|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
28.8.2014 10:21:52   
branki*
IZVORNA PORUKA: bubulence

wiv znas kako je meni rekla jedna zena sto mi je radila natalnu kartu: verovatno neces imati dece a ako budes imala, bice to jedno, mozda dvoje, najvise troje user posted image .

ne zezaj da ti je to reklauser posted image
zna znanje,nema sta.

< Poruku je uredio branki RR -- 28.8.2014 10:22:25 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1026
28.8.2014 10:23:19   
bubulence
o daaa, samo sam se nasmejala i zahvalala se na trudu , a i pre toga je svasta nesto lupetala

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1027
28.8.2014 10:25:45   
wivern

IZVORNA PORUKA: bubulence

wiv znas kako je meni rekla jedna zena sto mi je radila natalnu kartu: verovatno neces imati dece a ako budes imala, bice to jedno, mozda dvoje, najvise troje user posted image .

Ja sam samo jednom isla kao klinka u srednjoj skoli i rekla mi je da cu se udati iz koristi. Toliko sam se razocarala da mi vise u zivotu nije palo da idem kod bilo koga da mi negde nesto gleda user posted image
Von pa to znaci da smo blizu user posted image
UUf..nisam to tako brzo ocekivala, ajde zene javite se ako ima neka pre Von

< Poruku je uredio wivern -- 28.8.2014 10:27:14 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1028
28.8.2014 11:32:21   
ivaMark
Juhu, evo me....
Bila juce kod anesteziologa i nema nista od mog epidurala user posted image
Kaze zena ne zeli da mi obecava pa da ne bude u mogucnosti da dodje, jer je to kaze obaveza od 6-7sati da bude pored pavcijenta a ona nije u mogucnosti da mi to obeca.. Mnogo sam se razocarala i doslo mi je da placem....

Danas idem na CTG i pitacu dr za carski jer ja imam ogroman strah od porodjaja, nekako sam se uzdala u epidural ali cvrc...nemaaaa. Mislim, mene plasi indukcija samo a ako krene prirodno to nme ne plasi.

Miko, srecno i zelim ti da sve prodje kako si zamisljala user posted image

< Poruku je uredio ivaMark -- 28.8.2014 11:33:36 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1029
28.8.2014 11:58:52   
Ludachica
Pozdrav user posted image ja sam u 34 nedelji i cekam svoje trece dete user posted image Branku user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 28.8.2014 12:33:15 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1030
28.8.2014 12:20:05   
17 joka
Miko, sreecno dragauser posted image

Ivo, bice to dobro krenuce to samouser posted image ako nista vidi za CR

Bubulenceuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ludachica)
Direktna veza do poruke: 1031
28.8.2014 12:35:22   
branki*
ludachice,dobrodosla da se druzis sa namauser posted image

branki

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1032
28.8.2014 12:38:38   
bubulence
ludacice jos jednom user posted image za ime !
iva, ja sam uvek za prurodni porodjaj ali samo ako krene sam, indukcija bez epidurala-jok. u tom slucaju bolje i carski... vidi sa tvojim dr.
E i ja isle da prosetami, napolju je bas lepo vreme

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1033
28.8.2014 12:44:15   
17 joka
Ludachica, dobrodosla

decica imaju lepa imena
i da svaka cast za igru user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1034
28.8.2014 12:45:31   
wivern
Ludachice dobro nam dosla user posted image
Ivo i ja jurim epidural, u Bg-u samo je front siguran da ces ga i dobiti ako trazis a ja sa frontom ne stojim najbolje. Rekla sam sebi da tamo vise u zivotu necu krociti, posle problema sa incizijom bertolinijeve zlezde. Jos cekam odgovor za zemunsku bolnicu, pa cu videti sta i kako. Ali to me bas nervira, neka nam ukinu bre vise zdravstveno kad ionako sve moras da doplatis.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1035
28.8.2014 12:47:04   
Ipokrisia
Ludacice dobro dosla i svaka cast kako si uspela pored 2 dece i jos malo do porodjaja,da skupis onoliko poena u igri! user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1036
28.8.2014 13:05:42   
lelaigor
Ludačice, dobro došla. user posted image
Žene, ja ne bih bila ja da se ne enrviram svaki dan. Išla sam jutros sa Dariom do Merkatora da uzmem nešto za porudžbinu i ulazimo u bus. Gura se jedna žena, ali pošto je Daria već kročila na stepenice, morala sam da krenem za njom. I ta žena me onako popreko pogleda, a ne izgleda baš normalno, kako bih vam rekla... I tu neka žena ustane da DAria sedne i dok sam ja nju nameštala da sedne, ona žena sa ulaza prođe iza mene i iz sve snage me gurne u leđa i ja nabijem stomak na Dariin lakat. Mislila sam da će mi oči ispasti od bola...nisam baš bila u stanju da se raspravljam ili svađam, a nisu ni ljudi u busu baš bili za da se bune, pošto, kažem, ne deluje baš čista... Bolelo je to mene neko vreme, beba mi se posle spustila skroz dole, sve sam savijena hodala...sad je prošlo...A da li joj može biti nešto od tog udarca?

