Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 30.9.2014 15:50:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja volim skoro svo povrce, tako da cu i E uciti da sve jede. Sto se tice vocnog jogurta, ja ne bih kupovala jer ima dosta secera u sebi, vec bih pravila. Moj savet je da pored svezeg ( smrznutog) ili kuvanog voca mozete staviti i suvo voce (npr suve kajsije) prethodno iseckano na komadice i prokuvano u vodi, zajedno sa vodom se mesa u jogurt i izblendira. Za suvo voce, ipak bi trebalo sacekati da dete napuni godinu dana ,a sam izbor voca je tada veci ( moze se uvesti jagodicasto, bobicasto , citrusno, jezgrasto voce) .
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 30.9.2014 21:34:24
|
|
|
|
mati
|
Ne dozvolite da se vase dete navikne da se uspavljuje sa flasicom soka... Ja sam se bas iznervirala kad sam vidla da klinac moje drugarice nema gornje jedinice ima samo koreni moraju da cekaju za zubic, tj koren sam ispadne..A ona mu je davala sok na flasicu pred spavanje i to mu je iskvarilo zube.
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 30.9.2014 23:31:34
|
|
|
|
mati
|
Jedan savet za trudnice, ne jedite masnu hranu jer se teze vari. A posle obroka nije pozeljno da se odmah legne u krevett, vec jos malo da se sedi ili najbolje setati ako je moguce. To bi trebalo da spreci gorusicu... Ja sam uglavnom jela u hodu.
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 30.9.2014 23:42:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Najkorisniji Nestle saveti su ( umalo ovo da zaboravim ) 1 . Tokom trudnoće ishrana majke mora da sadrži dovoljnu količinu energije i hranljivih materija kako bi se zadovoljile potrebe i majke i fetusa koji raste. A folna kiselina je neophodna za sprečavanje oštećenja nervnih vlakana. Stoga se preporučuje pre i tokom trudnoće uzimanje suplemenata koji sadrže folnu kiselinu - See more at: http://www.bebe-nestle.rs/prvih-1-000-dana-ishrana-u-trudnoci/v/1822#.VCsjTRZAfGd ( ja sam pila Ogestan) 2. Majčino mleko sadrži korisne probiotičke bakterije (bifidobakterije) i prikladnu količinu proteina, masti, ugljenih hidrata, vitamina i minerala potrebnih za pravilan razvoj bebe. - See more at: http://www.bebe-nestle.rs/prvih-1-000-dana-majcino-mleko/v/1823#.VCsiSxZAfGc 3. Postupak unošenja raznovrsne ishrane je važan, jer: obezbeđuje energiju i bitne hranljive materije - proteine, gvožđe, cink, fluor, vitamine D, C i E - za optimalan rast i razvoj bebe treba da zameni 50% energije koja je beba prethodno dobijala preko majčinog mleka ili formule za odojčad . Unapređuje uspostavljanje odnosa između deteta i roditelja daje bebi prijatna osećajna iskustva podstiče koordinaciju i razvoj bebinih veština kroz hranu - See more at: http://www.bebe-nestle.rs/prvih-1-000-dana-dohrana-i-uvodenje-novih-namirnica/v/1824#.VCsithZAfGc
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 30.9.2014 23:45:02
|
|
|
|
mati
|
Draga Saveta... Ja sam za zatvor cula, osim ove muskatle, da se natrlja bebi sapun na stapic za usi i malo sa ti namaze dupence. Ovaj za muskatle nisam probala, ali ovaj sa stapicem jesam jednom i uspelo je.
