|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
20.8.2014 9:22:39   
mika79
Samo da se javim, još sam 2 u 1. Ivamark ja isto još uvek vozim i idem sama, ja sam rešila da ako mi daju epidural daju ako ne šta da radim, još uvek ne bih na indukciju jer jedino tad možeš da se dogovoriš sa dr i da budeš sigurna da ćeš dobiti. Ako se do ponedeljka ne porodim u ponedeljak na kontrolu.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 726
20.8.2014 9:30:21   
Trcosava
Miko, ali ti imaš još 2 nedelje do termina. user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 727
20.8.2014 9:32:33   
branki*
dobro,devojke,nemojte da ste tuzne,evo meuser posted image
stigoh sa kontrole,kaze dr sve je odlicno,sve je kako treba!mozda kasnije napisem u temi mere sa uz.pritisak ok,dadose mi opet da proverim ks i urin,nije rekao pol,ja nisam ni pitala,posle mi rece drugarica da taj dr nece nikad da kaze koji je pol,cak i kad ga pitas.ne znam ovog dr,pa mi glupo bilo da ga sve ispitujem,ali ako kaze da je sve odlicno,onda nema sta da brinem.
boza u obdanistu,nije kukao,lepo je ostao,videcu kad odem po njega kakav je bio.
zamesila sam upravo za kiflice,slane,ko voli,dobrodosao jeuser posted image
sta radite vi
user posted image
miko,jos malo....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 728
20.8.2014 10:40:43   
glukica
Dobro jutro trudnice user posted image evo ja pijem user posted image malo da vidim sta se ovde desava pa na ucenje,jooj sto mi je tesko da ucim,omatprela sam za to user posted image branki super da je sve u redu,svaka cast sto si izdrazala da ne pitas za pol..mene nesto uhvatilo u poslednje vreme jedva cekam da saznam .. mmm kiflice,dajes mi ideju mozda ih ja napravim ako me ne bude mrzelo,moram stan da sredim danas..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 729
20.8.2014 10:44:39   
branki*
glukice,ne brigam za pol,pitacu klarituuser posted image

branki

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 730
20.8.2014 10:46:43   
degu
Trudnjače user posted image
Miko bogme se približilo user posted image
Branki videh te malopre na haljinama, prava si ribica user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 731
20.8.2014 10:56:23   
Sanjalica1980
Dobro jutro trudnice,evo da se i ja javim na kratko.
Kod mene opet neko crvenkasto krvarenje od jucer. Kaze dr da je sve ok ali me ipak to malo izludjuje.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 732
20.8.2014 10:59:47   
ivaMark
Von, izgleda da nije ni bilo potrebe da se cuvam. Ovaj dr ovde (privatno, u DZ me nisu ni pregledali ovde) mi je rekao da grlic jeste uloziv ali da je 2.5cm dug i da nema potrebe za utrogestanom...naravno da sam prestala odmah da ga koristim. Mali ce izgleda u septembru user posted image

Trco, meni je zelja da zivim negde gde mogu svakog dana da prosetam pored mora user posted image

Miko, moja ruta je 15km u jednom pravcu i bas mi tesko pada, jos imam i neke bolove u stomaku, plus sto se osecam i izgledam kao morz pa mi je sve tesko, uzas.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 733
20.8.2014 11:18:26   
branki*
hvala,deguuser posted image
gde nam je bubi?
gde je von?

branki

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 734
20.8.2014 11:48:27   
Janja V
Pozdrav! Branki, pa ti si stalno vredna bas user posted image Ja od juce pocela da cistim i brisem jer nam je majstor konacno zavrsio kuhinju i mnogo sam srecna zbog toga. Sada perem i sredjujem bebece stvarcice jer mi je prijateljica dala pun dzak divnih malenih stvari user posted image I meni se priblizilo pa me po malo hvata frka. Juce sam bila na ctg-u i bilo je blagih kontrakcija.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 735
20.8.2014 11:55:27   
mika79
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Miko, ali ti imaš još 2 nedelje do termina. user posted image

Trćo kod mene je sve komplikovano, dr mi celu trudnoću vodi kao vtp 22.08 celu trudnoću je beba naprednija 10-tak dana a po ciklusu mi je vtp 02.09. tiker mi pokazuje po ciklusu. Ja računam da ću u tom rasponu se i poroditi. Mada kad me je dr pregledala danas rekla je da ću brzo (za 2-3 dana).
Branki user posted image za uz, nemoj više da čitaš o spontanima, samo se opteretiš, biće sve uredu. Kiflice mmmmmmmmmmm

< Poruku je uredio mika79 -- 20.8.2014 11:56:45 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 736
20.8.2014 12:08:02   
branki*
gotove,jos samo malo da nadodju i pecem.taman posle da odem po bozu u vrtic.
boze,sta bih ja radila da nije ove rruser posted image totalno sam navucenauser posted image
janja,vise sam zivcana,pa ne mogu da gledam lom,nervira me,smiruje me kad cistim.a i uvek govorim sebi-ajde,ajde,radi,to je dobro za kondiciju,trose se kalorije itd..onda mi bude lakseuser posted image
e,da..merili me u dz,ali odoh u temu.

branki

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 737
20.8.2014 14:08:23   
vonavoj
dan zenske! nikako da sednem,rano smo ustale,isle do firme,joj kako mi je tesko,ova vrucina me ubi,a na Zlatiboru mi bilo lakse.koja je razlika u vazduhu!
isle do Tikine drugarice iz vrtica,dobila je brdo stvari za jesen i zimu,koje olaksanje,ona je dosta sitnija od moje T,a dobila stvari iz Austrije,i dala mi zimsku,jesenju jaknu,cizmice,cipelice,patofne..jesu nosene,ali kvalitetne,pa kao nove! SPasila me kupovine!user posted image user posted image
inace,bebac je jako nemirna,jos ima mesta da se tumba,okrece!
mika79,vidim ja da ces ti docekati septembar,sve te prognoze dr nisu bas tacne..eto i ivamark ce sacekati i prenetiuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 738
20.8.2014 14:14:59   
bubulence
evo me branki vrednice!
sanjalice ako dr kaze da je ok onda ne brini.
bila sam danas na komisiji pa kod knjigovodje, poludela,sam, pisala sam u temi o trudnickom i porodiljskom.
sada mm otisao na posao, Ema spava a ja odmaram...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 739
20.8.2014 14:15:57   
daca77
Dan i od mene, drage!!!
Ne stizem da vas pratim, jer sam nesto u skripcu sa vremenom user posted image ...prosto neverovatnouser posted image
Dok pokupim naloge, recepte, Fraxi, upute, obidjem komisiju i onda sve u krug...
Miko, jos malo...bice sve to ok...
Ostale trudnice, veliki user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 740
20.8.2014 14:33:59   
bubulence
Daco user posted image .
ivamark ne mogu sa tel da odgovorim na pp, prenela saa ono jos pre par dana, cekam da mi brat javi

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 741
20.8.2014 17:08:21   
ivaMark
Von, za Miku ne znam ali ove moje bebe vole da budu kod mame u stomaku user posted image

Bubulence, hvala user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 742
21.8.2014 8:50:59   
wivern
Jutro zene, jedva sam ustala...oci mi naduvene od jucerasnjeg sedenja na kompu. Sutra idem na uz, jedva cekam da vidim koliko smo narasli user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 743
21.8.2014 8:55:37   
bubulence
dobar jutar ! mi smo malo produzili spavanje a Ema je ustala katastrofa raspolozena, bice ovo tezak dan user posted image .

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 744
21.8.2014 8:55:57   
branki*
ajde,wiv,pa javiuser posted image
dobro jutro i od mene,budna jos od 6.vodila bozu u obdaniste,stavila rucak da se kuva,posle samo da preglancam i to je to.
ja bas uzivam na ultrazvuku,jedva cekam da idemo na 4duser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 745
21.8.2014 9:08:11   
wivern
I ja uzivam Branki, jednom u 7 nedelja user posted image . A onda se iznerviram jer majstor pokrije lice rukama i nece da se prikaze, baksuz na meneuser posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 746
21.8.2014 9:08:14   
vonavoj
ispisem post,i dete mi se probudi i istekne mi sesijauser posted image
ni kafu u miru ne mogu da popijem!
user posted image za uz,sve ih volimo!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 747
21.8.2014 9:11:35   
lesica
Helooo, i ja danas na uz. Prvi user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 748
21.8.2014 9:15:19   
Trcosava
weee Javi da li su dva bebana user posted image

Ja još 7 dana čekinjam da vidim kojo nosim. Ubeđena sam da je muško jer sam to videla na UZ dva puta, a doktori nesigurni

Sad da vidimo jel mi čemu služe ovolike oči user posted image

Btw ja se kanim da se popnem na potkrovlje i krenem da sortiram stvari - da odvajam po godinama i polu. U slučaju da je opet devojčica da ne bajzam po stvarima za dečake (jer sam ih nadobijala), a u slučaju da je dečak da ne vadim roze majce i crvene suknjice user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 749
21.8.2014 9:16:04   
branki*
les,javi i ti kako je proslouser posted image
bubi,pises na nekoj temi,kod vas hladno?ja ko da zivim na drugoj planeti,uvek drugacije nego u ostatku srbije,sunce i sunce ,sve je vedro i toplo.
mene nervira ovo u dz,samo oni dr gleda u monitor,ja ne mogu nista da vidim,a on nece da okrene da vidim bebu.zato cu na 4d da se sita nauzivam.

branki

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here