|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
28.8.2014 16:35:22   
Ipokrisia
Lelo, razumem te skroz, gde da se svadjas sa nekim ko je odlepio, da ti samo bude jos gore, a ta mentalno poremecena isto ko zna sta bi radila, tako da budale bolje nekad samo pustiti da se sklone.

Trco bas se radujem za decakaaaa user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1051
28.8.2014 16:37:10   
wivern
Ludacice pa zamoli Vesnu da ti pomogne..valjda moze tetka malo da se zrtvuje user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1052
28.8.2014 16:40:49   
Ludachica
Wivern tetka, kako sama kaze, misli samo na sebe... mislim da sama ta recenica govori dosta o tome kakva je ona osoba... Niko ali NIKO sem mog muza mi nije pomagao oko dece... cak ih ni u vrtic nikada nisam dala i necu do predskolskog, nije mi tesko da se sama brinem oko dece i svega ostalog, kako mm kaze ZENO TI SI KAO ZVRK SAMO LETIS...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1053
28.8.2014 16:58:32   
Cecana
Strasno kako su ljudi postali bezobzirni,ja cekam u redu,niko se ne obazire,ali da gurnu trudnicu,stvarno svega ima.Cuvajte se.
Ja sam bila danas u skolici za trudnice,rekoh da se podsetim malo i fino je bilo,dobile smo spisak sta treba mami,t.j.meni,sta za bebu,sta spakovati za porkdiliste i tako..
Ivo bolje nemoj bez potrebe na carski rez,brzi je oporavak kod prirodnog porodjaja,a i mozda bude lep i brz porodjaj.Ne znam,ja sam pre za prirodno,verovatno zato sto mi je prvi bio carski rez i sad ce opet biti.

(odgovor članu Ludachica)
Direktna veza do poruke: 1054
28.8.2014 17:05:23   
Trcosava
Dođoh do kompa. Neko mi negde reče da sam vulgarna user posted image

More, em sam čekala od 10;30 pa do negde 13 i kusur, drugo - ok je da kažemo popišulja, a nije kuronja? Nego šta je? hahahah Pišonja? Dobro može i pišonja user posted image

Evo, će vi bidne lakše ako prepravim na pišonja? user posted image

Inače sve je ok, tako da to nisam ni pominjala. Sve je detaljno pregledano, komore srca, želudac, mozak - ma ja sam zadovoljna samo da je sve ok, šta god da je. Ali sam tako 'vrisnula' hahaha

'Ha! Ipak sam bila u pravu!!!'' Doktorka me pogleda, kažem pa ja sam videla i na nuhalnoj i prošli put, ali ne mogu ni ja da kažem 100%, a pride mi i muž rekao bla bla '' Ismeja se dr samo tako :D

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1055
28.8.2014 17:55:02   
branki*
ipo,nisi pala sa marsauser posted image ,to je novina,od pre neki dan,tacnije juceuser posted image
boza mi se nesto kenjkavi evo treci dan i kao da je malo topliji,strah me da ne krene ona glupa varicelauser posted image odoh na temu da vidim sta su zene pisale o tome..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1056
28.8.2014 17:59:13   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

ok je da kažemo popišulja, a nije kuronja? Nego šta je? hahahah Pišonja? Dobro može i pišonja user posted image

Evo, će vi bidne lakše ako prepravim na pišonja? user posted image

meni nije bilo vulgarno nego smesno i simpaticno user posted image user posted image .
IZVORNA PORUKA: branki RR

ipo,nisi pala sa marsauser posted image ,to je novina,od pre neki dan,tacnije juceuser posted image

e da si nam bar po limunadu sipala da nazdravimo user posted image . cestitam user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1057
28.8.2014 18:09:18   
branki*
user posted image
ju,mene,izvinjavam seuser posted image evo,drage,ovi su bezalkoholniuser posted image
da se malo pocas_timo!