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 0:17:48
|
|
|
|
Bibilib
|
Svaka ti cast UM bas si me nasmejala
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 0:33:12
|
|
|
|
Bibilib
|
Mozda sam preterala sa Nestle savetima ,ako jesam ponistite, ali mislim da je ovaj dobar... Tokom trudnoće ishrana majke mora da sadrži dovoljnu količinu energije i hranljivih materija kako bi se zadovoljile potrebe i majke i fetusa koji raste. To ne znači da morate da "jedete za dvoje" kao što ljudi nekad kažu. Naprotiv, to znači da treba da jedete kvalitetnije i imajte na umu da su ponekad potrebni dodaci ishrani koji pomažu u sprečavanju budućih zdravstvenih problema. Na primer, folna kiselina je neophodna za sprečavanje oštećenja nervnih vlakana. Stoga se preporučuje pre i tokom trudnoće uzimanje suplemenata koji sadrže folnu kiselinu,dokozaheksaensku kiselinu (DHA) i arahidonsku kiselinu (ARA), kao dodaci uravnoteženoj ishrani. - See more at: http://www.bebe-nestle.rs/prvih-1-000-dana-ishrana-u-trudnoci/v/1822#.VCstr_l_u30 i Idealno bi trebalo da postepeno uvedete hranu sa glutenom u bebinu ishrani i između 4 i 7 meseca starosti, dok se beba još uvek doji. Majčino mleko u ovom slučaju ima zaštitni efekat. - See more at: http://www.bebe-nestle.rs/prvih-1-000-dana-dohrana-i-uvodenje-novih-namirnica/v/1824#.VCsuc_l_u30
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 16:14:48
|
|
|
|
serpica
|
A ovde jel cekamo danas?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 16:21:50
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, koje ce pa drugo radimo
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 16:22:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ce da budete pune nagrada danas
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 16:23:20
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Pa, koje ce pa drugo radimo da znas ja cekam ovde dok mi mm ne dodje..ako me nema u narednih pola sata,javite mi ima li me mozda na spisku
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 16:27:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ova mi se nagrada mnogo svidja ! Moram joj inace davati vise zitarica da dobije na tezini pa ako nekome ne treba njegov paket, tu sam. Mnogo sam nesto tuzna
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 16:40:53
|
|
|
|
Bibilib
|
Treba da budes srecna dobila si prvu nagradu....
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 17:04:42
|
|
|
|
dijana1*
|
ME mozda neko zeli da se menja. Ti njemu prvu nagradu a neko tebi Nestle paket
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 17:09:05
|
|
|
|
Bibilib
|
A kada cemo dobiti listu za ovu igru?
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 17:15:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bibi, nije sve u prvom mestu! Drago mi je naravno ali sam tuzna zbog druge stvari. Dijo , zakljucili smo da velicina nikome ne odgovara. Osim vonavoj cini mi se, ali ona nije ucestvovala ovde. Nacice se neko kome odgovara ne brinem se. Suknja se podesava mozda i upadnem
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 17:18:30
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, evo ja sam ti ponudila zamenu
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 17:21:02
|
|
|
|
serpica
|
Jel nema jos spiska? odoh malo da setam lepo je vreme. Klarita pusti mi sms ako ti nije tesko ima li me il ne.
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 17:36:10
|
|
|
|
Bibilib
|
Izvini ME malo sam se salila,naravno da nije sve u pobedi...
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 19:14:53
|
|
|
|
Bibilib
|
Hoce li rezultati uopste biti danas? Nestrpljiva sam...Hocu li uopste obradovati bar necim klince...?
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 19:47:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bibi, sto si tako nestrpljiva? pa naravno da ces uci medju 12, dosta si pisala. Ne brini, verovatno ce sutra objaviti.
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 1.10.2014 20:54:56
|
|
|
|
Bibilib
|
Slusaj nesto sam se zarocarala pa bi me to oraspolozilo...
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 2.10.2014 11:24:58
|
|
|
|
Olga75
|
jedan gratis savet , jer nagradna igra je zavrsena u trudnoci mnogo vise znaci pijaca od apoteke znaci sveze voce i povrce je mnogo znacajnije od raznih multivitaminskih tableta to je bio savet i moje ginokoloskinje u trudnoci ni jednu suplement tabletu nisam uzela
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 2.10.2014 11:35:18
|
|
|
|
Klarita
|
A, kad su rezultati ? Rekoh da odem malo da prosetam dete
|
|
|
|
RE: Nestlé u septembru nagrađuje najbolje for... 2.10.2014 11:38:28
|
|
|
|
Olga75
|
predpostavljam cim se prebroje saveti i postovi javice se vec neko ko to radi ja samo peckam i odrzavam red i mir - stob rekli policaj
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Branko (
70%)
(
24%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!