Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 9:22:39
|
|
|
|
mika79
|
Samo da se javim, još sam 2 u 1. Ivamark ja isto još uvek vozim i idem sama, ja sam rešila da ako mi daju epidural daju ako ne šta da radim, još uvek ne bih na indukciju jer jedino tad možeš da se dogovoriš sa dr i da budeš sigurna da ćeš dobiti. Ako se do ponedeljka ne porodim u ponedeljak na kontrolu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 9:30:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Miko, ali ti imaš još 2 nedelje do termina.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 9:32:33
|
|
|
|
branki*
|
dobro,devojke,nemojte da ste tuzne,evo me stigoh sa kontrole,kaze dr sve je odlicno,sve je kako treba!mozda kasnije napisem u temi mere sa uz.pritisak ok,dadose mi opet da proverim ks i urin,nije rekao pol,ja nisam ni pitala,posle mi rece drugarica da taj dr nece nikad da kaze koji je pol,cak i kad ga pitas.ne znam ovog dr,pa mi glupo bilo da ga sve ispitujem,ali ako kaze da je sve odlicno,onda nema sta da brinem. boza u obdanistu,nije kukao,lepo je ostao,videcu kad odem po njega kakav je bio. zamesila sam upravo za kiflice,slane,ko voli,dobrodosao je sta radite vi miko,jos malo....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 10:40:43
|
|
|
|
glukica
|
Dobro jutro trudnice evo ja pijem malo da vidim sta se ovde desava pa na ucenje,jooj sto mi je tesko da ucim,omatprela sam za to branki super da je sve u redu,svaka cast sto si izdrazala da ne pitas za pol..mene nesto uhvatilo u poslednje vreme jedva cekam da saznam .. mmm kiflice,dajes mi ideju mozda ih ja napravim ako me ne bude mrzelo,moram stan da sredim danas..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 10:44:39
|
|
|
|
branki*
|
glukice,ne brigam za pol,pitacu klaritu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 10:46:43
|
|
|
|
degu
|
Trudnjače Miko bogme se približilo Branki videh te malopre na haljinama, prava si ribica
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 10:56:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro trudnice,evo da se i ja javim na kratko. Kod mene opet neko crvenkasto krvarenje od jucer. Kaze dr da je sve ok ali me ipak to malo izludjuje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 10:59:47
|
|
|
|
ivaMark
|
Von, izgleda da nije ni bilo potrebe da se cuvam. Ovaj dr ovde (privatno, u DZ me nisu ni pregledali ovde) mi je rekao da grlic jeste uloziv ali da je 2.5cm dug i da nema potrebe za utrogestanom...naravno da sam prestala odmah da ga koristim. Mali ce izgleda u septembru Trco, meni je zelja da zivim negde gde mogu svakog dana da prosetam pored mora Miko, moja ruta je 15km u jednom pravcu i bas mi tesko pada, jos imam i neke bolove u stomaku, plus sto se osecam i izgledam kao morz pa mi je sve tesko, uzas.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 11:18:26
|
|
|
|
branki*
|
hvala,degu gde nam je bubi? gde je von?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 11:48:27
|
|
|
|
Janja V
|
Pozdrav! Branki, pa ti si stalno vredna bas Ja od juce pocela da cistim i brisem jer nam je majstor konacno zavrsio kuhinju i mnogo sam srecna zbog toga. Sada perem i sredjujem bebece stvarcice jer mi je prijateljica dala pun dzak divnih malenih stvari I meni se priblizilo pa me po malo hvata frka. Juce sam bila na ctg-u i bilo je blagih kontrakcija.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 11:55:27
|
|
|
|
mika79
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Miko, ali ti imaš još 2 nedelje do termina. Trćo kod mene je sve komplikovano, dr mi celu trudnoću vodi kao vtp 22.08 celu trudnoću je beba naprednija 10-tak dana a po ciklusu mi je vtp 02.09. tiker mi pokazuje po ciklusu. Ja računam da ću u tom rasponu se i poroditi. Mada kad me je dr pregledala danas rekla je da ću brzo (za 2-3 dana). Branki za uz, nemoj više da čitaš o spontanima, samo se opteretiš, biće sve uredu. Kiflice mmmmmmmmmmm
< Poruku je uredio mika79 -- 20.8.2014 11:56:45 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 12:08:02
|
|
|
|
branki*
|
gotove,jos samo malo da nadodju i pecem.taman posle da odem po bozu u vrtic. boze,sta bih ja radila da nije ove rr totalno sam navucena janja,vise sam zivcana,pa ne mogu da gledam lom,nervira me,smiruje me kad cistim.a i uvek govorim sebi-ajde,ajde,radi,to je dobro za kondiciju,trose se kalorije itd..onda mi bude lakse e,da..merili me u dz,ali odoh u temu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 14:08:23
|
|
|
|
vonavoj
|
dan zenske! nikako da sednem,rano smo ustale,isle do firme,joj kako mi je tesko,ova vrucina me ubi,a na Zlatiboru mi bilo lakse.koja je razlika u vazduhu! isle do Tikine drugarice iz vrtica,dobila je brdo stvari za jesen i zimu,koje olaksanje,ona je dosta sitnija od moje T,a dobila stvari iz Austrije,i dala mi zimsku,jesenju jaknu,cizmice,cipelice,patofne..jesu nosene,ali kvalitetne,pa kao nove! SPasila me kupovine! inace,bebac je jako nemirna,jos ima mesta da se tumba,okrece! mika79,vidim ja da ces ti docekati septembar,sve te prognoze dr nisu bas tacne..eto i ivamark ce sacekati i preneti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 14:14:59
|
|
|
|
bubulence
|
evo me branki vrednice! sanjalice ako dr kaze da je ok onda ne brini. bila sam danas na komisiji pa kod knjigovodje, poludela,sam, pisala sam u temi o trudnickom i porodiljskom. sada mm otisao na posao, Ema spava a ja odmaram...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 14:15:57
|
|
|
|
daca77
|
Dan i od mene, drage!!! Ne stizem da vas pratim, jer sam nesto u skripcu sa vremenom ...prosto neverovatno Dok pokupim naloge, recepte, Fraxi, upute, obidjem komisiju i onda sve u krug... Miko, jos malo...bice sve to ok... Ostale trudnice, veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 14:33:59
|
|
|
|
bubulence
|
Daco . ivamark ne mogu sa tel da odgovorim na pp, prenela saa ono jos pre par dana, cekam da mi brat javi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 20.8.2014 17:08:21
|
|
|
|
ivaMark
|
Von, za Miku ne znam ali ove moje bebe vole da budu kod mame u stomaku Bubulence, hvala
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 8:50:59
|
|
|
|
wivern
|
Jutro zene, jedva sam ustala...oci mi naduvene od jucerasnjeg sedenja na kompu. Sutra idem na uz, jedva cekam da vidim koliko smo narasli
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 8:55:37
|
|
|
|
bubulence
|
dobar jutar ! mi smo malo produzili spavanje a Ema je ustala katastrofa raspolozena, bice ovo tezak dan .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 8:55:57
|
|
|
|
branki*
|
ajde,wiv,pa javi dobro jutro i od mene,budna jos od 6.vodila bozu u obdaniste,stavila rucak da se kuva,posle samo da preglancam i to je to. ja bas uzivam na ultrazvuku,jedva cekam da idemo na 4d
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 9:08:11
|
|
|
|
wivern
|
I ja uzivam Branki, jednom u 7 nedelja . A onda se iznerviram jer majstor pokrije lice rukama i nece da se prikaze, baksuz na mene
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 9:08:14
|
|
|
|
vonavoj
|
ispisem post,i dete mi se probudi i istekne mi sesija ni kafu u miru ne mogu da popijem! za uz,sve ih volimo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 9:11:35
|
|
|
|
lesica
|
Helooo, i ja danas na uz. Prvi
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 9:15:19
|
|
|
|
Trcosava
|
weee Javi da li su dva bebana Ja još 7 dana čekinjam da vidim kojo nosim. Ubeđena sam da je muško jer sam to videla na UZ dva puta, a doktori nesigurni Sad da vidimo jel mi čemu služe ovolike oči Btw ja se kanim da se popnem na potkrovlje i krenem da sortiram stvari - da odvajam po godinama i polu. U slučaju da je opet devojčica da ne bajzam po stvarima za dečake (jer sam ih nadobijala), a u slučaju da je dečak da ne vadim roze majce i crvene suknjice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 21.8.2014 9:16:04
|
|
|
|
branki*
|
les,javi i ti kako je proslo bubi,pises na nekoj temi,kod vas hladno?ja ko da zivim na drugoj planeti,uvek drugacije nego u ostatku srbije,sunce i sunce ,sve je vedro i toplo. mene nervira ovo u dz,samo oni dr gleda u monitor,ja ne mogu nista da vidim,a on nece da okrene da vidim bebu.zato cu na 4d da se sita nauzivam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?