|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.4.2009 15:30:03   
NadaR
Sta bi sa Sarlotom ???user posted image

_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.4.2009 15:37:28   
Lu
Uh, koliko god grubo zvučalo o tome se dogovara sa BUDUĆIM mužem,
naravno da sam znala gdje ću da živim pa svi se zabavljamo i upoznajemo partnera prije braka i trebalo bi da se dogovorimo oko zajedničkog života,ako nema dogovora pa ne može biti ni zajedničkog života!
Žao mi je Šarlotauser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
1.7.2009 12:35:14   
bratzz
Zajednica je sr***e kazem to iz iskustva. Ne podrzavam bilo kakav vid zajednice, sto znaci da ne bi voljela da ja i mm zivimo ni sa njegovom majkom ni sa mojim roditeljima. Bicu surova ali roditelji su sebicni i nikad ne vide ono dobro sto radite dok im ne okrenete ledja, i ovo govorim iz iskustva. Svekrva voli da namece svoje misljenje i da nametne svoja pravila kako se sta i kad radi. Ma grozno!!! A ja spadam u one ljude koji ne vole da im se popuje i ja sam za bezuslovnu slobodu! Ne smeta meni svekrva kao ljudsko bice smeta mi jer se mnogo mesa u apsolutno sve!

< Poruku je uredio bratzz -- 1.7.2009 12:36:26 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
1.7.2009 12:38:23   
oliveradj
To je loše ali onda treba razmisliti dobro pre braka, a ne posle čupati se za kosu!

_____________________________

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
1.7.2009 12:46:05   
tomic
Ili ubiti svekrvu..user posted image Mi treba da se preselimo kod njega kuci na sprat koji smo sredili za sebe.. I njegova majka se mesa u sve, ali ja sam pregradila sprat i nemam nameru da imam sa njom bilo sta zajednicko sem ponekad kafe... Pa kud puklo da pukne!

_____________________________

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu oliveradj)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
20.9.2009 23:52:49   
dora_dora80
Drage moje,
Ja sam isto ceo zivot bila prtiv zajednice. Moji nikada nisu ziveli u zajednici ali mesec i podana godisnje koje smo provodili porodicno kod babe i dede ostavilo mi je traume za ceo zivot, te reci i postupke moje babe prema majci nikada ne mogu da zaboravim.
Muz i ja vec dve i po godine zivimo zajedno kao podstanari i super nam je, njegovi nam pomazu finansijski oko kirije tako da imamo i nesto sebi da priustimo. Pre nekoliko meseci smo se vencali i beba je na putu pa smo poceli razmisljati kako da resimo svoje stambeno pitanje, Naime njegovi imaju ogromnu kucu u kojoj zive - mi tu mozemo srediti sebi sprat i napraviti stan od 120 kvadrata za mnogo manje para nego da uzmemo neki troduplo manji stan. Taj kredit bi njegovi otplacivali po dogovoru.
Iako sam od toga bezala dve godine, sada kada je beba na putu a stan mali, ni onaj koji bismo uzeli na kredit ne bi mogao biti veci pomislila sam kako to i nije losa ideja, znam da su oni na tu, i tesko mi je da idem pogotovu sto vec skoro 3 godine imamo svoju slobodu ali pozelela sam i malo komfora.
Krenuli smo polako da prikupljamo papire da to sredimo, ja sam napravila raspored prostorija u tom stanu, niko mi nije rekao- nemoj tako, bolje ovako i sl.- sveki je rekla vi to odlucite jer cete vi tu da zivite , davala je, doduse neke komentare kako bi ona kad smo joj pokazali plan, ali nista mi to nismo uvaziliL ))) citam postove o zivotu zajednici vec danima i nikome nije dobro, pa se pitam da li sam donela pravu odluku. Da li neko ima iskustva sa ovakvom vrstom zajednice.
I ja sam mislila da je bolje mojih 30 kvadrata i rata za kredit nego da sam sa nekim u zajednici ali nije to bas tako, rate za kredit su velike, i to je na 30 godina ( a nije ni to nase jer je hipoteka na stanu ) , ne verujem da je bas lako cele godine radis a kad dodje vreme za letovanje- pa nemamo para zbog kredita i tako 30 godina:((( a i mali stan je mali stan, tesno je kad dete pocne da trckara po kuci , znam jer sam ceo zivot sa roditeljima zivela u malom stanu, i stalno sam mastala da imam malo komfora- upravo to me i privuklo kod ove kuce sto bismo imali stvarno ogroooman stan. Ne znam da li sam dobro postupila- pomozite:))))

Hvala unapred na odgovorima, izvinjavam se sto sam bila preopsirna ))

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
20.9.2009 23:58:29   
dunja RR
ja licno ne zivim u zajednici, i uzivam u svojo slobodi....ali mislim da nisi pogresila....moja dobra drugarica ima situaciju kao i ti i uziva; doduse jos nemaju dete, ai isto zivi na spratu, dole je brat njenog muza sa porodicom  a svekar i svekrva su u jednoj manjoj kuci pored u istom dvoristu, i nemaju maltene dodirnih tacak osim kada se dogovore( npr sveki je pozove na rucak i to retko da ne smeta) ...
....ja ceo zivot zivim u stanu ali mislim da ce tvoje detence vise uzivati u kuci sa dvoristem....

(odgovor članu dora_dora80)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 9:15:12   
Anoniman
Ja nisam za život u zajednici, ali nisam isključiva.

MM-ovi roditelji žive van grada, imaju ogromnu kuću, gde bih ja mogla na spratu napraviti bruka stan, ali, meni se ne ide iz grada. Ne želim da budem vezana za auto, iako je to svega 10ak min, neću! Navikla sam da živim u centru,, i za sada nam je stan koji imamo dovoljan. Šta će biti kada jednog dana dođe drugo dete? Nemam pojma. O tom po tom.

I moji roditelji žive u kući. Tata je nedavno renovirao, i tada je imao ideju da je sravni sa zemljom i digne još dva sprata, kako bismo mm i ja imali jedan sprat, i baku i dedu (mamine roditelje) isto da preseli i da oni imaju sprat. Malo sam razmislila... On je to hteo da pravi kao zgradu, ne bi se mi nešto specijalno sretali, moji nisu u fazonu kafenisanja, ali ja eto nisam za to. Odbila sam.

Koliko će se moji stavovi o tome promeniti za koju godinu - videćemo.

Ono što mogu da kažem je da život u zajednici ima i svoje prednosti.
Naime, kada mm i ja hoćemo uveče da izađemo, moja mama mora da dođe kod mene da čuva Luku, jer on ne želi da ostane kod moje mame. Naravno, vodila sam ga tamo, nije mu stran prostor, ali prosto nije voljan da ostane tamo, vrišti... a mene to naravno frustira, i izlazak mi ne prija.
Drugarica moja živi sa svojima. Decu mirno ostavi kada treba nekuda da ide: deca su navikla na njenu mamu kao normalnog, ravnopravnog, svakodnevnog člana porodice, prostor je poznat (u pitanju je "moja" kuća)... ima tu dosta olakšica.
Samo treba odmah u startu postaviti granice i toga se strogo pridržavati!

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 58
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 9:25:47   
sladjaaaa
Ja mislim da je ok živeti u zajednici ako živiš sa normalnim ljudima sa kojima možeš da postigneš svaki dogovor. Ako jedna osoba štrči odatle odmah nastaju problemi...
Život u četvoro ili više ima svojih prednosti kao što reče Tasha (čuvanje dece, kuvanje ručka od strane svekrve - što je moj slučaj, pomoć pri spremanju različitih slavlja....)ali i mana (mešanje u posao i život - od strane svekra u mom slučaju -, soljenje pameti,džangrizanje i pokoja svađa koja ume da vam uništi, ne ceo da, nego celu nedelju!!!)

Meni bi u stvari najviše odgovaralo da sam nemam svekrauser posted image , sve bi ostalo bilo jednostavno savršeno...Ali jbg, šta je tu je, moramo pristati u životu i na neke kompromiseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 9:30:05   
Trcosava
Heh...
Prvi brak - živela u zajednici. Sverkva bila ok, prvo smo živeli u njegovoj sobi, posle smo ispodizali kredite i prešli u prizemlje. Stanovi su bili odvojeni u smislu - svako svoj ulaz, zajedničko samo dvorište. Ali...Bašta bila tu negde, pa terasa tu meni ispred kuhinje.. Svekrva se nije puno mešala, što se tiče sređivanja i to - nije se uopšte mešala, kaže svoje mišljenje ali to je to. Ono što jemeni smetalo je što je bivši suviše se oslanjao na njih - pa moje mišljenje ide da se muževi teže odvajaju od majki, teže se u tom slučaju osamostaljuju i sl. Više sam imala problema sa svekrom koji je mislio da sve zna (pogotovo oko građevine) a ja završila arhitektosnku...možete misliti rata u kući. Opet bivši pa nije hteo da se svađa i puštao - što je mene dovodilo do ludila i redovno sam mu to zamerala. Jbg to nije potrajalo, razišli smo se i ja sad imam nov život.
Muž nema ni mame ni tate (oboje pokojni) i sad živimo u kući sa njegovom bakom. Toj ženi svaka čast, sa 80 god ide da pomaže u nekom restoranu - radi i plus kući šije. Nama se ič ne meša u život niti bilo koje odluke. Hoće da pomogne finansijski (koliko je to moguće) i to je to. Zjednica ima i svojih mana i prednosti. Pitanje je samo šta prednjači u određenom slučaju. Niti sam za - niti protiv.
Dogovor kuću gradi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 9:43:48   
Anoniman
Mi smo kod svekrve jos maksimum 15 dana...onda prelazimo u svoj stan...Milina.
Jedva cekam. Pogotovu sto smo ga spremali zajedno i sve.

JUPI!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

jedva cekam,....mozete da zamislite koliko

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 61
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 9:49:11   
buhla
jaoj, gde me nadjoste sa ovom temom!
ja zivim u bgd a buduci muz u malomu gradu u bosni (gde ga nadjoh)! ja imam svoj stan, a on kucicu u kojoj zivi sa majkom i sad zida sprat koji ce biti samo nas. njemu naravno ne dolazi u obzir da predje u bgd jer tamo ima ok posao, svoju kucu i naravno majku svoju ( kojoj je duzan bla bla bla). vec sam negde pricala kakva mi je buduca svekrva (nije za pohvalu) ali ako se resim da predjem tamo odma cu da joj stavim do znanja da u nasem delu kucu nema prava da komanduje. mada nije ona jedini razlog zbog kog mi se ne ide u bosnu. zivim u bgd preko 30 godina imam posao i stan i sad treba da idem tamo da pocnem bukvalno od nule. nije svejedno. a on naravno nema nameru da se odvoji od mame. mada ona bi dramila, izmisljala bi bolesti razne, kao sto i vec sada izmislja da bi on obracao paznju na nju. sve u svemu mi je veoma zajebata situacija. ko prezivi ce da prica.