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1037
28.8.2014 13:17:35   
Sanjalica1980
Lelo, bas ima svakakvih budala. Ja bi popi....a da je mene neko udario.

Ja koliko znam bebi je lepo u stomaku i zasticena je. Javice ti se neka od nasih trudnica koja je iskusnija.

Saljem ti user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1038
28.8.2014 13:18:33   
Torbica
Lelo user posted image Nece bebici biti nista, nju stiti plodova voda, nego mama strada u takvim situacijama. Mamicu im bezobraznu, ne bih joj ja cutala... user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1039
28.8.2014 13:21:45   
17 joka
Lelo, bebica je sigurno dobro budi bez brige, ali strasno svakakvih ljudi imauser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1040
28.8.2014 13:25:44   
Ludachica
Hvala drustvo na dobrodoslici, a sto se tice igre objasnila sam sve na temi predstavljanje user posted image inace sam navikla da sama sve radim sa dvoje dece jer nikog nemam sem muza da pomogne... Zaista mi je potrebno autosediste za bebu inace se ne bi trudila ovoliko... user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1041
28.8.2014 13:28:14   
Janja V
Pozdrav svima! Lelo, bas ima svakakvih, strasno user posted image Evo, zenice, meni je do termina ostalo jos 10ak dana i postajem uzbudjena user posted image Ako do utorka ne bude nista, idem kod mog doktora na pregled da vidimo da li se nesto desava.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1042
28.8.2014 13:35:27   
bubulence
juuhuuu porodila nam se Mika, otvorila sam temicu za Mihajla... kaze da je sve proslo super...
lelo, Boze, kakvih sve ljudi ima user posted image user posted image

(odgovor članu Janja V)
Direktna veza do poruke: 1043
28.8.2014 13:46:33   
lelaigor
Malo je reći da sam bila iznervirana, ma ne iznervirana...ne znam...uplašena, uvređena, oči su mi bile pune suza. Ne sećam se da sam takve stvari doživljavala kad sam bila trudna sa Dariom. A sad su me već, eto, i gurali, udarali, prošle nedelje me žena podigla da ustanem u busu, pa još kad su joj drugi rekli da ne moram ja da ustanem jer sam trudna, rekla je "Pa?!". I šta sad, ustala sam. Al' dobro, bitno mi je da bebi ne može ništa da bude. A do decembra ću se valjda izboriti sa ludim ljudima. Hvala vam na podršci! user posted image
Kad će Trća da se javi? user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Janja V)
Direktna veza do poruke: 1044
28.8.2014 14:20:05   
bubulence
Trca je pisala na temi o racunanju, pola. kaze "kuronja" je user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1045
28.8.2014 16:09:37   
wivern
Hehehe znaci ume nekad da omasi i Klarita user posted image
Lelocuti dobro si i prosla sa tom ludacom, a sramota je sto niko nije odreagovao bez obzira sto zena nije izgledala cista.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1046
28.8.2014 16:15:25   
branki*
ova omaska se ne racuna,zbog kiretaze i spontanog,to je omelo racunicuuser posted image
lelo,stvarno,haos,neverovatnouser posted image
cekam mm da dodje sa posla,boza i ja vec jeli,pa da vidimo sta cemo...

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1047
28.8.2014 16:19:43   
bubulence
mm dosao sa posla, rucali i taman legli , neko zvoni. on skocio i onda mi kaze "imacemo goste' user posted image user posted image . reko' nemoj pricati.... zaboravio da mi kaze da nam se najavio ujak iz MAdjarske, bio je samo u prolazu pa navratio na kafu i da malo predahne od puta... sva sreca inace bi me ubila sramota sto rucka skoro i da nema

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1048
28.8.2014 16:24:02   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: branki RR

ova omaska se ne racuna,zbog kiretaze i spontanog,to je omelo racunicuuser posted image
lelo,stvarno,haos,neverovatnouser posted image
cekam mm da dodje sa posla,boza i ja vec jeli,pa da vidimo sta cemo...

Branki jel sam ja pala s Marsa ili tek sad vidim da si ti moderator? user posted image je li to nesto novo?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1049
28.8.2014 16:27:38   
eca89
A, joj Lelo bas ima budala, strasno user posted image ! Joj, Trco bravo za deckonju user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here