Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 9.3.2015 21:06:34
|
|
|
|
acalukic
|
on treba da postuje maticnu porodicu svakako,ali ne treba da stavlja na staklene noge brak ako su vec odnosi poremeceni.
|
|
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 9.3.2015 21:18:47
|
|
|
|
jabudic
|
Ja mislim da je najveći problem u tome što muževi nisu svjesni da kada kažu DA biraju svoju ženu za osobu koja će mu biti porodica. To ne znači da će da zanemari roditelje, braću, sestre, ali znači da treba jasno da im stavi na znanje da sada on ima osobu sa kojom će da donosi odluke, radja djecu, odlučuje o svom životu, a to u zajednici jednostavno nije moguće. Muž koji ne želi da se odvoji od mame nije trebao ni da se ženi.
< Poruku je uredio jabudic -- 9.3.2015 21:23:33 >
|
|
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 9.3.2015 21:19:56
|
|
|
|
veselicaa
|
jabudic,apsolutno isto razmisljam kao i ti
|
|
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 9.3.2015 21:21:12
|
|
|
|
mali_mis
|
jabudic
|
|
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 9.3.2015 21:25:10
|
|
|
|
Kata90
|
bas tako
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 22.1.2016 22:08:51
|
|
|
|
AndrijaAndjelka
|
Ja sam zivela u zajednici sest godina, za to vreme tri puta sam odlazila kuci. Na kraju sam razmisljala o razvodu, jer vise nisam mogla da podnesem Da muz postuje roditelje vise nego mene i dete. Pocetkom prosle godine Smo se preselikli 90 km daleko od njih ali to ipak nije resilo moj problem U potpunosti jer mi svaki vikend i slobodan dan moreamo da idemo kod Njih. U pocetku sam cutala jer sam znala koliko je muzu bilo tesko da se Odluci na tako nesto. Ali sad je ne podnosljivo. Ne zeli ni da razume da ja Ne mogu da budem sa njima svaki vikend... Sta da radim :(
|
|
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 22.1.2016 22:17:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Reci da i tebi nestojau tvoji roditelji. Pa jedan vikend kod tvojih a drugi kod njegovih a ako nece ni tako napravi se luda pa svaki vikend idi kod svojih Znam da je ovaj predlog cist inat ali eto malo mu " prakticno" pokazi kako se osecas.
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 22.1.2016 22:46:05
|
|
|
|
Torbica
|
Mudro zboris Dijo... Ja se sve nesto ustrucavam da napisem.... S jedne strane treba biti tolerantan, ali donekle, ono je previse....
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 22.1.2016 22:49:58
|
|
|
|
superm
|
Jooj...samo to ću reći
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 24.1.2016 22:30:38
|
|
|
|
Didy
|
Meni kad se ne ide kod njegovih npr. na nedeljni ručak, ja ne odem. I kraj priče. Nek pitaju, nek pričaju, nek misle šta hoće, njihov problem. Mada mi idemo stvarno retko, a živimo blizu. Možda jednom u 2-3 nedelje na par sati. Nekad mi je i to previše, ali se trudim da iskuliram zarad normalnih porodičnih odnosa. Ja bih otvoreno porazgovarala s mm ako bismo baš svaki slobodan dan morali da provedemo kod njegovih roditelja. Meni baš prijaju neki dani kad smo samo nas 4 zajedno i kad baš nigde ne idemo. To mi je baš nirvana. Iako mi je ipak veća nirvana kad svi 4 odemo negde zajedno.
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 24.1.2016 22:50:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy Iako mi je ipak veća nirvana kad svi 4 odemo negde zajedno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 26.1.2016 6:41:08
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Za sam naziv ove teme mogu reći samo jedno BOLEST. Mm otišao u 15 godina u internat u srednju školu. Ne mogu da shvatim da se odrasla osoba tako ponaša. Po meni slučaj za psihologa. Kapiram da se često viđa sa svojima, ali ko nije spreman da se osamostali psihički i mentalno jednostavno nije za brak i porodicu. To je moje lično mišljenje, ništa lično nikom konkretno.
|
|
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 26.1.2016 8:02:26
|
|
|
|
branki*
|
Lisa,jeste,tvoj sa 15 otisao u internat bez roditelja,a moj ziveo sa svojima do 37 dok se nije ozenio i jos bi da nije bilo mene. Ali,da ,shvatam sta govoris,zreo covek koji voli i ceni svoju porodicu,tj zenu i decu,ne bi trebalo da ima ovaj problem odvajanja.
|
|
RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja 18.4.2016 0:22:23
|
|
|
|
tuzna29
|
heheh citam i razumem i ja imam isti problem dal nece da ode od svojih sa kojima se stalno svadja il nece da ode iz kuce u stan jer je naviko kako kaze na kucu tu moze da radi vise mi nije jasno al sve mislim da je nesposoban da zivi odvojeno od njih jer mu oni cuvaju dete iz prvog brataka, spremaju, peru bla bla nije svestan da sve to mogu i ja al ne u tudjoj kuci i prostoru ne adekvatnom za zivot gde me jos svi plus gledaju popreko, 30km od bg u kome imam super sredjen stan, posao, detetu je sve od zdrastva na dohvat ruke da zrtvujem sve da bi on ostao u svom selu i bio pore roditelja i pored radionice gde moze da radi? caks am i to htela da je pokazao malo postovanja ali posto nije jbg dete i ja smo najbitiniji ako on ne mari za nas sto bi mi za njega. Ako neka ima slicnu situaciju morace pre ili kasnije da se pomiri sa tim da je neko takav da nikada nece moci da se promeni bolje pre da shvati nego kasnije. podrzavam samo muskarce koji zbog bolesti ili nesposobnosti da se roditelj brine sam o sebi mora biti uz njega jer ja znam kako je to ali opet sam i za to bia nasla resenje no dzaba je sve kad je druga strana ne zainteresovana. Moj savet nemojte se opterecivati time gledajte sebe sebi ste potrebni jos ako imate dete onda prvo gledajte dete ima muskaraca koji nisu vredni nekih zrtvi jer nista ne pruzaju a ocekuju sve ;)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?