_____________________________

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 62
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 9:49:22   
sladjaaaa
Super Otiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 63
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 9:54:02   
daca77
Ja se ne zalim...uspela sam da uspostavim takav odnos kao da su svekar i svekrva u drugom gradu, a ne na spratu ispod mene. Zivimo u isoj kuci, ali na razlicitom spratu, sa odvojinim ulazom. Ne srecemo se tako cesto, 1 u 15 dana...nemamo naviku da se posecujemo, da pijemo kafu i sl.Svekrava ima probleme sa kicmom i dosta vremena provodi u krevetu...ima neki svoj zivot-cita knjige, do zore gleda filmove i sl. A ja sam u nekom drugom fazonu-ustajem u 5h, radim, vracam se u 16h...nesto cistim, kuvam kada hocu i super mije ovako...MM je pokusavao da se nas dve druzimo, ali mu nije poslo za rukom i sada se pomirio

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 10:07:11   
Modessty
IZVORNA PORUKA: buhla

jaoj, gde me nadjoste sa ovom temom!
ja zivim u bgd a buduci muz u malomu gradu u bosni (gde ga nadjoh)! ja imam svoj stan, a on kucicu u kojoj zivi sa majkom i sad zida sprat koji ce biti samo nas. njemu naravno ne dolazi u obzir da predje u bgd jer tamo ima ok posao, svoju kucu i naravno majku svoju ( kojoj je duzan bla bla bla). vec sam negde pricala kakva mi je buduca svekrva (nije za pohvalu) ali ako se resim da predjem tamo odma cu da joj stavim do znanja da u nasem delu kucu nema prava da komanduje. mada nije ona jedini razlog zbog kog mi se ne ide u bosnu. zivim u bgd preko 30 godina imam posao i stan i sad treba da idem tamo da pocnem bukvalno od nule. nije svejedno. a on naravno nema nameru da se odvoji od mame. mada ona bi dramila, izmisljala bi bolesti razne, kao sto i vec sada izmislja da bi on obracao paznju na nju. sve u svemu mi je veoma zajebata situacija. ko prezivi ce da prica.


Jao Buhlaaa user posted image
Imala sam do skoro jednu takvu pored sebe. Onda je došla trudnoća i mm shvatio da je dosta da ga roditelji zezaju i da on njih izdržava.
Neće ti biti lako samo da znaš. Nemoj da se ljutiš. Neću da te plašim, samo hoću da budeš svesna u šta ulaziš. Najteže je boriti se sa tom pričom o tome da on njoj duguje, a izmišljanje i preuveličavanje bolesti je način da se nešto dobije.
Moraš da budeš jaka i da joj staviš do znanja da nisi dete koje će tek tako da se preda.
Glavu gore i samo napred! user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 65
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 13:07:27   
dora_dora80
dacca 77,
kako si uspela da uspostavis takve odnose -
meni ce moja sa ovom varijantom koju planiramo isto biti na spratu iznad, do sada stvarno imamo ok odnose ali zato sto zivimo razdvojeno, nije meni problem da se ispricam sa njom kad dodjemo na rucak, cak sam isla i sama do nje dok je mm bio na sluzbenom putu ( zvala me na rucak ) ali ne bih da to postane precesto kad dodjemo u njihovu kucu.
mada i ova moja koliko je do sada poznajem ima neke svoje rituale, ide u prodavnicu sprema rucak, cita knjige, gleda serije- deluje kao da bi i ona htela svoj mir, mada videcemo

Pozz

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 13:17:43   
daca77
Veruj mi da ne znam recept...ubila sam se smisljajuci nacin kako to da izvedem, ali sam uspela-evo 1god.i mesec dana to funkcionise. Moja svekrva sama prica kako ne zeli da smeta bilo kome, kao i da nju neko uznemirava...Bicu iskrena, oni nama mnogo vise daju...svekar me uvek bombarduje nekim vocem, svekrva daje mm deo penzije a ja jedino njima nosim kolace kada napravim...dosta je to od "snaske"