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1058
28.8.2014 18:11:12   
bubulence
eeee taaakooo user posted image .
mmmmm ne znam koji da izaberem user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1059
28.8.2014 18:12:04   
Ipokrisia
Ja cu ovu tekilu user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1060
28.8.2014 18:20:06   
branki*
a,ja mohitouser posted image

branki

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1061
28.8.2014 18:40:08   
wivern

IZVORNA PORUKA: Ludachica

Wivern tetka, kako sama kaze, misli samo na sebe... mislim da sama ta recenica govori dosta o tome kakva je ona osoba... Niko ali NIKO sem mog muza mi nije pomagao oko dece... cak ih ni u vrtic nikada nisam dala i necu do predskolskog, nije mi tesko da se sama brinem oko dece i svega ostalog, kako mm kaze ZENO TI SI KAO ZVRK SAMO LETIS...

Ja znam Vesnu kao potpuno cool lika, nemam neke zamjerke sto bi se reklo. E sad vasi odnosi su samo vasi...
Dajte neki martini za mene!
Trco jedino da kaparisem pisonju za mog eskima u MB ako je djevojce user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1062
28.8.2014 18:49:52   
Ludachica
wivern nisam rekla da nije cool vec, kako ona sama kaze, da misli samo na sebe, ona obozava Gogu i Tomu ali kad su bili male bebe nikada nije bila ovde jer je valjda nervira kad placu, ne moze to da podnese... Isto tako sto se tice bilo kakvog posla samo uhvati MAGLU user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1063
28.8.2014 21:00:32   
wivern
Pa to sam i mislila, znam je u potpuno drugoj prici user posted image tj opustenoj varijanti bez problema i ostalog

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1064
28.8.2014 21:08:56   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern

Trco jedino da kaparisem pisonju za mog eskima u MB ako je djevojce user posted image

Mooože, samo da izdržiš da ti ćera bude laleko od ti, da ne bidneš kao moja mama :D

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1065
28.8.2014 21:11:29   
wivern
A sta ako tvoj pisonja pojuri ovamo??? cccccc ne damo se mi tako lako user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1066
28.8.2014 21:33:16   
Torbica
Bravo Trco za decaka, jeej! Cestitaaam! Decaci su melem na dusu! Mislim, obozavam cerku i ona je prva i najbitnija ali decaci su potpuno drugi senzibilitet. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1067
28.8.2014 21:49:44   
Trcosava
@ Wiki - hahahaha misliš? Da će ga dogajim da se uda? Buhahahahahahaha user posted image

@Torbica - Jel? Ova moja kao da nisu presekli pupčanu vrpcu. Će vidimo. user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1068
28.8.2014 22:05:32   
Torbica
Ma i moja smizla me prati u stopu, skoro da ne mogu ni u kupatilo bez nje user posted image , ali imam utisak da su decaci vece maze, bar ovi moji. Mazi se i ona ali ne koliko oni, njima je to vazduh, bukvalno. Verovatno ce popustiti kad jos malo porastu user posted image U svakom slucaju, lepo je imati i jedno i drugo, sve ima svoje cari! Njih dvojicu kad ukradu zemske, eto meni nje...
Poljubac svim stomacicima!

< Poruku je uredio Torbica -- 28.8.2014 22:06:42 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1069
28.8.2014 22:14:43   
17 joka
Trco, deckonjauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1070
28.8.2014 22:36:43   
ishler
Devojke,da se javim na brzinu,nocas sam imala kontrakcije na 5 min jedno tri sata,prestale odjednom,ali se javila danas doktoru.Zadrzali me u bolnici otvorena 4 prstiju,primam kortiko za pluca,drzite nam pallcecve da izguramo jos koji dan.Sve vas pozdravljam

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1071
28.8.2014 22:42:21   
17 joka
Ishler , bice sve dobro user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1072
28.8.2014 22:55:04   
lesica
Ishler, mora biti dobro, držim palčeve.

Trcooooo, čestitke na kuronji user posted image user posted image

Ahoooj od mene, i ubrzo laku noć, muerto totalis sam.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1073
28.8.2014 23:33:47   
wivern
Ishler user posted image izdrzacete jos par dana i bice sve ok...drzimo palceve

Honey, I'm Home

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1074
28.8.2014 23:42:56   
Sanjalica1980
Ishler user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here