok ne dođem kući. Danilo će se obradovati.
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 10:06:03
|
|
|
|
serpica
|
Evo samo sto je stigao hvala RR i sponzoru paket je fenomenalan
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 10:31:22
|
|
|
|
New Mom
|
Paket stigao. Vlasnica preuzela (ne vredi, city express bas voli KL )
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 10:35:17
|
|
|
|
milicicak
|
Divni su paketici a jos divnija deca koja ce da uzivaju u njima :)
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 11:12:13
|
|
|
|
Cakana84
|
Devojke, klinci su vam predivni. Paketici su otisli u prave ruke.
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 11:18:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Prelepa dečica i prelepi paketići
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 11:18:39
|
|
|
|
Anarunika
|
I nama je upravo stigao paket! Hvala,hvala, hvala! kasnije ću zakačiti sliku i ja.
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 15:24:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Super za nagrade, divni paketici, a jos divnija decica
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 15:59:23
|
|
|
|
doktorkakristal
|
stigao i nama paket hvala sponzoru i nasoj divnoj clanici koja se odrekla u nase ime ,htela sam da slikam Doru ali je neraspolozena posto je bolesna
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 16:07:33
|
|
|
|
Anarunika
|
Probali smo pudingiće i njam,njam su pogotovo što oba moja dečaka obožavaju ukus vanile! Na mamu
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 17:03:05
|
|
|
|
Modessty
|
evo prve reakcije
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 17:05:25
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 17:06:32
|
|
|
|
Modessty
|
izvinjavam se što su slike malo mutne ali klinci su se toliko obradovali da nije bio šanse da iih namestim za poziranje
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 17:11:50
|
|
|
|
Bibilib
|
Hvala Cakana .
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 17:18:41
|
|
|
|
Modessty
|
Isprobali smo Nestle desert i fenomenalan je! Nikola samo mljacka Hvala Ringeraji i Nestle!
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 19:11:54
|
|
|
|
Klarita
|
N je vec vecerao Sinlac...fenomenalna nagrada, hvala RR i sponzoru
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 20:43:02
|
|
|
|
Torbica
|
Veliko hvala i od nas, decica su odusevljena!
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 15.10.2014 20:50:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ruckali smo Sinlac, pojela je najvise do sada , ja u cudu Sutra cemo vanilu a ostalo kasnije posto je da glutenom ... hvala!
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 16.10.2014 11:27:22
|
|
|
|
Cakana84
|
Bravo devojke. Jos jednom cestitke, posebno vašim mališanima.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Domacica :)PoisonEvePosle koliko vremena nakon porodjaja ste poceli da radite po kuci(ciscenje, kuvanje, ribanje...)Odmah (
61%)
Posle 40 dana (
23%)
Posle 2 meseca (
8%)
Posle 3 meseca (
2%)
Duze od 3 meseca (
5%)
Ukupan broj glasova: 205Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!