|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 98 [99] 100   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
12.9.2014 20:51:18   
suncica83

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Sunciceuser posted image gde ces ti raditi sad postupak?

ja sam zaokruzila front..ali kako stvari stoje necu doci na red do januara

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2451
12.9.2014 20:55:59   
17 joka
ma bitno je da si sve predala i zavrsilauser posted image pa ni januar nije daleko

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 2452
12.9.2014 22:12:07   
suncica83
meni bi i odgovaralo malo kasnije..da odem jos kod par lekara da me pogledaju,,nece li neko odgonetnuti da li imam hidrosalpix ili nemam..idem u utorak kod dr irene privatno..ona ima 3d ultrazvuk..stvarno sam cula za nju da je dobra..nadam se da ce mi ona reci pravo stanje..a kod garalejic imam 2 okt zakazan ultrazvuk u frontu..pa cu i sa njom da vidim..ona me je vec gledala kod nje sam radila vto..ali sad cu joj skrenuti paznju..reci cu joj da su mi rekli da ga imam..pa onda da ga nemam...i reci cu joj da me boli ta desna strana..ovo privatno sto cu da idem ce me kostati 5300..uzas al sta da radim..

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2453
12.9.2014 22:29:46   
Dani.kv
Cipsy cekam utiske

Direktna veza do poruke: 2454
12.9.2014 22:54:50   
Sanjalica1980
Chipsy cekam user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 2455
12.9.2014 22:58:54   
17 joka
Sunci, nista nije skupo koliko je bitan mir u glavi

nadam se da ces resiti misteriju i to srediti

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2456
13.9.2014 12:29:30   
Dani.kv
Nema nikoguser posted image

Direktna veza do poruke: 2457
13.9.2014 12:33:39   
wivern
Ova Chipsy nas drzi u neizvesnosti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 2458
13.9.2014 13:53:06   
Cipelicka
Zene, koliko je normalno da mi pms i bol u krstima pocne dan posle et? Posle prve i druge vto nisam imala te momente.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2459
13.9.2014 13:57:27   
Sanjalica1980
Cipelicka koliko su ti stari embrioni.

Meni su bolovi poceli prvi dan posle fet-a a imala sam blaste. Na dan menstruacije i braon iscedak.

Sada sam trudna sa blizancima user posted image

To zelim i tebi user posted image

(odgovor članu Cipelicka)
Direktna veza do poruke: 2460
13.9.2014 14:02:23   
Cipelicka
Ja sam radila vto iz prirodnog ciklusa. Dvodnevni, cetvorocelijski embrion... jako lep i sladak user posted image Posle prve i druge vto imala sam samo neko bridenje u materici koje je trajalo nekoliko dana i onda prestalo. Sad je to bridenje trajalo samo prvi dan a onda su mi poceli bolovi kao pred prms, u donjem delu karlice bas me bolucka, kao pred mecku...

Direktna veza do poruke: 2461
13.9.2014 14:10:09   
Sanjalica1980
Ja ti od srca zelim da to sve bude ok. user posted image

Kada treba da dobijes? Mozda je ta neprijatnost malo i od transfera a verovatno nije nista.

Javljaj nam se redovno

Direktna veza do poruke: 2462
13.9.2014 14:16:17   
Cipelicka
Ma necu ja jos... tek mi je 18dc a ja dobijam na oko 29, 30 dana. Mada nema mi dobijanja dok uzimam utrogestan. Hvala na zeljicama user posted image i ti uzivaj sa bebicama user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2463
13.9.2014 14:21:16   
anita

IZVORNA PORUKA: Cipelicka

Zene, koliko je normalno da mi pms i bol u krstima pocne dan posle et? Posle prve i druge vto nisam imala te momente.

Cipelicka
Ja sam imala iste simptome i to cini mi odmah nakon transfera. I meni su bili ubacili cetvorocelijske embrione stare 2 dana.
Kod svakog od nas je to individualno. Meni su rekli na klinici da je to normalno sto organizam tako reaguje.
Saljem ti veliki user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 2464
13.9.2014 14:25:51   
Cipelicka
A jesi bila trudna? Ja vise ne znam ni kako da tumacim simptome... i iste i razlicite... user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2465
13.9.2014 14:27:38   
Dani.kv
Cipelicka trazi malisa mesto koje mu najvise odgovara. Mene je bolo i klalo i bilo je super na kraju
Sanjalice naspavaj se draga. Ja godinu i jace ne znam sta ta rec znaci sa blizancima

Direktna veza do poruke: 2466
13.9.2014 14:30:50   
anita

A jesi bila trudna? Ja vise ne znam ni kako da tumacim simptome... i iste i razlicite... user posted image

Trudna sam. Sada sam 15-a nedelja i nosim trojke. Cak kada sam isla da radim betu tog dana me je toliko boleo stomak, cini mi se samo sto ne dobijem. Bolela su me ledja, grudi... Dan pre bete sam imala i malo povisenu temperaturu.
Kad se samo setim ...

