|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
26.8.2014 18:04:41   
Ipokrisia
Ivamark pa nisam u grcu non stop nego samo kad nesto cudno nastupi a to nije tako cesto, sta cu kad sam neiskusna user posted image a nasmeja me ovo za stucanje user posted image pa zar moze tako mala bebica u 15. nedelji?

Wiv hvala na linku sad cu da cituckam, a planiram da idem svakako na one psihofizicke pripreme, raspitacu se kad krece. Jel i ta skolica roditeljstva preko DZ ili bolnice neke?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 951
26.8.2014 18:16:19   
Štetica
Ipo pokusaj da se opustis,u principu je opasnost prosla,kad osetis neki bol pokusaj da malo legnes i odmoris. Nezove se dzabe drugo stanje,i nije bezbolno,ipak se sci organi ‘’pomeraju‘’ da bi beba imala dovoljno mesta.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 952
26.8.2014 18:48:38   
branki*
moze valjda da stuca,pocinje tako nekako u tom periodu.sto kaze stetica,cim te nesto zabolucka,gledaj ako mozes da legnes i odmoris malo.kontrakcije mogu biti kao neko napinjanje stomaka,kao-napne se i stvrdne,pa onda popusti posle par sekundi i tako opet.a,one prave kontrakcije pred porodjaj ne znam kako izgledaju.
moji izasli napolje.mislim se da li da stavim makarone sa sirom za veceru ili da jedemo neki sendvicuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 953
26.8.2014 18:52:19   
Ipokrisia
aha to sam i uradila odmah sam legla na levi bok posto je ovo bolelo sa desne strane stomaka, i malo odlezala i posle je bilo bolje.Sad sam rucala, jos uvek je ok, sad opet osecam na dnu stomaka ono sto sam skoro pocela osecati i mislim da su to pokreti bebice, kao neko blago golicanje, to mi je bas slatko user posted image izgleda s ebeba nesto probudila, a ovih dana je nije nigde bilo pa sam kukala sto nemam simptome, kazem ja nikako mi ugoditi user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 954
26.8.2014 19:08:38   
Sanjalica1980
Ipo ja sam kao ti. Nikako mi udovoljiti user posted image
Smeta kada bolo,smeta kada je sve ok user posted image
Ja danas bila u prodavnici,kupila par stvari i sada me boli stomak. Odmah pomislm da nisam puno nosila. Legla sam i ja i cekam da se smiri.

Ja ne osetim nikakvo golicanje a imam dve bebe i sigurno vec nemaju mesta user posted image
Sigurno ni ne znam sta me boli kada mi je prva trudnoca.
Ludilo.
Jedva cekam utorak i uz.

Direktna veza do poruke: 955
26.8.2014 19:11:17   
mika79
Ivo i ko tebe neće beba napolje, mene su prestali oni bolovi koje sam imala. Wiwern i tebi se bogami približilo, brzo će da proleti meni su 7 i 8 mesec proleteli, sad se malo odužilo, i ja jedva čekam da ugledam user posted image , da je zagrlim i pitam gde si do sad? Koliko sam opterećena porođajem stalno ga sanjam.

Direktna veza do poruke: 956
26.8.2014 19:15:23   
Ipokrisia
Sad sam saznala da ima jos trudnica u mojoj vertikali zgrade user posted image au al ce biti dogodine zanimljivo, cela zgrada ce mirno spavati user posted image

Sanjalice, kad mi prevalimo prvu trudnocu poducavacemo nas dve druge trudnicice user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 957
26.8.2014 19:28:13   
Ipokrisia
A danas mi nekako i naglo stomak porastao, muz dosao sa posla i gleda kaze auuu koliki stomak, sta bi to ?! user posted image

Direktna veza do poruke: 958
26.8.2014 21:03:36   
vonavoj
kod mene se porodila komsinica preko putauser posted image curica!
a kuma jos nista,3 cm ima bolove..ali ide sporouser posted image

Direktna veza do poruke: 959
26.8.2014 21:04:59   
Sanjalica1980
Ipo draga samo neka raste. Ljubi tibu.