(odgovor članu dora_dora80)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
21.9.2009 14:26:17   
cici78
Buhla, tebi svaka cast, eto sta radi ljubav...jao ja ne znam da li bih moglauser posted image  Moja svekrva zivi u inostranstvu, hvala Bogu ali kako prica to je samo za sada, inace kao planira da se vrati, e pa mislim se kod mene neces! Mm i ja imamo dvosoban stan, tj.to je njegov stan, i ona bi stvarno imala gde ali ja nema sanse da zivim sa njom. Prosle godine sam je upoznala, dosla je kad sam ostala trudna da me upozna, i kazem samo ne daj Boze da moramo pod istim krovom da zivimo, zena je toliko dvolicna da nemam reci...do tad smo se samo cule telefonom i delovala je extra, ali sad kazem daleko joj lepa kucauser posted image . Sad smo dobili bebu pa ce da dodje. Jedna soba nam je prazna i ona namerava tu da se smesti...kaze da opet ide nazad, inace da ostaje rodila bih koliko god dece treba da joj pokazem da nema mesta i da je izguram napolje...uhhh

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
24.9.2009 22:55:37   
dora_dora80
dacca 77,
reci mi sta je sa situacijama kada bi da se posvadjas sa muzem ili ti didje da se izvices , jel toga ima u ovakvoj vrsti zajednice ili moras da se suzdrzavas ili cekas da izadjete negde sami, ja bih bas da imam potpunu slobodu :)))

pozz

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 69
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
25.9.2009 9:19:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bratzz

Zajednica je sr***e kazem to iz iskustva. Ne podrzavam bilo kakav vid zajednice, sto znaci da ne bi voljela da ja i mm zivimo ni sa njegovom majkom ni sa mojim roditeljima. Bicu surova ali roditelji su sebicni i nikad ne vide ono dobro sto radite dok im ne okrenete ledja, i ovo govorim iz iskustva. Svekrva voli da namece svoje misljenje i da nametne svoja pravila kako se sta i kad radi. Ma grozno!!! A ja spadam u one ljude koji ne vole da im se popuje i ja sam za bezuslovnu slobodu! Ne smeta meni svekrva kao ljudsko bice smeta mi jer se mnogo mesa u apsolutno sve!


POTPUNO SE SLAZEM!!!

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 70
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
25.9.2009 9:39:13   
Anoniman
Mi sad zivimo sa svekrvom ali je to prelazna varijanta.
Uskoro se selimo u nas stan.
Ono sto znam iz iskustava drugih zena i moje mame...
Zajednica nije dobra.
Stvara se tenzija, zla krv.
Drugo, ok je kad neko mora da zivi u zajednici pa nema drugog izbora. ALi kad ima izbor...ne razumem!!!
Muskarci su cesto nesamostalni i nezreli pa se ne bi odvajali od svojih mama ali hvala bogu mm uopste nije takav.

Devojke, ako imate izbor i mogucnost da ne zivite sa njegovima, izgurajte to !
Bice bolje i vama i njima i deci i svima.
Najlepse je kod svekrve ici na rucak i na kafu ponekad. A to mislim i za nase majke...
Svega je dosta posle tri dana.


(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 71
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
25.9.2009 10:02:20   
Modessty
Oti slažem se sa tobom!
Eto ja bila kod mojih sinoć i dosta mi ih je za neko vreme user posted image


