Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 21.7.2014 22:48:30
|
|
|
|
bubulence
|
ne znam da li je znala ali ako jeste nikom nije govorila. njena mama veceras isla da kupi krevetic, bodice i ostalo. nista nisu spremili pa mi je onda cudno da je znala. ni spavacicu nije imala pripremljenu... meni je opet najcudnije sto sam je videla pre jedan dan i nisam primetila,da je trudna a beba preko 3kg, znaci verovatno je u terminu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 0:54:41
|
|
|
|
srculence25
|
izvinite zenice meni bas smesno da nije znala.Mislim verovatno je oset_ila pokrete bebe sutiranje nisu sigurno od rada creva recimo i meni se desila slicna situacija neka radnica u marketu prestala da radi i ja pitam pa gde je ona nevidjam je a oni svi iznenadjeni kazu eto porodila se niko nije znao.Mislim nikom nije govorila do zadnjeg dana bila je na poslu.Ali takodje ni stomak se nije video vesto je krila
< Poruku je uredio srculence25 -- 22.7.2014 0:56:53 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 8:23:38
|
|
|
|
bubulence
|
srculence nisam rekla da ona nije znala, jos uvek ne znam. sinoc mi je poslala poruku ali samo da se porodila, ja joj cestitala i to je to. necu joj sada postavljati takva pitanja. a opet, gledajuci one emisije na TLC verujem da moze da se desi da zena ne zna ali mi je cudno da ja poznajem takvu zenu. sve mi je cudno ali nema ni veze. dobro jutro devojke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 8:27:37
|
|
|
|
branki*
|
ajde,trudnice,gde ste,budjenje! ja pijem caj i bas mi prija,nesto mi muka,pa ne mogu kafu.sto sam sinoc lose spavala,ufff,prvo bila sparina,pa se probudim u neko doba,ono krece da seva,grmi,pocne kisa.zatvorim prozor skroz.upalila cak i lampu,krenula da citam knjigu,reko zadremacu,ma jok.i zaspala u zoru,pocelo da svice.sad je nesto oblacno kao. boze,bubi,stvarno mi to,kako nije znala,posumnjala makar.svasta,svasta. meni drugarica zatrudnela odmah posle osnovne i ja je videla nedelju,dve pred porodjaj i nista nisam posumnjala,jos kazem mami ma,lazu ljudi,nije trudna(jer je ona to krila,ali je znala).
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 8:55:41
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! verujem da nije znala dugo,da nisam imala drugaricu koja nije znala do 7og meseca,ne bi verovala,ovako verujem! a i po onim tlc emisijama,svasta je moguce..ima zena koja jednostavno ne prate svoje telo,gojazne su,nemaju redovne menstruacije..pokrete ne osecaju tako puno...sta znam.. bubulence,a jel ima decka> jel u vezi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 9:24:58
|
|
|
|
bubulence
|
ma udata je, na zalost ima nekoliko neuspelih trudnoca iza sebe, znam da je pila neke tablete, mislim toliko su zeleli dete ne znam zasto bi krili ako su znali. ali nema ni veze, saznacu za koju nedelju... joj kako meni prija ovo vreme, milina jedna. inace, ni malo nisam ljubitelj leta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 9:35:34
|
|
|
|
vonavoj
|
onda je to mozda i razlog sto su krili..mada ne bi radila do kraja,cuvala bi se..saznaces! i meni prija ovo vreme!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 9:47:23
|
|
|
|
lelaigor
|
Jutro, trudnice! Evo i mnee najzad posle 2.5 meseca. Ko nam je to sve sad već trudan, nisam u toku?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 9:55:09
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: bubulence upravo sam saznala da mi se porodila drugarica,koju sam juce videla na radnom mestu i koja uopste nije izgledala trudno. u soku sam. kazu sin, ziv i zdrav, njeni su u soku. niko nije znao. ne znam da li je moguce da ni ona nije znala. malo je krupnija ali nije debela, ja je juce videla,, imala je farmerice i crnu majicu, nikakav stomak nisam primetila,a ne stomak u 9. mesecu Gledala sam emisiju o zenama koje su saznale da su trudne onda kada im je krenuo porodjaj. Sve su bile krupnije. Ni meni to nije jasno, ali, ajde da poverujemo da je moguce
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 9:56:47
|
|
|
|
vonavoj
|
lelaigor,kako si? ima puno trudnica!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 9:58:09
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje Imam i ja jednu sestru četvororotku i do 6 meseca nije znala da je trudna.Imala redovno cikluse,gojazna jeste,imala je samo gorušice,pila Ranisan,išla kod gastroenterologa,gutala sondu našli gastrotis pila terapiju,ali konstantne mučnine.E pošto je kući imala troje dece tvrdila je da nije trudna i da ima cikluse i ne oseća pokrete bebe...I ode na UZ stomaka kod gastroenterologa i on se spusti sondom niže i reče joj:"Pa pobogu ženo vi ste trudni"ona u ŠOKU,a majka troje dece.Hitno u Bgd,u Višegradsku na ispitivanja i rodi dečaka zdravog i pravog...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 10:04:02
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Jutro, trudnice! Evo i mnee najzad posle 2.5 meseca. Ko nam je to sve sad već trudan, nisam u toku? heeeej draga pa gde si ti??? kako si? kako napredujes? ma zene sve je moguce... meni je cudno ali sta se danas sve dogadja nista me ne moze iznenaditi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 10:05:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Ju, Bože, ja sam gledala na TLC-u emisiju o takvim ženama, ali i dalje mi je neverovatno. Dobro sam. Super. Malo imam razne napade promena raspoloženja, plače mi se stalno pa sam onda jako euforična, itd. Stomak imam. Imala sam svakakvih zvrčki na početku. Prvo krvarenje pa utrogestan pila, opet krvarenje, pa inekcije i ležanje. SAd mi marker freeBHCG ne valja, pa sutra moram kdo genetičara i verovatno na amniocentezu. Beba neće da se namesti da vidimo šta je U ponedeljak idem ponovo na UZ, pa će valjda biti dobra i pokazati međunožje
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 10:11:11
|
|
|
|
plačljiva
|
Lelaigor biće sve dobro,koja si nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 10:18:04
|
|
|
|
lelaigor
|
Evo stavih tiker. 17 n i 2 d.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 11:38:34
|
|
|
|
ishler
|
Dobar dan, ja da se javim,ovih daa sam katastrofa...... pritiska me beba kao da je jako nisko,ne mogu dugo da stojim..... Inace mi je izlazio neki sluzav sekret ovih dana,pa sam u strahu da se ne otaram ,valjda me nece strpati u bolnicu,sutra idem na kontrolu Lelaigor,dobrodosla bice to sve ok........ Inace mogu verovati do 5 mozda 6 meseca da ne znaju da su trudne ali kada pokreti postanu jaki onda stvarno nije moguce..............
