|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
21.8.2014 9:18:54   
bubulence
devojke srecno na uz!!
branki kod nas od sinoc pada kisa, Emi sam obukla trenerku i donji i gornji deo, bas je osvezilo. diiiivnooooo.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 751
21.8.2014 9:22:29   
wivern
Juhuuu Lesice, javi koliko vas ima user posted image
Bubulence kako bre zahladnelo i jos se radujes, pa nismo ni imali leto ove godine.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 752
21.8.2014 9:22:44   
Trcosava
Uf Branki pa ti si u Bor ako se ne varam?

A za UZ - ovde svuda bukvalno imam i ja i dr monitor. Još je onaj za mene veći user posted image Ne mogu da se setim kako je bilo u Bg proletos kad sam bila. Sećam se da je dr rekla kao to su ožijlci od kirete i da je normalno i sećam se nekih štrafta, ali mislim da je ona okretala njen monitor da ja vidim.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 753
21.8.2014 9:25:59   
branki*
daa,bor geto!verovatno zbog nadmorske visine i planina,uvek drugacija klima.
eto,kako su fini,a ovi ovde,kao da to nije moja beba na ekranu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 754
21.8.2014 9:35:54   
vonavoj
bubulence,gde ti zivisuser posted image
kod nas nije padala kisa,i sad je toplo!
lesice,cekamo izvestaj!user posted image user posted image
idem ves da rasirim i vozim babu po lekarima,sve sa T,bice milina!
Trco,ja sam kao sortirala stvari,pa dobila jos tonu..i za jedno 2 nedelje cu da krenem sa pranjem i opet sortiranjem,imam za 3 bebe stvariuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 755
21.8.2014 9:43:11   
Trcosava
Ma ja sam nešto slala i za Bg i sad pojma nemam gde je šta - sad ću sve lepo da krenem da pregledam i ono što nije za nošenje - u kantu!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 756
21.8.2014 9:44:49   
bubulence

IZVORNA PORUKA: vonavoj

na severozapadu user posted image . kod nam mrkli mrak.
wiv uvek sam volela jesen i zimu. ne funkcionisem leti. a zimi mi nista nije tesko. obucem troje carapa, helanke, farmerice, bodi, dve tri majice i napred. nema zime user posted image . sto se mene tice leto ne mora da postoji

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 757
21.8.2014 12:05:47   
srculence25
Zdravo drage moje.Juce sam isla na uz za dabl test cekam u ponedeljak su rezultati dobro je da nemoram duze da cekam kako je inace kod nas obicaj.Nervira me dr nece da mi pokaze na monitoru jos nisam videla osim na slicici.Jos uvek idem na vaginalni pa kad legnem nista nevidim a ni on nece da okrene monitor.Kks prosli put mi je bilo u redu osim urina gde sam imala prisutne bakterije i leukocite ali mi je dr rekao do 12 ned to normalno i da pijem sto vise vode.Toliko sam se nalivala da malo malo trckam do vc i juce opet isto isti nalaz.A mozda nije merdovan jer nisam prvu jutarnju vec 5-6 uradila tamo

Direktna veza do poruke: 758
21.8.2014 12:14:51   
bubulence
srculence i ja sam imala bakterije u urinu i isto mi je dr rekao sto vise vode. grickam pomalo i brusnicu kazu da je odlicna za urin i uopste mokracne kanale

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 759
21.8.2014 12:27:07   
srculence25
Hvala bubi moracu i ja da probam user posted image danju bih mogla prespavati ceo dan a nocu nikako.Juce ajde reko zamenila sam dan za noc necu spavati i ista situacija do 2 sata budna nece san na oci.Taman zaspim onda se budim idem u vc razbudim se i tako u kurg

Direktna veza do poruke: 760
21.8.2014 13:23:41   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: vonavoj

na severozapadu user posted image . kod nam mrkli mrak.
wiv uvek sam volela jesen i zimu. ne funkcionisem leti. a zimi mi nista nije tesko. obucem troje carapa, helanke, farmerice, bodi, dve tri majice i napred. nema zime user posted image . sto se mene tice leto ne mora da postoji

stigla prokleta kisa i kod nas!! pokisao mi ves,jakne koje sam prala i bile suve,dok sam dosla od lekara sa babom,jos me ona iznervirala,grize sljivu i daje Tiki,a ima kandidu u ustima!! poludela sam!
vrhunac svega,ulecem u kucu,sa 10 kesa,sa Tikom,da skupim ves,stavim u susilicu i kako sam zatvorila vrata,polomim pipak koji zatvara susilicu!user posted image user posted image
plakala sam od besa!!! i polomila korpu za ves..jedva sam se smirila! Tika me gleda,mama,nemoj da places,samo bebe placu,ti si velika!user posted image
kao sluga,sve na meni,sa detetom,sad sam napravila spisak za mm,sta ga sve ceka da radi..meni je sve lako! 2 i po sata sam sa babom cekala kod njenog lekara,srecom da nije bilo vruce!