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 2467
13.9.2014 14:31:03   
Sanjalica1980
Dani user posted image

Verujem ti da je krajnje zanimljivo user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 2468
13.9.2014 14:40:17   
Cipelicka
anita... trojke... user posted image user posted image user posted image moja san... da zavrsim sve odjednom... user posted image

Ne znam ni sama... daj Boze da je dobar znak jer se vise smorih sa pricom da je sve u redu a jednostavno nece user posted image

Direktna veza do poruke: 2469
13.9.2014 15:43:00   
mala_74

Ma necu ja jos... tek mi je 18dc a ja dobijam na oko 29, 30 dana. Mada nema mi dobijanja dok uzimam utrogestan. Hvala na zeljicama user posted image i ti uzivaj sa bebicama user posted image user posted image

Ja sam dobila sa sve inekcijama progesteron depo na dva dana... Redovno uredno ciklus... Tako da utrogestan nema veze sa time...
Ja ti zelim user posted image da ugleas sto pre...

Direktna veza do poruke: 2470
13.9.2014 15:46:36   
Cipelicka
Mozda kod tebe nema, kod mene ima... ja mogu malkice da prokrvarim, sto mi se i desilo prva dva puta ali dok ne ukinem utrogestan stopostotno, nece normalno da krene, samo se muci. Logicno je jer tek kad padne progesteron zena dobije. Tako je i u ciklusu bez dodatog progesterona.

(odgovor članu mala_74)
Direktna veza do poruke: 2471
13.9.2014 16:30:52   
Chipsy
Joj zene moje, izvinite sto me nema, ja sam stalno u nekoj jurnjavi!
Moj treci pokusaj je sinoc zvanicno poceo sa 3 menopura a od srede dodajem i cetrotide. Sledeceg petka se vidjam sa profom opet. On je predivan, nikad nisam videla toliko opustenog i nasmejanog doktora.
Lekovi za 7 dana 52700user posted image , al necu da kukam, tako je kako je.
Wiv i Dani, kako su prosle vase drugarice? Jedna devojka mi je bila mnogo poznata, ucinilo mi se da se zove Sanja, mozda je to ta kraljevcanka?
Hvala vam sto misliteuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2472
13.9.2014 17:04:01   
anita
Chipsy odlicno da je krenulo. Samo napred. Navijam za tebe user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2473
13.9.2014 17:21:59   
LIDIJA STEVAN
Cipelicka..srecno...user posted image ..ovaj put ce biti treca sreca...ja radim isto u Jevremovoj...sledeci ciklus..a to je nadam se za nekih najkasnije mesec dana..iz prirodnog ciklusa radim..imam zamrznute,,jesi li ti radila iz prirodnog ciklusa bez stimulacije sa zamrznutim?

Direktna veza do poruke: 2474
13.9.2014 17:30:50   
wivern
Cipelicka srecno.
Chipsy isto kao i ti, krece danas sa bockanjem u subotu ima uz. Oni su bili poslednji kod dr-a, i njih dvoje su odusevljeni njime. Tj ona je vec bila na konsultacijama a on prvi put sada i kaze da u zivotu nije video dr-a sa vecom empatijom prema pacijentu.
Doca je genije jer zna kako da se postavi da mi u ceo proces udjemo sto smireniji.
Super ti je terapija, ja sam svih 10 dana imala po 4 menopura, ali se sve isplatilo.
E sad zvanicno pocinjemo da navijamo. Juhuuuuuu

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 98 [99] 100   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 98 [99] 100   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

RR DRUŽENJE

Koji datum vam najviše odgovara za RR druženje? (Molim glasati samo jednom, pa da ovo zaista uspe)

subota 2.5. (43%)

subota 9.5. (10%)

subota 16.5. (17%)

subota 23.5. (23%)

subota 30.5. (3%)

drugo (navesti datum u napomeni) (3%)

Ukupan broj glasova: 30

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here