Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 22:24:38
|
|
|
|
SunFlower
|
Cao stomacici... I kod nas hlllllladno vec danima, kazu gotovo sa letnjim temperaturama za ovu godinu. Jes' da mi ni ne odgovaraju vrucine, ali boKte, jos je avgust Iz toplane pustili grejanje, nocu je bas hladno. Ivamark, hajd' nek je sa srecom, drzim fige da ti uspe za epidural Bas kad spomenuste to spavanje na stomaku, ja od toga jos ne odustajem, nikako drugacije ne mogu da se uspavam. Za sad mi ne smeta, malko se uskosim, jastuk medju noge obavezno (u kojoj god pozi da legnem) navalim se preko njega i milina. U ponedeljak UZ, jedva cekam!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 22:39:59
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lesice, ceeestiitaaam tiii
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 22:45:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Lesice i ja se pridruzujem cestitkama!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 0:37:30
|
|
|
|
srculence25
|
Lesice.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 0:51:54
|
|
|
|
srculence25
|
drage pisala sam tamo na temi nuhalni nabor molim vas zavirite i misljenje ja sam nesto prolupala a tek u ponedeljak su rezultat dabl testa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 8:55:00
|
|
|
|
vonavoj
|
lesice zvanicno dobro nam dosla! svaki dr drugacije prica,neki ne savetuju sex tako rano,neki kazu ivamark,nece beba napolje,one vole kod tebe a sto si toliko zapela za epidural,kazu da drugi porodjaj ide brze ..zamisli da se iscimas za papire,sve...a ona ne stignu da ti ga daju! inace,jutro,nisam stigla ni iz wca da izadjem,cera vice maaaaaamaaaaaaaaaaa!nista ne spava,kasno zaspi,preko dana jok,i jos kad mi se rano probudi.. inace,sinoc sam napisala post,koji je opet nestao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:16:19
|
|
|
|
wivern
|
inace,sinoc sam napisala post,koji je opet nestao Jutrooooo, ja danas na uz ..jedva cekam Von, to se meni obicno desi kad napisem neki kilometarski post. I sad imam traumu, prvo kopiram sve sto napisem pa tek onda saljem poruku
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:17:23
|
|
|
|
mika79
|
Lesice , drage moje meni je danas termin po uz, mada ja mislim da neće još, ništa ne osećam i nije mi se spustio stomak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:19:41
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar trudnjače! Ja sam šlogirana od ranega jutra. Mm danas ima slobodan dan, pa ćemo posle do prodavnice i klasika - spremanje ručka, možda vidimo opet da prmesetimo nameštaj u dnednoj pre nego dođe moja mama. A što se tiče nestajanja postova - ooooooooooooobavezno, prešlo mi je već u naviku, pre nego kliknem na potvrdi ctrl+a, pa crtl+c i tek onda šaljem poruku. Naravno, ja sam baksuz, pa mi se desi da baš kod tih kilometarskih poruka zaboravim hahahahah
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:20:21
|
|
|
|
bubulence
|
jutro i od mene. nama dosao majstor za ves masinu, mm juce uzeo da je oriba, pa skinuo i onu tablu sa dugmicima, malo ceprkao i kada je vratio tablu masina nece da radi... tako je to kada se neko pravi vredan i pametan... kada ode majstor idemo da gedamo neku kucu ali se vise ne nadam da ce mi se ista svideti... a za promenu, dobro sam spavala, ustajala svega 2× ali nisam imala proBem da zaspim ponovo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:23:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Lesice , drage moje meni je danas termin po uz, mada ja mislim da neće još, ništa ne osećam i nije mi se spustio stomak. draga ja sam celu proslu trudnocu nosila nisko i u 9. mesecu mi se stomak popeo medju grudi, tako sam i otisla da se porodim. nema to neke veze. mada nema veze ni termin po uz, to samo znaci da ti je bebica malo naprednija.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:24:19
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Lesice , drage moje meni je danas termin po uz, mada ja mislim da neće još, ništa ne osećam i nije mi se spustio stomak. Miko, tebe toliko preplašili, a sad nikako da se porodiš neka bebice, oni će već videti da li mora napolje i po starosti posteljice i po plodovoj vodi.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:28:54
|
|
|
|
wivern
|
Miko da nam obavezno javis kad da pocnemo da se opijamo..pardon navijamo Sad polako, bitno je da ce bebac uskoro izaci dan-dva-tri nije bitno toliko.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:28:59
|
|
|
|
mika79
|
Trćo da znaš toliko su me pre 2 nedelje naplašili da ću da se porodim ja nisam ništa bila spremila pa sve navrat na nos prala i peglala po onoj vrućini a sad se dosađujem, dođe mi da ponovo operem i polako sve spremim samo da se nečim zanimam. U ponedeljak idem na uz pa ću čuti šta kažu. Wiv javljam čim dođem do komp.
< Poruku je uredio mika79 -- 22.8.2014 9:29:59 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:32:56
|
|
|
|
wivern
|
Toga se i ja plasim, jer jos uvek nisam odlucila gde cu da se porodim pa ne znam ni sta traze od stvari . To mi je sve kao, uskoro cu. Nikako da se odlucim za neku bolnicu, sve mi to izgleda isto da prostite, pa mi je bas svejedno. Idem onom "kako sve zene tako cu i ja"
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:38:56
|
|
|
|
vonavoj
|
mika79,jel sam ti rekla da nista ne mora da znaci..a ne volim ni dr koji preteruju,svaka zena je prica za sebe..ok je da budes u pripravnosti,ali da ces se poroditi sutra,to ti niko ne moze reci! meni je termin po uz bio 1.11..a porodila sam se 18.11 taj kasniji uz nis ne znaci! ja sad jedva cekam da udjem u 9ti mesec,da mogu da se bacim na sredjivanje,pranje stvari,da ako krene bebe bude sigurna..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:50:58
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro cure, ja sam prehladjena, ovo vrijeme me ubi, kisem, kasljem, samo pijem caj i limun, prepone me bole od naprezanja, kad kisem i kasljem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:55:35
|
|
|
|
vonavoj
|
eca89,da sto pre ozdravis! ove promene su najgore!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 9:56:03
|
|
|
|
wivern
|
Eco jesi li pokusala caj od djumbira?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 10:03:50
|
|
|
|
Dada81
|
Mika,neka je sa srecom,kada god da bude, Von,sad ce to,leti vreme Eco,isto se meni desilo sada u ovoj trudnoci,nekada sam stavljala oblogu natopljenu domacom rakijom,neku pamucnu maramu preko vrata(u slucaju da boli grlo),meni neverovatno pomoglo i morala sam po neki paracetamol,ipak,bas me dugo drzalo..I porodila se prehladjena
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 10:04:18
|
|
|
|
bubulence
|
miko uzmi od nekog br pa nam javi kada krenes. eca da sto pre ozdravis!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 10:08:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Eco jesi li pokusala caj od djumbira? ti li to namerno? Hoćeš ti da ti šaljem ja čmičak? Eco, belog luka krkaj i crnog. Ceckaj pa jedi uz salatu. Zdrav je za sluz crni, a beli za opšti imunitet. Tako moja zaova piči samo taj đumbir, ja sam celu zimu krkala tzatziki i nisam bila prehlađena. Trt milojko, izem ti ja te nove 'lekove' Jes' da smrdim na luk, ali i tako nigde ne idem mislim nisam išla
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 10:19:31
|
|
|
|
wivern
|
Ma ajde bre ...ti imas maniju od djumbira ali taj caj stvarno pomaze
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 10:27:01
|
|
|
|
Trcosava
|
Pomaže mooožda ako ga direkt naribaš u čaj. Ono iz kesice je meni sve smuti pa prospi Ja se držim smrdljevka i odlično mi ide
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 10:47:01
|
|
|
|
wivern
|
Ma ne ribas ga. Kupis ceo koren u radnji, odseces 2cm i naseckas sitnije. Stavis u solju i prelijes vrelom vodom. Dodas kasiku meda i to je to. Znam da ga ti ne podnosis ali je meni stvarno pomagao. Izvinte sto sam otisla na drugu temusa ovim cajem
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?