Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:40:26
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Lelo, recepti su ti ekstra. Mogla bih da obradujem decicu sa Kinder pingui UM, ubaciću čim stignem, nešto daans nemam vremena.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:42:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Dogovoreno. Ja smisljam sta cu za rucak, mogla bih neku supicu i da ispecem palcinke mrzi me da kuvam danas. A sutra cu Uni da skuvam corbicu sa curecim mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:53:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Danas za dorucak tost(ostao hleb od juce) a za rucak videcu neki krompir u rerni sa suvim curecim mesom(domacim).Svi smo pomalo prehladjeni pa slabo i jedemo ovih dana
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:57:00
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja ću možda sutra palačinke. Ako mi ostane od danas paprikaša pošto pravim veeeliku dozu, jer mi je tata tu, onda ću samo američke kao desert da umutim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:10:57
|
|
|
|
bubulence
|
supica se kuva i porucicu rostilj ili picu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:16:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence supica se kuva i porucicu rostilj ili picu ooooo bubiiiiii pizzaaaa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:30:50
|
|
|
|
bubulence
|
pa ne mogu vise da te slusam, a najgore od svega je, kao sto sam vec pisala, sto ja uopste nisam ljubitelj pice, ali kada ti napises, ide mi voda na usta. i sada cu je poruciti cisto da se podestim da je ustvari ne volim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:33:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pa ne mogu vise da te slusam, a najgore od svega je, kao sto sam vec pisala, sto ja uopste nisam ljubitelj pice, ali kada ti napises, ide mi voda na usta. i sada cu je poruciti cisto da se podestim da je ustvari ne volim ahahahah Bubi mozda je zavolis. Nista moras da me zoves u goste da dodjem i da ti napravim pizzu, ili cak da je donesem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:40:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Stavila grasak sa pilecim mesom, jos kad bi mm voleo pavlaku .....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:42:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne valja toliko pizze jesti, to je brza hrana
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 14:19:56
|
|
|
|
Olga75
|
danas sam bila osobito vredna i pravila guzvaru i hello kitty supu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 14:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak ustipci, kajmak, domaca prstua i slaninica i jogurt Rucak :mm-u isspekla filete losoas u rerni, sa barenim kukuruzom i graskom, napravicu mu jos neku salatu. Una i ja svratile na pizzu sada kada sam je pokupila iz vrtica. Dezert : kupila sam u poslasticarnici ledene kocke i neke vocne kolace
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.9.2014 14:43:08 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 14:55:02
|
|
|
|
superm
|
Opet musaka, po zelji starijeg sina, bonzita. Kasnije cu napraviti kolac iz mikrotalasne, Torbicin recept, i za veceras planiram pitu od heljde.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 15:02:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pita sa zeljem i sirom ....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 17:20:43
|
|
|
|
superm
|
Ovaj Torbicin kolac iz mikrotalasne je super! Odlicna varijanta kada vam se jede nesto slatko jer se brzo sprema.Jedino sto sam kao preliv pomesala 5 kasika Nesquik-a i 3 mleka i zagrejala u mikrotalasnoj pa prelila vruc kolac. Torbice, hvala
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 19:12:00
|
|
|
|
lelaigor
|
Mi smo imali paprikaša od juče, dodala sam paradajz salatu. I pravila sam čoko cupcakese sa vanil filom za sutrašnju porudžbinu, pa je ostalo i nama viška za desert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 19:38:32
|
|
|
|
Olga75
|
Lelo , kako vam se svidela uzlivanca ?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 20:07:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ništa nisam kupila u poslastičarnici Za ručak mm imao ćufte u paradajz sosu, mami pravila alio di olio, ja jela musli. Za večeru pravila špansku pitu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 20:42:49
|
|
|
|
anita
|
Dorucak przenice Rucak pileci raznjici A sada sam spremala moj omiljeni kolac .... mmmmm
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 21:07:17
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: superm Ovaj Torbicin kolac iz mikrotalasne je super! Odlicna varijanta kada vam se jede nesto slatko jer se brzo sprema.Jedino sto sam kao preliv pomesala 5 kasika Nesquik-a i 3 mleka i zagrejala u mikrotalasnoj pa prelila vruc kolac. Torbice, hvala bas mi je drago! I drugi put
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 21:23:30
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Lelo , kako vam se svidela uzlivanca ? E super je. Trebala sam u veći pleh da metnem, jer je pobesnelo i krenulo da beži po rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 21:29:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Palacinke , najeli smo se, mmmm, sliku kacim sutra dok je prebacim sa mobilnog
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.9.2014 11:03:57
|
|
|
|
minnica
|
Danas će da bude slatki kupus sa svinjskim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.9.2014 11:30:10
|
|
|
|
nata11
|
Danas musaka, valjda ako se ne predomislim jedu mi se i snicle.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.9.2014 11:32:18
|
|
|
|
Didy
|
Kod mene je danas mm zadužen za kuhinju, biće pica za ručak, eno i testo je zamesio.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?