Direktna veza do poruke: 761
21.8.2014 13:25:36   
mika79
Von ti si baš imala avanturu od jutros.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 762
21.8.2014 13:27:49   
bubulence
aaaa sada znam sta ti znaci onaj status na fb user posted image .
srculence sada ce sve manje da ti se spava preko dana... bar bi trebalo... cim udjes u drugo tromesecje nekako sve ide lagano kao pre trudnoce, i onda je period uzivanja do treceg tromesecja...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 763
21.8.2014 13:29:56   
vonavoj
uzas!! sad beba ne moze da mi se smiri,jadna!user posted image

Direktna veza do poruke: 764
21.8.2014 13:57:28   
17 joka
Lasice, cekamo lepe vestiuser posted image

Von, smiri se i tvoj muz treba da ti pomaze maksimalno

trudniceuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 765
21.8.2014 14:07:36   
vonavoj
hoce,hoce..sad kad sam na ivici nervnog sloma..dotle ceka,i onda dobije spisak i onda sve moze!user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 766
21.8.2014 15:21:53   
branki*
von,evo ti jedan zagrljaj,ovaj virtuelni makar,posto ne mogu da ti nikako drugacije pomognemuser posted image
da li je moguce da ce i kod nas stici ta vasa kisauser posted image ,a planirala da popodne idemo u zajecar da kupimo bozi patike,ove mu se ofucale.
cekam mm da dodje,pa cemo videti.
kupila sam trudnicko 'aljince,mozete da vidite u modi za trudniceuser posted image
valjda nece kisa...ali se bas smrklo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 767
21.8.2014 17:06:14   
wivern
Von user posted image
ja sam danas imala hormonski udar. MM dosao sa posla i nosi racune za mobilne. Ja sedim za kompom i slusam ga da mi nesto prica o racunima i ne kapiram. A on svakog meseca ima istu foru da mi je racun za telefon veliki, pa je tako bilo i ovaj put ali me pita koga ja imam i koga zovem iu inostranstvo. Ja razmisljam sestra mi je tu, koga sam mogla da zovem i kroz to razmisljanje cujem da on spominje cifru od 33 000, i okrecem se i kroz potpunu histeriju od placa vicem "pa nemoj da me zezas ja sam trudna?!?!?!" Covek ostao u soku otvorenih usta, nije mogao da me smiri pola sata. Ja ne mogu da vam kazem razlog tog placa osim da je neko gadno ludilo mozga user posted image
Na kraju sam mu samo rekla da je sada gotov, jer je ocigledno da me hormoni unistavaju polako user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 768
21.8.2014 18:31:57   
Trcosava
Von bez nervoze user posted image

Crna Wiki, 33000 telefon??? Pa ti si i mene ušila? Ili te samo zezao tm?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 769
21.8.2014 19:20:33   
bubulence
wiv drma te nedostatak isterivanja djavola

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 770
21.8.2014 20:05:38   
wivern
Ma Trco bre on mene svakog meseca tako zeza, i ja se nikada ne primim..ali danas cudo jedno sta se samnom desilo...mozda i to sto sam se preopteretila da pobegnem u nagradnoj igri pa ceo dan sedim ispred kompa i klikcem kao nenormalna.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 771
21.8.2014 20:24:25   
lesica
I elem, sad se definitivno pridružujem temi user posted image

Jedna bebita, srčana radnja prisutna, mešak odličan i na super mestu, dovoljno svega za dalji normalan razvoj, dobila dozvolu za put, zakazala dabl tj prvi ekspertni uz. I to je to.

E daaa, i za povremene bolove u krstima koji su direktno povezani sa mojom zavaljenom matericom sam dobila savet: ležanje na stomaku, i sex doggy style user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 21.8.2014 20:26:06 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 772
21.8.2014 20:32:25   
Trcosava
'Leba ti kako sad da spavaš na stomaku????

Ja nemam pojma da li imam zavaljenu ili ne, ali mene za vreme mece i trudnoće otkidaju krsta kad stojim, tipa pranje sudova, čišćenje krompira i sl. Šetnja nije problem.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 773
21.8.2014 20:48:04   
ivaMark
Von draga.... mogu da zamislim kako ti je bilo, sve jedno za drugim user posted image nadam se da si se sada smirila...

Lesice, jeeeeeeeeee, nikako da ti cestitam, evo sada i zvanicno: dobro nam dosla u temu user posted image

Miko, nema nista novo kod tebe?

Wiv, uh....skupilo se sve...

Trco, ja sam spavala na ovom mom do cetvrtog meseca sigurno..malo se kao iskosim i to mu je user posted image

Bila sam danas da vidim hocu li moci da se porodim u grugoj opstini (zbog epidurala), razgovarala sa nacelniko i rekao mi je da misli da cu moci ali da sutra prepodne dodjem u upravu i da tamo pitam najbolje. Drzite mi palceve da me prime i da bebac izdrzi jos koji dan zbog analiza. Inace sam bila na CTG danas, kaze dr: nece beba skoro, ja rekoh: dobro vidimo se sledece nedelje, tek ce ona meni: pa mozda se i porodis do tada.... ooooooooommmmmmmm, pa jel ce skoro ili nece, ajd odluci se. Inace me niko nije vaginalno pregledao mesec i po dana (sem dr privatno). Samo da izdrzi jos koji dan beban.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 774
21.8.2014 21:08:32   
wivern
Ivo mozda 'oce a mozda i nece skoro..kao da si mene pitala jos koliko do porodjaja...jaoooo kreteni...
Lesice user posted image
Hmmm...od celog Lesicinog posta ja zapamtila dogy style...definitivno je Bubulence u pravu, ja sam sexualni bolesnik postala. user posted image A ovaj se sutira, udara, imam osecaj kao da trci po stomaku..da li lupa nogama ili rukama i to od rebara sve do besike po zidu stomaka. Kao alien user posted image
Sutra ako mi se ne bude ljudski prikazao uuuhh...ne znam sta mogu da mu uradim dok je u stomaku

Honey, I'm Home

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here