Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 0:26:57
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Pih, nista gore od takvih havarija.... Mm sve to cisti, odrzava, menja filtere, nismo jos imali takvih desavanja.. Blago tebi..moj m.konstatuje da nesto ne valja,i kaze uradice ili napravice to i to sutra i to tako ostane u nedogled...eh..a cinio se tako vredan..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 9:49:13
|
|
|
|
Torbica
|
Mene moj cesto nervira.... uvek nesto petlja. Mislim, celu srednju je sa ocem radio vodoinstalacije/postavljanje plocica i svakakve gradjevinske radove, nema sta ne zna... A zavrsio elektro srednju pa faks i u kuci nam je sam postavljao struju i gomilu toga, stvarno, svaka mu cas_t... A ja sam ladovina pa ne mogu uvek da ispratim taj njegov tempo... Kazem mu, oladi, sedi Meni vise znaci zajednicki provedeno vreme, nego da vikend provede u potkrovlju jer naravno sam radi izolaciju, podove, i sta vec, nemam pojma E sad za vikend niks, skitali sa klincima. Mada je prethodnih dana drndao sljive i stavljao rakiju, aaaaaaa.. A da, sad hoce vino da pravi, kupio je prohromsko bure, neverovatan je. Pita ga cerka juce, jer je videla kako pijuckamo vino, tata kako se to pravi? Kaze on - od grozdja, pokazacu ti.. A ona - ne, ne, to od sljiva me ne interesuje, ta rakija. Ma ne, kaze on, videces, ovo ce biti nesto drugo.... Souuu
< Poruku je uredio Torbica -- 8.9.2014 9:51:42 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 11:37:45
|
|
|
|
emicaa
|
Znači gospodja iznad one sekunde kad se Teodora ušuti- zaspi počinje sa lupanjem i nekim škripanjem,već par puta smo joj i mm i ja skretali pažnju na to ali totalno nas ignoriše,kad Teodora ustane tad i buka prestaje.još ona par puta bude joj glupo kad se svadja sa onim svojim jer zna da se kod nas sve čujw,pa ćurko ako znaš onda ponašaj se kao čovjek a ne majmun ....,znači gorim koliko sam ljuta
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 11:59:54
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy IZVORNA PORUKA: Torbica Pih, nista gore od takvih havarija.... Mm sve to cisti, odrzava, menja filtere, nismo jos imali takvih desavanja.. Blago tebi..moj m.konstatuje da nesto ne valja,i kaze uradice ili napravice to i to sutra i to tako ostane u nedogled...eh..a cinio se tako vredan.. ih,i meni moj! a sad je ladovina,sutra ce,prekosutra,sto si dosadna,sto zvocas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 12:04:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mene moj cesto nervira.... uvek nesto petlja. a ja nerviram mm i stalno mi govori "Vi, Vi Ćurčići Vi biste samo nesto radili!"
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 12:49:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dusek nam je stajao 5 dana naduvan , nakon sto je otisao njegov brat .Samo to cu reci . A nudio se decko stvarno da izduva , ja rekoh da se ne muci a i zurio je da stigne na voz. Danima mi je smetao kad brisem parket i izludjivalo me da ga toliko puta molim da izduva.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 12:54:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
M&Lj, haha mene tako nekad obuzme da radim a njemu se ko za inat tada bas me radi. Ali ja moram svoje obaveze da uskladjujem sa bebom i nije dovoljno reci -hej ’ajmo sad ! No da ga ne kudim , juce mi je popravio sudoperu . Juce popodne sam sve trcala u kupatilo da nesto operem kad zatreba. Ono sve ostalo eno i sad stoji , znaci danas sam u ozbiljnom problemu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 12:59:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Bem ti komšiluk i (ne)kulturu!! Uvek, ali UVEK nešto čačkaju, lupaju, štemuju, obijaju u ovo vreme, jedva sam uspavala dete. Pa jbt, d o k l e??
< Poruku je uredio Ana RR -- 8.9.2014 13:00:21 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 13:09:32
|
|
|
|
emicaa
|
Ana istu muku mučim,kao na divljem zapadu...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 13:09:43
|
|
|
|
tijatija
|
Zbogom bako, mili rode u skolu me jutros vode tamo ce me vazdan tuci, ziv ti necu doci kuci tako pocinje pesmice za prvake koju moraju da nauce ( prosle nedelje su je ucili) ostatak pesme je jos gori... umiranje i osveta sta reci a ne zapalakati deca od 6 godina... kako obajniti dedte sta znaci rec poginuti??? i zasto se to spominje u pesmicama ????
