|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
27.8.2014 12:27:50   
ivaMark
Ivo, stize muzic i beka moze da se rodi

Sada cemo da vidimo da li ceka tatu user posted image

< Poruku je uredio ivaMark -- 27.8.2014 12:28:31 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1001
27.8.2014 12:28:40   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Ivo, stize muzic i beka moze da se rodi user posted image

koliko se secam mladja sestra od Von je trudnauser posted image

sestra mi se u aprilu porodilauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1002
27.8.2014 12:29:24   
ivaMark
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Ivo, stize muzic i beka moze da se rodi user posted image

koliko se secam mladja sestra od Von je trudnauser posted image

sestra mi se u aprilu porodilauser posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1003
27.8.2014 12:32:06   
17 joka
Von, onda sam ja to definitivno preskocila tad sam bila u bg i bolnici

izvini user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1004
27.8.2014 12:45:09   
vonavoj
user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1005
27.8.2014 18:20:36   
branki*
gde ste,stomaciciuser posted image ne znam zasto mi nece dugme enter,da nije boza nesto zeznuo...pisem sve u jednom redu.oni odose napolje,bilo vruce citav dan,sad se lomi ,hoce li ili nece kisa...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1006
28.8.2014 8:49:05   
vonavoj
jutro,zatisje od sinoc!
ja pijem kaficu,beba me ubija nocu,i preko dana nije bolja,ali nocu ne mogu da se namestim..mislim da ce mi stomak eksplodirati koliko se tegli!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1007
28.8.2014 8:55:47   
branki*
evo i ja sam tuuser posted image
ako,von,meni slatko to ritanje..
ja vec stigla da se iznerviram..odvedem bozu u vrtic i produzim u dz po bolovanje.tamo skapiram da sam uzela staru trudnicku,a ne novu,a u toj novoj mi i zdravstvena knjizica.vratim se po knjizicu,kad ova dr prepuna,da cekam do pola 11!vala,ne mogu,zakazem za ponedeljak,tad mi i pocinje bolovanje...100 puta tamo amo.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1008
28.8.2014 8:58:05   
vonavoj
aaaaa..nema gore kad je guzva!
slatko je i meni bilo ritanje,sad je vec rastezanje u sve zive organe..mislim da T nije tako,nije bar bolelo toliko,prosto neprijatno!
ja jos nemam doznake za porodiljsko,idem 18.9. na ctg,pa ce mi tada ispisati...od 15.9.i dati sve analize da radim,opet..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1009
28.8.2014 9:19:11   
bubulence
dobro jutro!
i ja sam konacno sela da popijem kafu, jutros sam se probudila pre 6 i nisam mogla vise da spavam... svasta sam uradila dok E nije ustala a i ona je poranila. u poslednje vreme ustaje oko 9 a jutros je u 8 i 15...l
sinoc je jedva zaspala, citali smo ruzno pace i ona je toliko plakala sto su se pacetu rugali da je spavala kod nas u krevetu, a inace nema sanse da legne kod nas...
za preglede i bolovanja mi nista ne pricajte. ja prelazim 60km i zbog jednog i zbog drugog pa kada mi kazu ‘dodjite drugi dan‘ dodje mi da se obesim

