Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.1.2014 20:29:07
|
|
|
|
serpica
|
Upoznala sam divne zene i beskrajno hvala RR na tome,upoznala sam skoro sve aktivne nislijke (divne zene,velikog srca) i naravno DunjuRR,Lesicu,zao mi je samo sto nisam upoznala AnuRR ali nadam se bice prilike
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.1.2014 21:06:56
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam upoznala bas bas sjajne zenice, obogatile ste me skroz! Od moderatora Olge, Ane, do admina Lesice, a ove moje sugradjanke su zakon - Pocahontas, Anck, Lanajelena, New Mom, Isidora88, Maya21, Misha i Ljisha, i jos par zenica koje vidim na Dekici u NS ne znam sve ni da nabrojim. Iju blama, sad videh, sorry Dunjice!
< Poruku je uredio Torbica -- 28.1.2014 21:18:34 >
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.1.2014 21:10:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Torbi, a mene
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.1.2014 21:19:46
|
|
|
|
Torbica
|
Jao meni kasno Marko na Kosovo stize, kad si pre videla! Ljubim te u trbicu
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.1.2014 21:23:16
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.1.2014 21:33:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: serpica Upoznala sam divne zene i beskrajno hvala RR na tome,upoznala sam skoro sve aktivne nislijke (divne zene,velikog srca) i naravno DunjuRR,Lesicu,zao mi je samo sto nisam upoznala AnuRR ali nadam se bice prilike Biće, biće, nego šta
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 29.1.2014 9:30:54
|
|
|
|
adulence
|
Dodala bih jos trcu,cvecku,wivern,jole82,viktori,rositu,zemnku,anu rr...mislim da je to to i naravno di nu im decicu IZVORNA PORUKA: adulence dunju,lesicu,pandinu,minnu i dijanu... umalo da zaboravim i Lenku,Vladu i Vuka
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 29.1.2014 9:58:21
|
|
|
|
NadaR
|
Dijanu RR, Anajid, LO, World, Mamicu91, LadyB, Ivu Mark I jos neke zene koje nazalost vise nisu aktivne na forumu.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 8.2.2014 13:50:36
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj preduhitrila si me verolino nisam ni verovala sta sve moze lepo da donese ovaj virtualni forum,i koliko divnih ljudi ima na njemu! drago mi je sto sam upoznala jednu divnu,pozitivnu,iskrenu osobu,i nekoga ko nije sebican,materijalista,.(nazalost danas je previse takvih ljudi,okrenutih samo sebi) jednostavno mogu reci da je zelim u okruzenju,kao prijatelja,jer je danas jako tesko naci takve ljude! a da ne pricam koliko slicnosti smo pronasle,a i muzici bi nam se slozili a evo i slicice bez fotoaparata ne idem nigde nadam se da cu upoznati jos dragih ljudi,jeste da sam iz Pa,ali nismo preko sveta! Iscitala sam celu temu. I rasplakala se. Koliko sam ja stvari prosla za ovih nepunih pet godina ovde. Koliko su me neka prijateljstva uzdigla i nadahnula. Nekih ljudi vise nema na forumu, nekih nema aktivno u mom zivotu, ali nekako svi jednako zive u lepoj proslosti. Von, leba ti, zatrudni brzo, jer izgleda da se ti i ja nadjemo samo kad napupis Kako nam je bilo lepo. Jela si cizkejk i tvoj muz nije mogao da dodje do reci od nas. Bilo je tako lepo.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 8.2.2014 14:24:16
|
|
|
|
degu
|
Ja da dodam Milicu cicu, našu duplicu, sa njom se redovno viđam , moju dragu World, Jacq i Srculence25
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.2.2014 13:42:50
|
|
|
|
17 joka
|
da popunim i ja upoznala sam divne devojke Dunju RR, Lasicu RR, Ciklamu,Pari,Maru1986,Jeltje ono što je u planu USKORO za upoznavanje sa jos devojaka je Alex88,Cipsy
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 17.3.2014 19:27:13
|
|
|
|
17 joka
|
Alex88 i ja, divno smo se druzile
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 17.3.2014 19:41:13
|
|
|
|
mama micki
|
Ja još nikog nisam lično upoznala, ali volela bih mnoge od vas da upoznam, na primer Serpicu, Torbicu, Adulence, Minnicu, Docu, Trću, joj ma mnogo vas ima, a da i Jole82, World...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 17.3.2014 21:55:45
|
|
|
|
degu
|
Joko, Alex, divne ste
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 17.3.2014 23:28:19
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice draga hvala
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.3.2014 5:47:23
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: degu Meisje, Verolino, Mery78, Sandrinu 85, Little_one, Macu821, Kseniju81 i sve su fenomenalne i sve su posebne a planiram da upoznam još mnogo, mnogo njih Degu, divno za tracker
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 12.8.2014 12:47:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam na moru pukom slucajnoscu upoznala Lilijanu(ne znam koji joj je novi nick),ona mene nije prepoznala zamisljala me je sigurno visoku,mrsavu kad ono debeli kepec
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 12.8.2014 12:58:51
|
|
|
|
branki*
|
novi nadimak joj je zapkic. kakav,bre,debeli kepec ,luda si,videla sam slike na fejsu dok mi je jos bio aktivan,bas lepo izgledas. ja nisam nikog upoznala,a neke bih bas volela..mozda jednog dana.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 12.8.2014 13:03:18
|
|
|
|
17 joka
|
Branki, ja bih volela da upoznam tebe i jos mnogo vas divnih RR devojaka
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 12.8.2014 13:10:42
|
|
|
|
Peace*
|
Branki, ja bih mnogo volela da te upoznam!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 12.8.2014 13:15:34
|
|
|
|
branki*
|
joko,tash ko zna...mozda nam zivot i omoguci susrete nekad stvarno bih zelela da vas vidim,nadam se da ce to biti samo pre 40-e tash,malo si me i iznenadila,prijatno.mislim,polaskana sam,nisam mislila da sam ja osoba koju bi ti volela da upoznas.lepo je cuti da neko zeli da te upozna
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 12.8.2014 13:17:29
|
|
|
|
Peace*
|
Što ne? Ti si mi jedan od omiljenih likova ovde.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 12.8.2014 13:20:41
|
|
|
|
17 joka
|
Branki, od kako sam na RR-ji ostavilla si na mene jako lep utisak, divna si osoba zato nekako imam osecaj da te poznajem iako se nismo upoznali
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 12.8.2014 13:22:10
|
|
|
|
branki*
|
sad sam stvarno polaskana mislim,ti si ovde kamen temeljac.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 12.8.2014 13:22:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki zapucas za Novi Sad kao sto sam ja dva puta.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?