|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
21.7.2014 10:03:58   
Trcosava
Ja apsolutno ne kapiram što vi toliko dramite oko bazena, jezera i mora user posted image

Ipokrisia, ja bi odande bežala - pogotovo od joj kako beše Labudović ili tako nešto. Pre jedno desetak godina je bila načelnica. Veću lujku od te žene ne vidoh.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 776
21.7.2014 10:24:01   
Ipokrisia
Nema sad na spisku te Labudovic vise. Sad je mislim nacelnica neka Djokic. Ali istina je da ima jedna Dr. Jadranka za koju svi kazu da se bezi glavom bez obzira :) Videcu, pokusacu,ako nece oni, ja svakako mogu da se prebacim i u DZ Zvezdara jer sad pripadam toj opstini

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 777
21.7.2014 10:26:51   
Ipokrisia
Secam se da je i moja jedna kuma kad je bila trudna, tu dolazila po bolovanje, ona je jadna povracala do iznemoglosti svih 9 meseci,svaki dan je slali na infuziju, i ta neka iz Palilule nije htela da joj da bolovanje :(

Direktna veza do poruke: 778
21.7.2014 10:38:24   
Maslacak15
Pozdrav trudnicama,

Pa sve zavisi ko kako razmislja Trco. Ja isto ne razumem sta je svima sa poslom, pa ni jedna ne radi ( ili ogromna vecina), ja sam obozavala da radim i to sam cinila full time oba puta do 34. nedelje pa eto, ko sam ja da bilo koga osudjujem user posted image Ali ja na primer nebih isto isla na bazen. Sto isto ne znaci da je to smak sveta, ali meni je tamo rizik da pokupim neku "sugu" prosto preveliki, a ako ne to onda da se natankujem hlora sto mi isto ne treba. Mozda sam profesionalno deformisana, al ko sto rekoh sto zena sto nacina razmisljanjauser posted image

Direktna veza do poruke: 779
21.7.2014 10:42:44   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Nema sad na spisku te Labudovic vise. Sad je mislim nacelnica neka Djokic. Ali istina je da ima jedna Dr. Jadranka za koju svi kazu da se bezi glavom bez obzira :) Videcu, pokusacu,ako nece oni, ja svakako mogu da se prebacim i u DZ Zvezdara jer sad pripadam toj opstini

Odakle meni labudović user posted image na tu Jadranku sam mislila, Duraković je. Ona je meni lujka rekla da je napipala plod, a ja nisam bila trudna. Gruba je u pm i prvi put kad sam ostala trudna, nisam znala - vrati mi se po zilioniti put ešerihija i naravno pila lekove. Ona se tad tako izdrala na mene kao da sam ja to htela - kreten od žene!

U DZ ZVezdara ne znam nikog sada (ako je to onaj kod Cvetkove pijace), nekada je tamo radila moja drugarica. ali ona je odavno otišla odande. Prijatno sam bila iznenađena doktorkom u Mirijevu (DZ tamo iznad toplane), mada sam išla tamo preko veze letos.

Direktna veza do poruke: 780
21.7.2014 11:35:41   
Ipokrisia
da da moja mama je isla kod te Jadranke, isto se zena izdirala na nju...ali dobro ima pored nje jos 3 doktorke,tako da Jadranku nema sanse :D

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 781
21.7.2014 11:53:05   
bubulence
bazen je leglo bakterija, nigde se lakse ne dodje do infekcije i drugih oboljenja nego u bazenu. u reci se ne kupam ni trudna ni 1/1 . i kada vidim da neko pusti dete u Dunav ili drugu reku meni nije dobro. more je druga prica...
bolovanje se inace ne daje za povracanje kakvo god bilo i koliko god trajalo, na zalost. po meni je to bas mucno i nije mi jasno kako neko moze da ima jake mucnine i radi ali eto, to se ne priznaje.

Direktna veza do poruke: 782
21.7.2014 11:58:38   
plačljiva
E drage moje,ja sam kod te dr Jadranke Durakovic.Nije mi ni jednom odradila UZ.Kaže :"Vi ste VTO trudnica i morate da idete na kliniku!",dade mi uput za Visegradsku pa se ti snalayi.Strašno.Došla sam jednog meseca dva puta i izdrala mi se,kao pravim gužvu user posted image ,kao treba se smisliti šta mi sve treba i doći jednom mesečno!!!user posted image Jedva čekam porođaj i da bežim glavom bez obzira.Sada ne mogu jer mi vodi bolovanje user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 783
21.7.2014 12:09:36   
Trcosava
Plačjiva kako ne možeš da zameniš doktorku???? Šta to kao ne može u toku trudnoće? Ode jedino valjda ne sme na kraće od 2 godine (nisam sigurna) mada ako imaš jak razlog ili ako doktor više ne radi onda može i to.

