Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.9.2014 22:01:51
|
|
|
|
milicicak
|
Svaki kvadratni milimetar koze me svrbi, nos me pece kao da sam ljutu papriku smrkala, oci mi suze i toliko su otekle da mogu samo da skiljim. Mrzim, mrzim, mrzim ambroziju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.9.2014 23:00:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joj Milicicak, tako sam ja do pre 3 nedelje, Bog poziveo seku u apoteci sto mi rece za Xyzal, poijem jednu dnevno i mirna ceo dan. Probaj A sad da "istresem" Kuca mi smrdi na zagoreo kupus jer moj dragi nije osetio da zagoreva u serpi a prao sudove za to vreme pola sata i nista nije osetio! A sta sam ja radila? Kupala dete, oblacila, susila joj kosu i jos mi kaze odakle ja znam da je zagorelo?! Ej! centimetar crna serpa a on ne zna da je zagorelo! Bazdi cela kuca! Drala sam se ko divljak! Pa jos mi udje u kujnu i kaze "Hoces li ucutati vec jednom?" aaaaaaaaaaaaaaaaaaa I opet ja kriva po ko zna koji put!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 9.9.2014 23:01:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
i eto ti ga smrdljivi rucak za sutra nemam nameru da kuvam drugi nocas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 10.9.2014 9:11:06
|
|
|
|
Rosita
|
Milicicak , probaj ovaj Ivankin predlog. Ivanka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 10.9.2014 9:57:30
|
|
|
|
milicicak
|
Ivanka, Rosita, ja sam na Aeriusu vec mesec dana i bude mi ok dok sam u gradu, cim se priblizim zelenilu, umirem. Probacu Xyzal, hvala :)
< Poruku je uredio milicicak -- 10.9.2014 9:58:24 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 10.9.2014 11:37:31
|
|
|
|
mali_mis
|
Ajd kad malo dete pravi s pa i da razumem, malo je pa ne zna. Ali kad baba od 90 god Hranim dete, dolazi baba i pita me da li umem da zavrnem toplu vodu. Ona ne moze, pa eto ona je zatvorila vrata od kupatila i cekace da dodje moja mama (njena cerka) pa nek ona zavrne Ostavim klopicu od deteta (srecom u kolicima je pa ne moze da pobegne), odem u kupatilo, a ono lavabo do pola pun, srecom, voda siklja iz slavine. Vec sam pomislia ako je otisla cesma, mogu da se ubijem, kad baba odvrnula kao blesava, morala sam 10 puta da okrenem dok nisam zatvorila. Posle je pitam jel mora toliko da odvrne, kaze ona "pa kad ne radi".
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 10.9.2014 12:28:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kako me nervira kad moramda dzonjam sat vremena na telefonu da bih uspela nesto da zakazem ! Zauzeti pa se ne javljaju pa u krug. Aaaaa !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 10.9.2014 12:36:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kuca mi smrdi na zagoreo kupus jer moj dragi nije osetio da zagoreva u serpi a prao sudove za to vreme pola sata i nista nije osetio! A sta sam ja radila? Kupala dete, oblacila, susila joj kosu i jos mi kaze odakle ja znam da je zagorelo?! Ej! centimetar crna serpa a on ne zna da je zagorelo! Bazdi cela kuca! Drala sam se ko divljak! Pa jos mi udje u kujnu i kaze "Hoces li ucutati vec jednom?" aaaaaaaaaaaaaaaaaaa I opet ja kriva po ko zna koji put! Haha, i ja sam u vecini slucajeva kriva. ...ja razumem da sam ja stavila i da ja treba da o tome vodim racuna ali ako sam zauzeta oko deteta ili jednostavno zaboravila , a ti si u kuhinji, zar nije fer da sklonis . Mm pre neko vece nesto popravlja u kuhinji i ne oseca da pirinac zagoreva a ja spremam dete za kupanje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 10.9.2014 20:02:40
|
|
|
|
minnica
|
Mrzim kad mi se nokti oboje od voća! Samo dve dunje sam oljuštila i isekla i upropastila ih potpuno.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 10.9.2014 21:19:48
|
|
|
|
Torbica
|
Zapusio mi se nos
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 16:03:50
|
|
|
|
milicicak
|
Kupujem mami poklon za rodjendan i bas mi je tesko... Imam spisak stvari koje joj trebaju a nista ne mogu da nadjem jer mu nije sezona...a hocu da joj kupim ono sto joj treba, jer joj zaista treba iz razloga sto nista vise nema... I tako, bas mi je tesko... I sto cemo sutra da se pravimo da je sve super u tudjoj kuci, tudjem dvoristu jer naseg vise nema...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 16:10:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
:( Milicicak znam kako ti je. Mom bratu je sutra rodjendan. I sta da mu kupim kad to sto kazes nemaju vise nista.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 17:07:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice, Milicicak valjda ce vasi opet imati svoj dom, zelim vam to iz sveg srca
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 17:14:03
|
|
|
|
Dani.kv
|
A ja cu ladno da pocupam svu kosu referentu za socijalna pitanja u Vrnj Banji. Ladno zena kaze da nemam pravo da podnesem papire za produzetak porodiljskog, jedino ako je dete tezak invalid. I nece da kaze sta treba a njeno je da primi papire i prosledi dalje za Kragujevac. Gusketina
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 17:14:27
|
|
|
|
branki*
|
uh,sad procitah... milicicak,sanjice,zao mi je zbog vasih,a i vas stvarno se nadam da ce nekako se prebroditi to sve... dani,jesi gledala na ovoj temi kako produziti porodiljsko bolovanje
< Poruku je uredio branki RR -- 11.9.2014 17:16:36 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 17:20:57
|
|
|
|
17 joka
|
Milicicak,Sanjice strasno, nadam se da ce se to srediti i da ce imati bar pola onoga sto su izgubili
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 19:12:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke hvala na podrsci. Nikakvu pomoc nisu jos uvek dobili. Samo resenje u kome pise 200.000 dinara. Sa time mogu da se,slikaju. Boli me sto su sve teskim znojem stekli i sad nemaju nista. Samo cekam kad ce komsija da kaze da moraju da napuste njegovu kucu Ali da ce da bude bolje to vise ne verujem. Samo zbog njih moram da budem jaka i da ih tesim.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 19:18:52
|
|
|
|
bubulence
|
sanjice cekaj, 200.000 din za renoviranje kuce ili je to samo neka pomoc a kucu ce im renovirati drzava? i kada misle da to urade? ide zima...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 19:25:53
|
|
|
|
milicicak
|
Devojke, stvarno ste divne mi se svi trudimo da budemo pozitivni al dodje tako neki period kad sve bude bas tesko... moji su dobili resenje na 350 000, a od kuce su ostali bukvalno samo goli zidovi bez maltera jer su i njega morali da skinu... otprilike taj novac pokriva malterisanje i sredjivanje podova i jos po nesto... al bice sve to dobro dok je nama nas i meni vas da mogu da se iskukam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 19:27:56
|
|
|
|
bubulence
|
milicice i tvoji su tamo? znaci to dobiju za renoviranje ??? pa sta da rade sa 2000-3000e???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 19:31:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ja se nadam da cete uspeti sve da resite na najbolji mogući i najbrži način. Znam kako je kad kreneš od golih zidova, mi i posle 6 godina braka nismo sve sredili, ljudi se kuće ceo život a ne jedno leto. Off topic, Milicicak, jesi li probala Xyzal?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 19:33:28
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
To je strasno. Najvise daju 500.000 sto je opet nista. Sa tim mogu samo neke stvari da se rese. Milicicak
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 19:35:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Njima su ostali samo goli zidovi tako da drzava nece da im renovira kuce. Tih 200.000 ce da dobiju kao pomoc. Da, ide zima a od pomoci jos uvek nista.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 19:36:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A kad se samo setim koliko nam treba za krov, crep stoji već 10 godina a ispod njega se vetri, nema zidova, joooj....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.9.2014 19:36:24
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Off topic, Milicicak, jesi li probala Xyzal? Nisam, probala sam glukokortikoid u spreju Avamys, odlican je, cak sam i danas bila u parku da nisam ni jednom kinula a i nista me ne svrbi i hvala Ivanka
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?