Ja se odvalila od spavanja user posted image Legla kao na levi bok da prodju bolovi i samo sam zakuntala. Od 19 do sada user posted image

Direktna veza do poruke: 960
26.8.2014 21:52:22   
glukica
Cao zenice, mene hvala Bogu nista vise ne boli! Za vikend sam se stvarno uplasila, kao upala jajnika a juce se probudila i nista!!! Kao da me nije ni bolelo dan pre toga, tako da sam se smirila i cekam petak pregled kod dr user posted image Ipo razumem te skroz, i ja isto tako kad se nesto desava a ne znas sta je, ni da li je normalno ili ne. Jel se to svima desava.. user posted image ja isto osetim to u stomaku sto kazes tako visoko, sta god bilo a nije beba user posted image i meni stomak kao da odjednom toliko naraste od danas do sutra, ali je bas slatko i uzivam u svemu ! Ljubim vas sve cmook

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 961
26.8.2014 22:03:24   
wivern
Zenskaci shvatite da trudnoca traje 40 nedelja, i da ce tih nedelja svasta da vam se desava a od svega toga najmanje vam treba stres. Ako ne krvarite, nemate kontrakcije, nije vam ispao sluzni cep ili ne curi plodova voda ne panicite, sve je normalno. Ja sam imala dva spontana pre ove trudnoce i znam zasto vam kazem da se ne opterecujete i ne osluskujete toliko, to moze bas da optereti. I obavezno porazgovarajte o svemu sa vasim dr, tj pitajte ga kakve promene mozete da ocekujete u narednom periodu da bi vam ovaj period bio ssto lepsi i sto laksi.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 962
26.8.2014 22:33:34   
bubulence
potpuno se slazem sa wivern ali i razumem zabrinutost, posebno u prvoj trudnoci...
ivamark nadam se da,ces ugovoriti epidural, posle toliko cimanja si stvarno zasluzila.
miko, to ti je zatisje pred buru user posted image .
ostali stomacici sve vas ljubim

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 963
27.8.2014 8:53:45   
mika79
dobro jutro trudniceuser posted image , ja pijuckam kaficu, čitam rr pa ću polako da se spremam za odlazak u bolnicu, mene je beba noćas pustila baš lepo da spavamuser posted image .

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 964
27.8.2014 8:56:52   
wivern
Dobro jutrooo.
Miko user posted image
Ja sad da prosetam psica pa cu kaficu polako...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 965
27.8.2014 8:57:25   
lelaigor
Joj, žene, ne mogu sad da vas iščitavam, puno ste pisale, valjda nisam nešto jako bitno propustila... Imala sam posla ovih dana baš dosta i sve razmišljam ne znam dokad da radim, a i u oktobru imam jednu veliku porudžbinu, moraću pričati sa mojom dr. Ja se, žene, razmišljam o epiduralu ovaj put. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 966
27.8.2014 9:00:41   
wivern
Lelo meni ce ovo biti prvi porodjaj i ja se uopste ne razmisljam, ja znam da cu ga traziti. Sto da ne olaksam sebi kad mogu user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 967
27.8.2014 9:02:01   
lelaigor
user posted image Pa, ja se eto posle prvog puta sad ozbiljno razmišljam... Ne bih da prođem kao onda... Samo da vidim kakva je procedura ovde kod nas.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 968
27.8.2014 9:03:05   
branki*
dobro jutro...
miko,samo napreduser posted image
ja cu opet na carski,ne razmisljam o drugim opcijama uopste.
odvela bozu u vrtic,bakcem se oko rucka..nesto sam malo bzv od jutros..a,ne znam tacno ni zbog cega.

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 969
27.8.2014 9:03:47   
vonavoj
porodila mi se kuma sinoc,pre ponoci,curica 4kg! Stigla je Petra!user posted image (nisu znali pol)!
i sad mene boli glava,jer nisam mogla da zaspim do 2h..taman se umirim,a beba skace kao luda,akrobata,prosto me zaboli koliko se tegli!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 970
27.8.2014 9:04:46   
mika79
von user posted image za kumicu, velika bebica

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 971
27.8.2014 9:05:55   
Peace*
Von, uvek kad vidim tvoj avatar, mislim da imaš blizance. Onda pogledam ticker, pa se zbunim. user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 972
27.8.2014 9:06:04   
branki*
von,cestitam za kumicuuser posted image

branki

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 973
27.8.2014 9:09:44   
vonavoj
user posted image user posted image peace,to smo seka i jauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 974
27.8.2014 9:18:58   
wivern
Von bravo za Petru user posted image
Lelo ja se vodim mislju da sve sto moze da mi olaksa iskoristim i ne razmisljam se previse.
Branki carski bih izbegla ako mogu samo zbog eskima koji me ceka u Mariboru. Htela bih zbog mojim godina da se sto pre vratim i okusam srecu i sa tim eskimom, a znam da se posle carskog duze ceka za sledecu trudnocu.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here