Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 5.6.2012 19:59:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo oduševljeni mogu da kažem da sam divna poznanstva ostvarila na rr i da poželim da potraju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.6.2012 12:26:48
|
|
|
|
lanajelena
|
SNELLE konacno ,ta dva sata su bila jako kratka da bi se ispricale onako kako sam zelela,sledeci put bez nocenja sa doruckom ne priznavam
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.6.2012 12:42:05
|
|
|
|
Snelle
|
Ma sledeći put dolazim na prasetinu kod tebe, i na noćenje naravno
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.6.2012 9:01:38
|
|
|
|
lesica
|
Pre neki dan smo Gae Gr,Zabinski,moja cera i ja provele jedno lepo popodne zajedno. Nemam reci,GG je jedna topla,draga i nadasve zabavna zena,jos zabavnija uzivo. A lepotica Nevena...e nju morate da vidite da biste shvatile kakav je to med medeni-moja L jos uvek pominje susret i hoce da Zabicu dovedemo kod nas Ukrascemo je L i ja kad tad od GG !
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.6.2012 10:31:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lesica Pre neki dan smo Gae Gr,Zabinski,moja cera i ja provele jedno lepo popodne zajedno. Nemam reci,GG je jedna topla,draga i nadasve zabavna zena,jos zabavnija uzivo. A lepotica Nevena...e nju morate da vidite da biste shvatile kakav je to med medeni-moja L jos uvek pominje susret i hoce da Zabicu dovedemo kod nas Ukrascemo je L i ja kad tad od GG ! Ljubi nam Lenku puuuunoooo puuuunooooo! Da nam prođe bakina i dekina slava sad u sredu pa da se iskombinujemo da idemo na kupanje. Mislim da bi Žaba sa Lenkom pristala i na mesec
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 20.7.2012 12:50:16
|
|
|
|
Ivence
|
Ja još uvek nisam nikoga upoznala lično... sve sedim kod kuće i nigde ne idem.. baš sam dosadna, da Milica može, ko zna šta bi mi rekla :)
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.7.2012 12:18:10
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja sam relativno nova na forumu i nisam još nikog upoznala ali nadam se da ću upoznati
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.7.2012 22:52:19
|
|
|
|
degu
|
Meisje, Verolino, Mery78, Sandrinu 85, Little_one, Macu821, Kseniju81 i sve su fenomenalne i sve su posebne a planiram da upoznam još mnogo, mnogo njih
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.7.2012 22:55:42
|
|
|
|
MicinaMama
|
Ja sam upoznala ovde samo Yula.....do duse ima jos parizanki pa valjda cemo se sresti jedan dan,malo smo rastrkane ovde po delovima Pariza pa nam je malo teze.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.7.2012 19:20:08
|
|
|
|
nina26
|
Mislim da sam pisala jos prosle godine da sam upoznala Ksenu, koja je jedna divna osoba sa divnim muzem i jos divnijom cerkicom Marinom mojom novom drugaricom Danas u poset_i (na kratko doduse) mi je bila Mica Slavljenica koja je kao Ksena predivna osoba, ma stvarno sam imala srece Da naglasim da mi je Mica dodala 5 plazmi, pastete, ukrstene reci i knjigu kako bi ubila dosadu u trudnickim danima i zadovoljila zelju sa plazmom, i hvala im do neba
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 6.8.2012 9:09:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eto koja slucajnost...juce u marketu u NS upoznam nasu dragu Verus i njenu decicu Razmisljam ... sa nekim se godinama dopisujes, i kako je lep osecaaj napokon upoznati licem u lice tu osobu.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 6.8.2012 18:55:41
|
|
|
|
PoisonEve
|
Anck, kako se to desilo? Prepoznale ste se?
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2012 8:44:47
|
|
|
|
Jeca*
|
Juče popodne sam se sudarila sa mojom dragom Anom RR i njenim divnim momcima a upoznah, sasvim slučajno Boku i Srnu..preslatke su mi obe, nasmejane, prijatne...a devojčice male predivneee
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2012 8:56:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Anck, kako se to desilo? Prepoznale ste se? Pa da tako sam se i sa Smeskicom srela na sred centra u Su Sa Prety na igralistu decijem, Lanajelenu kod pedijatra gde vodimo decu, cera mi ide u vrtic sa Lotrhronelinim sinom...eto kako je svet mali
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.9.2012 9:00:28 >
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2012 9:10:09
|
|
|
|
adulence
|
ja jos uvek nisam nikoga upoznala ali imam jao veliku zelju i nadam se da ce se ostvariti...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2012 9:11:00
|
|
|
|
Jeca*
|
u kom si delu grada?
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2012 9:16:47
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam upoznala Malog Misa i Sofi Mnoooogoo su slatke! A odusevila su me dva krnjotka koja izvire kad se Sofi nasmeje.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2012 9:18:27
|
|
|
|
adulence
|
novi beograd...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2012 13:44:49
|
|
|
|
marince1
|
Na rr sam upoznala(samo virtuelno) mnogo sivnih zena. RR mi je stvarno mnogo pomogla,kad god imam neki problem,nedoumicu ja udjem na rr pitam i uvek dobijem odgovor od mojih rr drugarica. Uvek su tu da me posavetuju,utese,razvesele. Na zalost nemam puno vremena da budem tu kao nekad,ali nadam se da ce biti bolje. Hvala vam
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2012 13:53:43
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: marince Na rr sam upoznala(samo virtuelno) mnogo sivnih zena. RR mi je stvarno mnogo pomogla,kad god imam neki problem,nedoumicu ja udjem na rr pitam i uvek dobijem odgovor od mojih rr drugarica. Uvek su tu da me posavetuju,utese,razvesele. Na zalost nemam puno vremena da budem tu kao nekad,ali nadam se da ce biti bolje. Hvala vam meni si baš jako jako draga...kao da te poznajem i uzivo
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2012 14:44:43
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* Juče popodne sam se sudarila sa mojom dragom Anom RR i njenim divnim momcima a upoznah, sasvim slučajno Boku i Srnu..preslatke su mi obe, nasmejane, prijatne...a devojčice male predivneee Divno iznenađenje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.9.2012 15:15:25
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ja jos sa RR nikoga licno nisam upoznala, ali u mnogim situacijama i savjetima mi pomognete kao da se uzivo znamo i druzimo godinama Ljubac za sve divne zene sa predivne RR
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 4.10.2012 21:52:33
|
|
|
|
vonavoj
|
pored gae,koju sam vec upoznala,danas sam upoznala ribizlu,maslackic,sonyashu i sakiedi deca su im genijalna,Petra i Nevena su nezaustavljive,mame nisu uspele ni da popricaju sa nama...zato smo maslackic,sony i ja uspela da malo popricamo dok su nam deca jos vezana za kolica i nas
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 4.10.2012 21:54:28
|
|
|
|
Snelle
|
A gde je sada Sakiedi? Jel se definitivno vratila u Srbiju?
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 4.10.2012 21:57:10
|
|
|
|
vonavoj
|
kaze da je tu narednih 9 meseci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?