Maslačak, ne znam da li sam ja previše opuštena ili su drugi previše 'stegnuti'.
Kupala sam se kao mala u Dunavu - j uzvodno, a majmunče neko nizvodno, kupala u Adi... Ovde je voda meni previše hladna inače bi se kupala user posted image - jednom sam se samo kupala ovde. Prošle godine je voda bila savršeno topla, ali ja sam curela 2 meseca i nije mi padalo na pamet sa tamponom da ulazim.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 784
21.7.2014 12:12:45   
plačljiva
Ne mogu da menjam jer mi ona vodi bolovanje,otvorila mi je bolovanje,a i kod nje sam tek nešto manje od dve godine...No izdržaću ja još 4 meseca user posted image .Žena neverovatan kreten!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 785
21.7.2014 13:51:49   
Ipokrisia
ja videh da hvale tu Aleksandru Djokic, izgleda je ona sad nacelnica

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 786
21.7.2014 15:48:46   
branki*
jao,majko moja,sto je vrucina..lepo rece von-bice pakao.bas je toplo,a mi sad dosli kuci.bili do banke,svratili do mojih malo,onda se setkali.ja kupila sebi 2 haljine,bile na snizenju.platila mobilni,kupili voce i seli u taxi,nisam mogla vise,a i boza se vec smorio bio.cekam mm,pa da rucamo,mada ja ne mogu ni da jedem,samo se nalivam vodom,bas sam se umorila.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 787
21.7.2014 16:15:31   
srculence25
bas je nkako podmuklo sparno kao pred kisu mada su kod nas i najavili.Lepo branki da si se uponovila user posted image koje su boje haljine?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 788
21.7.2014 16:17:29   
branki*
jedna je tirkizna,imas u temi sta smo kupile,a druga je teget.
kazem ,bas sam se smorila,stvarno mi je udarilo sunce u glavu.

branki

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 789
21.7.2014 16:25:25   
srculence25
idem da zavirnem user posted image lezi malo i odmori user posted image
cekam famozni ponedeljak 28 imam zakazan ultrazvuk.Samo da bude sve u redu.Kako se blizi nekako me i neki strah vata znam da moram misliti pozitivno ali to je jace od mene

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 790
21.7.2014 17:16:25   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: bubulence

bazen je leglo bakterija, nigde se lakse ne dodje do infekcije i drugih oboljenja nego u bazenu. u reci se ne kupam ni trudna ni 1/1 . i kada vidim da neko pusti dete u Dunav ili drugu reku meni nije dobro. more je druga prica...

I ja izbegavam bazene, jer sam pre nekoliko godina na istom navukla takvu urogenitalnu bakteirju da sam dve godine pila antibiotike user posted image A reke i jezera nisma ni pomisljala da udjem.Reke su nam prljave i pune virova, a jezera u nekim travuljinama i zmijama, ma nema sanse :) Skoro sam sedela na Adi, kad je iz vode izasla neka ogromna zuta zmija, nije mi bilo dobro...!!! Meni je more zakon i to iskljucivo grcko user posted image

Direktna veza do poruke: 791
21.7.2014 17:32:15   
branki*
srculence,znam da imas tremu,svako ima,bice to sve dobro,uzivacesuser posted image
joj,ja kad bih videla zmiju da izlazi iz jezera,slognula bih!

branki

Direktna veza do poruke: 792
21.7.2014 17:43:53   
Ipokrisia
Te zmije uglavnom nisu opasne ni otrovne, ali svejdeno, neka hvala user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 793
21.7.2014 18:37:32   
vonavoj
marty,kako prosao ctg?

Direktna veza do poruke: 794
21.7.2014 19:10:27   
M@rty
Ej devojke bila sam na ctg-u, nista jos uvek. Utrogestan jos 3 dana da pijem po jednu ujutru tabletu, a pila sam 2x1, i to je to. Ali iznervirala sam se mnogo. Pitam ja kad smem da ukinem strogo mirovanje, on meni do 27. miruj i posle mozes kako hoces. Meni doslo da ga pitam da l da ne ustajem ja do termina, pa ako se tad ne porodim, onda malo da proset_am. Grrrrrrruser posted image user posted image

< Poruku je uredio M@rty -- 21.7.2014 19:12:15 >

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 795
21.7.2014 19:22:39   
vonavoj
znaci nemas kontrakcije,to je dobro! a utrogestan ne sme naglo da se prestane..a i ti polako,ne moras bas strogo da mirujes,a sad ce i 27!user posted image

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 796
21.7.2014 19:45:17   
bubulence
marty super za ctg, sada ti radi kako se osecas... bitno je da nema kontrakcija.
ovo vreme nije normalno, evo vec se naoblacilo, sutra a i cele nedelje najavljuju kisu...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 797
21.7.2014 19:52:05   
bubulence
upravo sam saznala da mi se porodila drugarica,koju sam juce videla na radnom mestu i koja uopste nije izgledala trudno. u soku sam. kazu sin, ziv i zdrav, njeni su u soku. niko nije znao. ne znam da li je moguce da ni ona nije znala. malo je krupnija ali nije debela, ja je juce videla,, imala je farmerice i crnu majicu, nikakav stomak nisam primetila,a ne stomak u 9. mesecu

Direktna veza do poruke: 798
21.7.2014 21:50:26   
vonavoj
Bubulence,jel ona uopste znala! Haha! Ima i takvih slucajeva!

Direktna veza do poruke: 799
21.7.2014 22:13:25   
dijana1*
Svasta Bozeuser posted image
Bitno je da je beba dobrouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here