_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 72
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
25.9.2009 11:52:24   
Macak
Moje misljenje je da zajednicu treba izbegavati u svakom mogucem slucaju, ali sa obe strane. Evo moje price, ja sam nekako ponela iz svoje kuce, da zajednica ne dolazi u obzir tako sam vaspitana, jer i moji roditelji su u ono vreme  zivot otpoceli sami, pomucili se i na kraju dosli do svog. mm tada decko posto je mnogo pre mene zavrsio fakultet i imao svoj dinar u dzepu, lepo izasao iz stana svojih roditelja od 90+_kvadrata, i prilicnog lepog dela bg-a, dosao da zivi sa mnom u ruini od studenstkog stana pa smo malo po malo sredili da izgleda lepo, pa je to pocelo da lici na pravi dom tu smo i otpoceli brak, dok se nismo odselili iz Srbije. I verujte, nikada bolja odluka u zivoru, mm padalo na pamet nije da ostane ni minut u kuci svojih roditelja kad je postao svoj covek, a iskreno oni su njegov odlazak brzo prezalili tjs nisu se potresli ni sekund.Tacno je da smo godinama bacala pare na kriju pa sigurno pola jednog finog stana ali verujte taj mir koji dobijete se nicim ne moze kupiti. Prosto time izbegavate mnoge probleme, a imala sam prilike da vidim kako brakovi pucaju zbog zajednice. Mozda dok si mladji i progutas nekako, ali kada dodjes u neke srednje godine, a njegovi roditelji, u 70-80, to postaje pakao, narociti sto je po obicaju snajka za sve kriva pa makar se polomila a obicno se polomi i niko joj ne kaze hvala, a sin po obicaju ne moze da premosti izmedju zene i roditelja, i mir dolazi daleko bilo, tek kada ti roditelji odu na onaj svet, a onda kada pogledas, tolike godine svadje, pokidani nervi...Jel vredno?Zato i zivim ovako daleko, da bih svojoj deci mogla da pruzim to da budu samostalni, jer ovde zajednice ne postoje, niti to da kada postanes star i bolestan ocekujes od dece da moraju da te neguju 24sata, ako sam ti dao zivot necu ti ga kasnije unistavati, svakako da roditelje treba pomoci koliko mozes ali ne i da podredis zivot njima. Bas sam se raspisala i izvinjavam se puno, ali poenta je da ako muskarac ne moze da zivi samo sa svojom zenom i decom, takvog treba zaobici u sirokom krugu u suprotnom ce zena biti jako,jako nesrecna!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 73
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
25.9.2009 12:02:34   
Rivana
Ja znam zajednice koje opstaju ali to je retkost i treba velika tolerancija da bi nesto tako uspelo. Obicno svekrve nikad nisu zadovoljne sa snajkom jer misle da je njihov sin "mogao i bolje" i obrnuto taste sa zetovima je su "nihove cere sazulzile bolje" user posted image

(odgovor članu Macak)
Direktna veza do poruke: 74
   RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja
25.9.2009 12:03:32   
Anoniman
Ja sam u svakom smislu PROTIV zajednice, po mogucnosti drugi grad!
Moji babe i djedovi nisu zivjeli u zajednici(vjerovali ili ne), takodje ni roditelji. Odgajana sam da svako ide svojim putem. Moj mm nije. Kod njega je bruka ako se ne zivi u zajednici. Medjutim, dok smo bili u vezi, jasno sam mu dala do znanja koje je moje misljenje o tome, ni da sprat ne dolazi u obzir, makar bila podstanar cijeloga zivota. Ovaj zivot, mir i slogu sto imam ne bih dala ni za 5 kuca. mentalitet mm roditelja je sasvim drugaciji od moga, kod njih snaha treba da bude Pepeljuga i da podilazi svekrvi i svekru, a ja sam skroz drugacije vaspitana. Po pitanju braka nikada ne bih otisla u zajednicu, jer znam da bih je napustila posle 5 dana, s obzirom na moju prgavu narav i velikom jeziku. Ne dopustam da mi iko komanduje, i da me tjera da ribam po kuci, dok sam kod svoje mame zivjela kao princeza. Nije da sam razmazena, ali smatram da je rodovska zajednica odavno prevazidjena.
Svaka cast onim curama koje su pristale na to, ne osudjujem ih, cak smatram da su mozda i bolji ljudi od mene, jer trebas biti veoma bezobrazan da bi se odupreo zajednici.

(odgovor članu Macak)
  Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Zašto mi je holistički pristup bio važan t...
Nije lako u moru klinika, preporuka, prijatelja, žena koje su imale iskustvo IVF, medija, društvenih mreža, ma milion gl...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...



Anketa

Повратак на посао након породиљског одсуства.
Admin

Са којим изазовима се суочавате када се вратите на посао након породиљског одсуства?

Click Here