Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 16:35:22
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Lelo, razumem te skroz, gde da se svadjas sa nekim ko je odlepio, da ti samo bude jos gore, a ta mentalno poremecena isto ko zna sta bi radila, tako da budale bolje nekad samo pustiti da se sklone. Trco bas se radujem za decakaaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 16:37:10
|
|
|
|
wivern
|
Ludacice pa zamoli Vesnu da ti pomogne..valjda moze tetka malo da se zrtvuje
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 16:40:49
|
|
|
|
Ludachica
|
Wivern tetka, kako sama kaze, misli samo na sebe... mislim da sama ta recenica govori dosta o tome kakva je ona osoba... Niko ali NIKO sem mog muza mi nije pomagao oko dece... cak ih ni u vrtic nikada nisam dala i necu do predskolskog, nije mi tesko da se sama brinem oko dece i svega ostalog, kako mm kaze ZENO TI SI KAO ZVRK SAMO LETIS...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 16:58:32
|
|
|
|
Cecana
|
Strasno kako su ljudi postali bezobzirni,ja cekam u redu,niko se ne obazire,ali da gurnu trudnicu,stvarno svega ima.Cuvajte se. Ja sam bila danas u skolici za trudnice,rekoh da se podsetim malo i fino je bilo,dobile smo spisak sta treba mami,t.j.meni,sta za bebu,sta spakovati za porkdiliste i tako.. Ivo bolje nemoj bez potrebe na carski rez,brzi je oporavak kod prirodnog porodjaja,a i mozda bude lep i brz porodjaj.Ne znam,ja sam pre za prirodno,verovatno zato sto mi je prvi bio carski rez i sad ce opet biti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 17:05:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Dođoh do kompa. Neko mi negde reče da sam vulgarna More, em sam čekala od 10;30 pa do negde 13 i kusur, drugo - ok je da kažemo popišulja, a nije kuronja? Nego šta je? hahahah Pišonja? Dobro može i pišonja Evo, će vi bidne lakše ako prepravim na pišonja? Inače sve je ok, tako da to nisam ni pominjala. Sve je detaljno pregledano, komore srca, želudac, mozak - ma ja sam zadovoljna samo da je sve ok, šta god da je. Ali sam tako 'vrisnula' hahaha 'Ha! Ipak sam bila u pravu!!!'' Doktorka me pogleda, kažem pa ja sam videla i na nuhalnoj i prošli put, ali ne mogu ni ja da kažem 100%, a pride mi i muž rekao bla bla '' Ismeja se dr samo tako :D
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 17:55:02
|
|
|
|
branki*
|
ipo,nisi pala sa marsa ,to je novina,od pre neki dan,tacnije juce boza mi se nesto kenjkavi evo treci dan i kao da je malo topliji,strah me da ne krene ona glupa varicela odoh na temu da vidim sta su zene pisale o tome..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 17:59:13
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR ok je da kažemo popišulja, a nije kuronja? Nego šta je? hahahah Pišonja? Dobro može i pišonja Evo, će vi bidne lakše ako prepravim na pišonja? meni nije bilo vulgarno nego smesno i simpaticno . IZVORNA PORUKA: branki RR ipo,nisi pala sa marsa ,to je novina,od pre neki dan,tacnije juce e da si nam bar po limunadu sipala da nazdravimo . cestitam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 18:09:18
|
|
|
|
branki*
|
ju,mene,izvinjavam se evo,drage,ovi su bezalkoholni da se malo pocas_timo!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 18:11:12
|
|
|
|
bubulence
|
eeee taaakooo . mmmmm ne znam koji da izaberem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 18:12:04
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja cu ovu tekilu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 18:20:06
|
|
|
|
branki*
|
a,ja mohito
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 18:40:08
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Ludachica Wivern tetka, kako sama kaze, misli samo na sebe... mislim da sama ta recenica govori dosta o tome kakva je ona osoba... Niko ali NIKO sem mog muza mi nije pomagao oko dece... cak ih ni u vrtic nikada nisam dala i necu do predskolskog, nije mi tesko da se sama brinem oko dece i svega ostalog, kako mm kaze ZENO TI SI KAO ZVRK SAMO LETIS... Ja znam Vesnu kao potpuno cool lika, nemam neke zamjerke sto bi se reklo. E sad vasi odnosi su samo vasi... Dajte neki martini za mene! Trco jedino da kaparisem pisonju za mog eskima u MB ako je djevojce
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 18:49:52
|
|
|
|
Ludachica
|
wivern nisam rekla da nije cool vec, kako ona sama kaze, da misli samo na sebe, ona obozava Gogu i Tomu ali kad su bili male bebe nikada nije bila ovde jer je valjda nervira kad placu, ne moze to da podnese... Isto tako sto se tice bilo kakvog posla samo uhvati MAGLU
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 21:00:32
|
|
|
|
wivern
|
Pa to sam i mislila, znam je u potpuno drugoj prici tj opustenoj varijanti bez problema i ostalog
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 21:08:56
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Trco jedino da kaparisem pisonju za mog eskima u MB ako je djevojce Mooože, samo da izdržiš da ti ćera bude laleko od ti, da ne bidneš kao moja mama :D
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 21:11:29
|
|
|
|
wivern
|
A sta ako tvoj pisonja pojuri ovamo??? cccccc ne damo se mi tako lako
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 21:33:16
|
|
|
|
Torbica
|
Bravo Trco za decaka, jeej! Cestitaaam! Decaci su melem na dusu! Mislim, obozavam cerku i ona je prva i najbitnija ali decaci su potpuno drugi senzibilitet.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 21:49:44
|
|
|
|
Trcosava
|
@ Wiki - hahahaha misliš? Da će ga dogajim da se uda? Buhahahahahahaha @Torbica - Jel? Ova moja kao da nisu presekli pupčanu vrpcu. Će vidimo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 22:05:32
|
|
|
|
Torbica
|
Ma i moja smizla me prati u stopu, skoro da ne mogu ni u kupatilo bez nje , ali imam utisak da su decaci vece maze, bar ovi moji. Mazi se i ona ali ne koliko oni, njima je to vazduh, bukvalno. Verovatno ce popustiti kad jos malo porastu U svakom slucaju, lepo je imati i jedno i drugo, sve ima svoje cari! Njih dvojicu kad ukradu zemske, eto meni nje... Poljubac svim stomacicima!
< Poruku je uredio Torbica -- 28.8.2014 22:06:42 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 22:14:43
|
|
|
|
17 joka
|
Trco, deckonja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 22:36:43
|
|
|
|
ishler
|
Devojke,da se javim na brzinu,nocas sam imala kontrakcije na 5 min jedno tri sata,prestale odjednom,ali se javila danas doktoru.Zadrzali me u bolnici otvorena 4 prstiju,primam kortiko za pluca,drzite nam pallcecve da izguramo jos koji dan.Sve vas pozdravljam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 22:42:21
|
|
|
|
17 joka
|
Ishler , bice sve dobro
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 22:55:04
|
|
|
|
lesica
|
Ishler, mora biti dobro, držim palčeve. Trcooooo, čestitke na kuronji Ahoooj od mene, i ubrzo laku noć, muerto totalis sam.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 23:33:47
|
|
|
|
wivern
|
Ishler izdrzacete jos par dana i bice sve ok...drzimo palceve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 28.8.2014 23:42:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ishler
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?