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1010
28.8.2014 9:20:12   
wivern
Jutro i od mene.. ja vec dva dana jedva ustajem, bas se lepo uspavam a mm nece da me budi za jutarnju kaficu. Von nista nemoj da mi pricas za sutiranje, meni se ceo stomak trese kad krene da se sutira, a nekad imam i osecaj kako protrcava od rebara na dole. Tacno kao tapat nogica i jako je neprijatno. I naravno da je najaktivniji kad ja mirujem, dok sam u pokretu covek uziva.
Juce sam zaboravila da odem do dr user posted image po uput za ogtt...bas sam zamlata.
Danas Trca saznaje pol user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1011
28.8.2014 9:21:10   
Ipokrisia
Ja svaku noc moram bar jednom da idem do WC, sta cu besika zove user posted image inekad me to razbudi i posle ne mogu da zaspim. A sad mi se desava kako valjda stomacic raste,a ja spavam na boku, rebro mi udara o nesto i probudim se to sa nekim bolom pa moram da se promeskoljim da se otkoci user posted image sta da vam kazem, bas imam zanimljive nocne aktivnosti user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1012
28.8.2014 9:23:42   
Ipokrisia
E braaavo, navijamo za Trcu!! user posted image Ja u utorak radim UZ, mislim da ce biti 4D, bicu 16 punih nedelja, pa ko zna mozda i meni vide, bas bih volelauser posted image rece mi jedna prijateljica da njoj na poslednja dva pregleda nisu znali da li je pupcanik ili decak user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1013
28.8.2014 9:25:13   
vonavoj
wiv,sad je jos jace..pa kad osetim kad se nogice upletu,pa kao da nesto preskoci..user posted image
bubulence,dobro se ti navozas..ja sam juce jedva izdrzala do Bga..user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1014
28.8.2014 9:26:55   
branki*
pa,moguce,ipo,nekad nece bas da da jasnu sliku,ako pupcanik pravi zabunu.
sad mi je jasno sto se kaze-dosadan k'o muva!samo oblece oko mene i zuji i slece na mene i nervira meuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 1015
28.8.2014 9:42:51   
bubulence
ipo ako se beba lepo namesti moze da se vidi pol mada ti je Klarita vec pogledala u njen uz user posted image .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1016
28.8.2014 9:52:28   
wivern
Von prosle nedelje na uz pricam ja dr da imam taj osecaj kao da trci i da mislim da umisljam, kaze ona "da, vidim na sta mislite" user posted image ne umisljate, tako se i vidi na uz. A gde je jos 8 nedelja, pa on ce me razvaliti. Juce bili na proslavi rodjenja deteta kod mog drugara, dobio je divnu devojcicu 2.9 kg, moj bucko jos prosle nedelje imao 1.8 kg. Sav je na oca user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1017
28.8.2014 9:59:26   
vonavoj
bas to wiv.tako je i meni dr rekla..kaze vrlo je mirna!user posted image
ne bih bas volela ogromnu bebu,tu do 3,5kg je ok..cerka je imala 3,6 i bilo je sasvim dovoljno!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1018
28.8.2014 10:05:14   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: bubulence

ipo ako se beba lepo namesti moze da se vidi pol mada ti je Klarita vec pogledala u njen uz user posted image .

a pa da to je vec gotova stvar user posted image a onaj kineski kalendar mi kaze da je devojcica user posted image videcemo ko je u pravu, mada se ja uzdam u nasu Klaritu user posted image

Direktna veza do poruke: 1019
28.8.2014 10:11:33   
bubulence
meni taj kineski za Emu kaze da je decak, a evo dete mi ima 3 god i jos nema pisu user posted image .
wiv beba nece toliko da ti ludije u 9. mesecu jer ce imati malo mesta, tako da ces mozda stici malo i da odmoris pre porodjaja, ali samo mozda user posted image

Direktna veza do poruke: 1020
28.8.2014 10:11:57   
Sanjalica1980
Ipo i ja imam uz u utorak user posted image
Tada cu biti 16+3
Jedva cekam da ih vidim i da ih napokon osetim. user posted image

Direktna veza do poruke: 1021
28.8.2014 10:12:47   
branki*
ja gledala po tom kineskom,ali se ne secam..
je l bese mika danas ostaje u bolnici?

branki

Direktna veza do poruke: 1022
28.8.2014 10:14:46   
wivern
Von u porodici mm se svi radjaju preko 4 kg, tako da vec sada sumnjam da ce biti na mene.
Bubi sjajno, znaci mozda jos mesec dana sutiranja a mozda i vise user posted image
Ja mislim da Mika ostaje danas, a gde li nam je Iva?
Von posle njih dve si ti ili ima neko i pre tebe?

< Poruku je uredio wivern -- 28.8.2014 10:15:53 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1023
28.8.2014 10:19:03   
bubulence
koliko znam mika je juce hospitalizovana a danas bi trebalo da je porode. valjda ce nam se javiti...
a nema ni ivamark da se javi... mozda i kod nje ima nesto novo...
wiv znas kako je meni rekla jedna zena sto mi je radila natalnu kartu: verovatno neces imati dece a ako budes imala, bice to jedno, mozda dvoje, najvise troje user posted image . e tako i kod tebe, mozda ce se beba smiriti u 35.,36.,37. nedelji, mozda i kasnije a mozda ni nece user posted image . salim se ali kasnije nemaju toliko mesta pa se malo smire

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1024
28.8.2014 10:19:34   
vonavoj
ju,wiv,na spisku nema nikog posle njih dve!user posted image onda ja! pa ti!
mika79,ostaje u bolnici,bubulence pusti joj sms!
bubulence,ta bas zna da gleda u kartu..neces imati,pa ces imatiuser posted image
meni je prosle godine gledala i rekla da sve u vezi bebe pitam po dva puta,ne znam sto..i da ce mi porodjaj biti tezak,ili cruser posted image ..ali to nista ne mora da znaci!

< Poruku je uredio vonavoj -- 28.8.2014 10:21:30 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here