Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 1:32:39
|
|
|
|
amelia
|
Bekolino dobro dosla i dase zajedno selimo u teme... koliko vi pokusavate jel imas vec decu koliko imas godina?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 2:15:37
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Hvala amelia bolje Vas nasla i jos sa lepsim temama se druzile Imam mali problemcic sa email adresom pa pisem brisem hoce,nece Ovako imam 25god,9godinica smo u vezi hihihi znam mlada duga veza ali nama je lepo.Zivimo 3god.zajedno sada planiramo da to ozvanicimo a na bebici radimo od juna ove godineJa kao i savko ko je zavrsavao medicinu i bolovao od svih mogucih bolesti kroz knjigu tako sam i imala sve moguce simptome u zadnja 3meseca ali nista opet je dosla jutros glupava vestica .Tako da sam dosla da Vam pruzim podrsku da Vas sve posaljem u ono najlepse stanje pa da vucete i mene
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 7:24:54
|
|
|
|
serpica
|
Jutro crtice UM gde si? Becolino dobrodosla u porodicu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 8:12:39
|
|
|
|
pipi_coco
|
Jutro crtitce. UM nas drži na rubu Bekolino dobro došla i da što prije produžiš odavde u trudničke teme. Ja sam pocela da se naljevam cajevima, pripreme su u toku
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 8:23:14
|
|
|
|
serpica
|
Pipi caj od zalfije i vitamin D najbolja pomoc pri zatrudnjivanju provereno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 8:28:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: serpica Pipi caj od zalfije i vitamin D najbolja pomoc pri zatrudnjivanju provereno Definitivno tačno! Meni je čak žalfija postala i lepog ukusa koliko je pijem Inače, dobro jutro
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 8:31:52
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ja pocela sa virkom i macinom travom za sada. Kako piti žalfiju, mislim koliko šolja dnevno ? D vitamin svakako namjeravam uzeti jer ide zima i sunca je sve manje. Jesi uzimala one riblje bobice D vitamin ili nešto drugo?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 8:41:41
|
|
|
|
serpica
|
Zalfija dva puta dnevno po jedna soljica ujutru i uvece a vitamin D najobicniji uzela sam ivancic i sinovi pise na kutiji Total D vitamin ima ih 30 u kutiji pijes jednu dnevno ja ujutru uz caj. Ivanka kako bi bilo lepo da se ovde druzimo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 8:45:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Serpi, sto je babi milo to joj se i snilo Svratim ponekad...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 8:46:57
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro drage moje! Bekolino dobro nam došla! Cure šaljite mi datum neočekivane veštice da vas stavim u spisak!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 8:51:19
|
|
|
|
llila
|
dobro jutro drage cekalice dugo vas pratim evo da se i ja javim i da cekamo zajedno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:05:27
|
|
|
|
pipi_coco
|
Hvala Serpi. Pokusat cu i to, ne košta me ništa, a žalfija barem ima bolji miris od ovih splačina Lila dobro došla. Mod ja još nisam dobila zeleno svjetlo da pokušavam, tako da ne javljam datume neocekivane ni ovaj mjesec, samo ovako caskam sa ženicama. Ali nadam se da se i ja uskoro nađem na tom spisku.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:09:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Amelia definitifvno ce biti tako ako vestica ne dodje u nedelju ce biti test Inace iskrena da bude cekam da mi prodje ispit u petak, i da jos malo uzivam u ljubavnom zibvotu, ako bude nema mi keksa i ucenja narednih 8 meseci Mene su pocele da bole grudi, tako da ipak mislim d ace danas sutra ona stici, pa da ne bacam pare, jedino mi je ujutru malo muka kada ustanem da ispartim u u vrtic, a sada bi vec trebalo da ima vise simptoma Lila, Beckolino dobrodosle
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:25:55
|
|
|
|
serpica
|
UM sad cu te tepam po niski znas i sama da neke zene nemaju simptome grudi te bole to je dobar znak a i ta muka zato ne misli lose nego se opusti i uzivaj i ajde obraduj nas vise. Mod kako bese jel u pp saljem datum jel ovde? Zaboravila sam pisem ovde ako nije ok brisni ga. Ne ocekujem sledecu 2.oktobra.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:28:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Videcemo Serpi, sta ce biti, mad ane gajim neke prevelike nade
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:32:01
|
|
|
|
Modessty
|
Šaljite u pp, a ti Šerpi ne moraš turiću te u oktobar. Jel to znači da ti to dobila? Ne ispratih temu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:33:17
|
|
|
|
superm
|
UM, a zasto ne verujes? Pa, bas bi bilo lepo da rodis svojoj devojcici drustvo...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:37:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Suprem, valjda zato sto nema nekih posebnih simptoma, 1. sam trebala da dobijem, evo kasni 8 dana, imala sam neke ali se izgube. Grudi me do juce nisu bolele, danas otkidaju... videcemo. Razocarala sam se u jun, pa sada ne smem ni da uradim test...A i za vreme O nism bili aktivni, vec 11 i 12 dan ciklusa l i posle O, tako da ...sumnjam...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:39:06
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Amelia definitifvno ce biti tako ako vestica ne dodje u nedelju ce biti test Inace iskrena da bude cekam da mi prodje ispit u petak, i da jos malo uzivam u ljubavnom zibvotu, ako bude nema mi keksa i ucenja narednih 8 meseci Mene su pocele da bole grudi, tako da ipak mislim d ace danas sutra ona stici, pa da ne bacam pare, jedino mi je ujutru malo muka kada ustanem da ispartim u u vrtic, a sada bi vec trebalo da ima vise simptoma Lila, Beckolino dobrodosle A u koju nedelju, ovu sad, ili sledecu? Nemoj, da se sve skupimo i da ti u neko jutro zakucamo na vrata sa sve testom
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:42:12
|
|
|
|
Anoniman
|
mm procta li ti negde da sam sa unom radila test [posle mesec i po dana kasnjenja, sto je sigurno, sigurno sto rece mod, ako je tu, nece nigde pobeci... ahahhaa ne znate mi adresu ahahhahhahhahaha
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:51:23
|
|
|
|
mali_mis
|
ma jesam, zato i pitam u koju nedelju Ja sam cekala 2 nedelje, bile su to najduze nedelje u zivotu.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 9:58:34
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Šaljite u pp, a ti Šerpi ne moraš turiću te u oktobar. Jel to znači da ti to dobila? Ne ispratih temu hmmm dobih danas mi 4dc,spremam se da budem vredna ovaj mesec
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 10:07:08
|
|
|
|
serpica
|
UM znamo ti adresu ima medju nama i tajnih agenata
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 10:13:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica UM znamo ti adresu ima medju nama i tajnih agenata Ahahahhahhaha dobre ste, ahahahhahha. E red bi bio da vas napustam , odoh da pravim onaj kolac sa visnjama, i da uradim po nesto dok je una u vrticu, kuckamo se kasnije
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 10:15:58
|
|
|
|
Modessty
|
Samo je Šerpi vredna! Ostale ću morati izgleda da peckam da mi pošalju datume! Ajmo cure datume neočekivane meni u pp!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?