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 12:04:53
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala ishler, lepo je vratiti se. Bubulence, pa trudna si mi???? Sreća, sreća, radost! Pokušavam da iščitam, sve u crticama, od moje godišnjice i onog mog famoznog testa, ali nešto i ne ide. Ali baš se radujem zbog svih
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 12:31:10
|
|
|
|
srculence25
|
jutro zene evo i mene slogirana sad sam se probudila nocas sam jako lose sanjala tacnije sve moje strahove i probudim se bas uznemirena i zaspala jutros oko 9 ponovo.Bas i meni prija ovakvo vreme milina.Ja sam bas fenomen svako jutro ustanem i muka neka uhvati sve dok nepopijem kafu i uz kafu popusim jednu cigaru i prodje me muka.Bila sam bas strastveni pusac a sad sam smanjila drasticno samo uz kafu.Jel pusi ko od vas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 12:36:43
|
|
|
|
bubulence
|
lelo draga jesam, evo punih 11 nedelja . srculence ja sam ostavila cigare kada sam prvi put ostala trudna, i od onda vise ne pusim. nekako mi ne idu trudnoca i dete sa cigarom ali ne oseudjujem one koji to rade. kod nas je od Eminog rodjenja zabranjeno pusenje u kuci, gosti lepo dobiju pepeljaru na terasi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 12:46:45
|
|
|
|
branki*
|
lelaigor,lepo te je videti opet srculence,ja ne pusim,prestala sam odavno,jos pre prve trudnoce. ceo dan sam ko slogirana,tek sad dolazim sebi polako.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 12:54:02
|
|
|
|
Ana13
|
Dobro jutro,dobar dan Kako kome Celu noc sam se nesto okretala,sve mi je smetalo,cas sam se smrzavala,cas je bilo vrucina,pa sam isla u wc...i na kraju me mm probudi u 5 da ga zagrlim,jer je ruzno sanjao.Sanjao je da sam ga ostavila,jer se nasa cerka povredila dok je on cuvao I tako sam ja lepo prespavala kafenisanje sa ringerajkama.Bas mi je krivo,odavno ih nisam videla Danas smo trebali da idemo na more,ali ne stigosmo da se organizujemo,a ni da nadjemo slobodnu sobu u hotelu,pa smo pomerili za 5.avg. Sto se tice cigara...mi nemamo nikog ni u familiji,ni u drustvu da pusi,tako da nemam probleme sa gostima,ali mi strasno smeta kad sedim u zagusljivom kaficu. Nego,jel mogu mucnine da se vrate i u kasnijoj trudnoci? Ili ja ne mogu da jedem zbog vrucine? Osecam se kao da imam kamen u zelucu i nisam gladna.Jedu mi se samo mekane (krompir,hleb,voce) i tecne (mleko,voda,frape) stvari.Meso i dalje ne mogu da gledam,a inace sam od svega uvek meso i povrce najvise volela.Voce mi prija po prvi put u zivotu.Nesto se bzv osecam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 12:59:53
|
|
|
|
bubulence
|
Ana moguce je da se vrate mucnine, odnosno beba raste, gura zeludac pa postaje sve teze. jedi samo manje kolicine a cesce... i od naseg drustva retko ko pusi, samo moji deveri i moja mama (njoj kutija traje 4-5dana), i sada mi niko drugi ne pada na pamet ali u svakom slucaju bez pardona ih posaljemo na terasu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 13:12:38
|
|
|
|
branki*
|
ana,meni su se sa bozom vratile mucnine negde oko 7.meseca.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 13:27:14
|
|
|
|
vonavoj
|
ishler,ti bese imas terapiju? nadam se da se ne otvaras~ nosis li pojas? Ja sam pocela uvece,kad idemo u setnju,..jer mi je ovako pretoplo! Isla sam do firme,i gola voda sam..jbt,toliko mi se znoje gace,da kad sednem ostavljam trag ..od debljine! sad sam smuckala spagete sa bolonjeze sosom..nema teskih ruckova,mada mi je i ovo tesko,upalila sam celu kuhinju! a dete mi jede hleb i cajnu,ne moze da saceka rucak!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 22.7.2014 13:49:22
|
|
|
|
Ana13
|
znam kako je to sa gackama Ja sam juce obukla one mrezaste sto se nose u porodiliste da probam i zakljucila sam da cu od sad njih da nosim po kuci da se luftiram Mada se ja ne znojim,samo mi smeta sva garderoba na meni
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?