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 13:28:40
|
|
|
|
Ana RR
|
STRAŠNO Tijatija!!!! Pa gde je to pesma za đake prvake i za decu uopšte??? Ja je nikad nisam čula.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 13:32:31
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Zbogom bako, mili rode u skolu me jutros vode tamo ce me vazdan tuci, ziv ti necu doci kuci tako pocinje pesmice za prvake koju moraju da nauce ( prosle nedelje su je ucili) ostatak pesme je jos gori... umiranje i osveta sta reci a ne zapalakati deca od 6 godina... kako obajniti dedte sta znaci rec poginuti??? i zasto se to spominje u pesmicama ???? Tija, ovo je totalno neprmereno!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 13:34:11
|
|
|
|
tijatija
|
Pjesma djaka prvaka, pisao je Branko Copic... jeste saljiva ali nije za prvi razred oni jos ne svataju takvu vrstu sale...( barem moje dete)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 13:42:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, morala sam da potražim na netu da pročitam celu pesmu. Zar stvarno očekuju da šestogodišnjaci shvate šaljivo ovu pesmu? Neverovatno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 13:51:19
|
|
|
|
mati
|
Nemamo kablovsku... Cim pada kisa ili pola programa nema ili nijedan,sta li ce biti kad padne sneg... A deca nam se navukla na crtani...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 13:51:41
|
|
|
|
bubulence
|
Tija, ja sam najblaze receno sokirana. ne mpgu da verujem da tako nesto moze da se uci u skoli, da ne pricamo o prvom razredu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 14:15:00
|
|
|
|
Biserce
|
Tetka mma narucila preko njega na rate neku sporetcinu, ceo na plin, od skoro 40hilj i kad je trebalo da stigne sporet zena lepo odustane, nasla jevtiniji...i tako sad lepo...pored svih nasih kredita otplacivacemo i sporet koji mi apsolutno ne treba! Stoji upakovan u kuhinji, zauzima mi mesto bzv dok mm ne smisli sta ce sa njim...i kome jos treba sporet ceo na plin? Ko bi to uopste kupio? I nemam pojma kako cemo god dana da odvajamo ratu i za to??? Poludecu!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 14:16:09
|
|
|
|
lelaigor
|
I ja sam izguglala pesmu. Bože sačuvaj!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 14:17:12
|
|
|
|
Modessty
|
biserče ja bi rado da imam ceo šporet na plin! JA imam kombinovani, dve ringle su na plin a dve i rerna na struju. Ove ringle što su na struju i ne koristim. A radio bi da je ceo na plin. Mnogo brže i jeftinije
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 14:17:17
|
|
|
|
nata11
|
E to je vec bezobrazluk. Zasto lepo ne pozoves i kazes da nemozes da otplacujes? Jel ima ona decu, ako ima neka i oni preuzmu njenu obavezu pa neka resavaju porodicno.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 14:29:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Bem ti komšiluk i (ne)kulturu!! Uvek, ali UVEK nešto čačkaju, lupaju, štemuju, obijaju u ovo vreme, jedva sam uspavala dete. Pa jbt, d o k l e?? Evo od kako sam se porodila (bas su uboli tajming ) lupaju i burgijaju preko puta nase zgrade , prave novu zgradu. Smeta nam naravno, a nekad sam tako kivna da opsujem ! Rade sa onim silnim bagerima i drugim skalamerijama i bacaju gvozdje nemilice , sve se zatrese a mala hoce da zaspi. Tek je nice drugi sprat, tako da cemo se naslusati buke ove godine.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 14:34:02
|
|
|
|
mati
|
Jao bre Biserce, vi se bas namuciste, secam se jos u trudnoci oko kuce. Sad vam jos sami fali njen sporet. Neka ga tm potovari pa tetki na vrata i pare na ruke. Neki ljudi stvarno nemaju obzira ni srama.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 14:35:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mislim da je nata u pravu! Jeste ispalo krajnje bezobrazno i neposteno prema vama. Trebala je da pogleda sve pa da odluci. Kada naruci kraj price, bitno je ispostovati to a ne uvaljivati druge u probleme !!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 14:58:02
|
|
|
|
lelaigor
|
Ju, ju, ju bisreče, pa ja bih se ožučila! Šporet pa tetki na vrata, nek smišlja šta će s njim!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 8.9.2014 15:39:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tija, tek sad vidim komentar. Branko Copic je to napisao ali nije odredio da bude za djaka prvaka, sta deca znaju o sali? Ovi sto kroje obrazovni program nisu normalni.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?