Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2020 2:16:27
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam zaboravila bubulence i NewMom
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.9.2020 15:36:35
|
|
|
|
Queen Lady
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ja sam zaboravila bubulence i NewMom Sada se setih NewMom, jel ona aktivna i dalje? Sta je sa njom?
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.9.2020 15:37:29
|
|
|
|
mikica88
|
Po forumu nisam primetila da pise.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.9.2020 16:15:46
|
|
|
|
jess021
|
Queen, nije. Mnogo je aktivna oko dojenja, nosenja beba i sl
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.9.2020 23:24:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Pratim je ja na instagramu tamo je aktivna, na fb isto, ima i svoj blog odavno. I petoro dece tako da razumljivo sto ovde nije vise aktivna ☺️
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.9.2020 8:54:26
|
|
|
|
jabudic
|
Malo zena sam zpoznala zaista, uzivo, jer sam u drugoj drzavi, ali neke od njih jesam i one su medju mojim najboljim prijateljima. Special thanks goes to: bubulence, MarijaBg i Maleno84, to su moje srodne duše. ❤ Upoznala sam i Iva11, Jovicu i za malo NewMom (nije nam se dalo da se iskombinujemo).
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.9.2020 14:12:02
|
|
|
|
Filadendronka
|
Jabudic, sta nam je sa Bubulence? Bas je nema odavno...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.9.2020 15:48:26
|
|
|
|
jabudic
|
Pa ne znam sto je nema, dobro je, sve OK. Cujemo se svakog dana 😊
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.9.2020 21:25:34
|
|
|
|
Filadendronka
|
Divno, prenesi joj pozdrave od mene! 🤗 IZVORNA PORUKA: jabudic Pa ne znam sto je nema, dobro je, sve OK. Cujemo se svakog dana 😊
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.10.2020 7:39:25
|
|
|
|
jess021
|
Mislim da sam zaboravila i Bubulence
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 31.3.2024 15:12:40
|
|
|
|
flamingos
|
Juče sam upoznala predivnu osobu-Filadendronku.Mnogo sam srećna.❤️
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Воће, поврће или пиринач?
пеперутка16
Како сте почели са увођењем чврсте хране и да ли сте задовољни тим режимом и реакцијом вашег детета? Прво смо представили: