Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 4.10.2012 21:57:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj pored gae,koju sam vec upoznala,danas sam upoznala ribizlu,maslackic,sonyashu i sakiedi deca su im genijalna,Petra i Nevena su nezaustavljive,mame nisu uspele ni da popricaju sa nama...zato smo maslackic,sony i ja uspela da malo popricamo dok su nam deca jos vezana za kolica i nas Volčela bih i ja da se družim sa vama ali...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 4.10.2012 21:57:31
|
|
|
|
Anoniman
|
a mi smo upoznali i muza Vonavoj
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 4.10.2012 22:02:26
|
|
|
|
vonavoj
|
na druzenje samo bez dece ..onda mozemo da se ispricamo,ovako nista mene je ribizla odusevila,kako uspeva i sa P i M
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 5.10.2012 9:19:28
|
|
|
|
minna
|
Nisam znala da ste se druzili, propustila sam negde...ali i da smo bili i ja bih jurcala za Vladom, tako da nema veze Sledeci put
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 19.11.2012 12:07:24
|
|
|
|
Jole84
|
Hanku,Jbojanu,Modesty,Šerpicu,Dacu77,Ivanku... a volela bih da dopunim spisak sa još nekim dragim ringerajkama
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 19.11.2012 12:54:19
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 19.11.2012 17:28:14
|
|
|
|
Jole84
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 19.11.2012 17:29:18
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 19.11.2012 17:36:04
|
|
|
|
17 joka
|
ja cu u idući ponedeljak upoznati dragu Verolinu i Bany jako se radujem
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 19.11.2012 17:38:40
|
|
|
|
Jole84
|
Jedva čekamo sličice
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 19.11.2012 17:44:20
|
|
|
|
17 joka
|
važi se
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 19.11.2012 21:13:44
|
|
|
|
Verolina
|
Kad smo vec kod Bany, gde je ta zena?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 19.11.2012 23:25:25
|
|
|
|
17 joka
|
Bany, malo je u guzvi i malo tuzna i razočarana kao i svi mi ponekad ali bice ona u ponedeljak onako luda kaom uvek
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 26.11.2012 22:20:34
|
|
|
|
17 joka
|
Danas sam upoznala Bany, ona je divna,prelepa osoba bilo mi je sa njom super i puno je mi je što se nisam upoznala sa Verkom ali bice prilike U sredu cu upoznati i Dani .kv
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.12.2012 22:15:52
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam sad kaVarila s gdjom Mtajcicom . E vala lepog li celjadeta, sta nam Kotor iznedri
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.12.2012 9:10:48
|
|
|
|
mtajcica83
|
Verolina, hvala, , i ja sam se odusevila sa tobom, jako mi je drago sto sam imala priliku da upoznam divnu osobu kao sto si ti..Puno te
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.12.2012 11:10:14
|
|
|
|
Verolina
|
Jos ces da me ubedis kako sam sjajna
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.12.2012 13:32:39
|
|
|
|
mtajcica83
|
Nemam sto da te ubjedjujem, JESI
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.3.2013 13:03:29
|
|
|
|
adulence
|
dunju,lesicu,pandinu,minnu i dijanu... umalo da zaboravim i Lenku,Vladu i Vuka
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.3.2013 13:04:26
|
|
|
|
pandina
|
irence, dunju, lesicu, adulence, minnu i dijanu
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.3.2013 13:13:52
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja sam ovde mnogo sjajnih zena upoznala,ne smem da nabrajam da ne bih nekog zaboravila
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.3.2013 16:29:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Anajid, Nada, Pepino,Dunja, Lesica, Pandina, Adulence, Minna, Snelle, Nela, Ana. Nadam se da nisam zaboravila da napisem nekoga. A volela bih jos mnoge zenice da upoznam
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 16.10.2013 15:48:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Upoznala danas Erato, kakav sjajan lik, u svakom smislu! Pozitivac, podrška, mudrica
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 16.10.2013 18:13:26
|
|
|
|
17 joka
|
Erato neznam lično a baš tako mi deluje kao što si je opisala
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.1.2014 20:22:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Hm, mislim da sam plašljivu poslednju, na sokiću , ali je nešto nema na RR
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?