|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
20.7.2014 9:32:00   
bubulence
dobro jutro i od mene. mi smo ustale, doruckovale, prosetale.. jos uvek nemam problem sa namestanjem ali imam sa piskenjem , ustajem i po 4 puta u toku noci...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 751
20.7.2014 9:38:21   
branki*
bubi,vec ste stigle da setateuser posted image ja i boza jos u pidzamamauser posted image i ja sam do pre neku nedelju ustajala da piskim po par puta,a sad ne,izdrzim do zore,tad moram.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 752
20.7.2014 9:53:29   
bubulence
kada smo na selu budimo se dosta ranije, tacnije ja uglavnom i kod kuce ustanem do 7 ali Ema kod kuce spava i do pola 10 a ovde do pola 8 najkasnije. nema vremena za gubljenje.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 753
20.7.2014 15:58:30   
ishler
Dobar dana,nisam se javljala slavila detetu rodjendan,bas sam se umorila.VON super slicice,bas vam zavidim.MARTY ti si vec usla u sigurnu zonu,inace kako si se otvorila jesi li imala neki simptom.Ja vec danima imam problema sa spavanjem i tih par sati nocu imam kontrakcije,imam pojacan sekret,bas se plasim da se ne otvaram,i plasim se da se rano ne porodim,bas sam nesto u bedaku.Videcu da odem do lekara ove nedelje...mirujem,mada mi je tokom dana ok.Imate li vi pojacan sekret,von znam da si se i ti u prethodnoj trudnoci otvarala koji su ti bili simptomi?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 754
20.7.2014 15:58:58   
ishler
Dobar dana,nisam se javljala slavila detetu rodjendan,bas sam se umorila.VON super slicice,bas vam zavidim.MARTY ti si vec usla u sigurnu zonu,inace kako si se otvorila jesi li imala neki simptom.Ja vec danima imam problema sa spavanjem i tih par sati nocu imam kontrakcije,imam pojacan sekret,bas se plasim da se ne otvaram,i plasim se da se rano ne porodim,bas sam nesto u bedaku.Videcu da odem do lekara ove nedelje...mirujem,mada mi je tokom dana ok.Imate li vi pojacan sekret,von znam da si se i ti u prethodnoj trudnoci otvarala koji su ti bili simptomi?Uzgled beba nocu toliko luduje kao da imam tornado neprestano 2 sata,ne znam ima li i to veze

< Poruku je uredio ishler -- 20.7.2014 16:01:43 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 755
20.7.2014 16:15:43   
ivaMark
Zdravo drugarice user posted image

Marty, mozda bi mogla polako da ne mirujes vise user posted image , usla si u deveti, jel tako?

Ja jedva cekam da udjem u sigurnu zonu pa da krenem sa kretanjem aktivnim, mada i do sada se nisam cuvala, svo vreme sam podizala J koja ima 10kg, nisam ni mirovala, ali nisam mogla ni da setam puno jer dobijem bolove u donjem stomaku.

Bila sam u petak u savetovaliste, dobila uput za laboratoriju... U cetvrtak UZ a u petak prvi CTG, ne mogu da verujem da imam jos samo malo user posted image Bila je ogromna guzva, cekala sam pet i po sati, nisam mogla da se oporavim dva dana od toga, stomak me boleo, sav je bio zgrcen....imala sam neke cudne bolove. Cula sam raznorazne price u savetovalistu, bla blaaaaa.

Cestitam novim user posted image i pozdravljamo vas sveeeeeee

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 756
20.7.2014 17:41:46   
M@rty
Ishler i ivamark usla sam u deveti sutra sam 36+6, i vise mi je muka od doktora. Svi razlicito pricaju. I onda mi pobune muza koji mi kaze rekao je doktor da mirujes sto duze. I tako ja ludim. Dodje mi na svoju ruku da ustanem iz kreveta. A od simptoma nisam imala neke posebne simptome sem laznih kontrakcija. Pojacan sekret mi se pojavio od skoro.

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 757
20.7.2014 18:10:37   
bubulence
marty draga ti onda pocni da setas po malo, izadji na kaficu, sladoled... mozda se i tako neces poroditi jos 2-3 nedelje... radi po nekom svom osecaju... najbitnije je da si usla u 9. mesec

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 758
20.7.2014 18:25:47   
wivern
Uh zene, kako je mene danas presekao kao neki grc u stomaku. Zaspala sam na kaucu i cula zvono na vratima, ustadoh na brzinu kad me uhvati takav grc da nisam mogla da se pomerim. To mu je neki bol okruglih ligamenata koji se rastezu i zgusnjavaju da bi materica mogla da izdrzi teret. Ja sam do sada to imala u blazem obliku kad se zakasljem ali ovo danas je bilo pakleno. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 759
20.7.2014 19:01:39   
M@rty
Bubi sutra idem na prvi ctg pa cu posle toga na noge malo. Pa ako hoce da izadje bebac neka izadje. Sto kazete i vi usla sam u sigurnu zonu. U svetu od 36 nedelje smatraju da nije prevremeni porodjaj. user posted image

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 760
20.7.2014 20:28:09   
bubulence
branki i meni se to desilo par puta, bas je neprijatno.
marty, kod nas se valjda terminom smatra sve od punih 37 nedelja a ti ces do tada sigurno izdrzati. a opet dajem sebe kao primer, u 7. mesecu se otvorila 2 prsta a porodila se u 39+4, i to bez mirovanja i lekova... stvarno mislim da se ni ti neces poroditi cim krenes da budes malo aktivnija...

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 761
20.7.2014 20:47:41   
Ipokrisia
Drugarice, da vas pitam za trudnicko bolovanje. Sada sam na odmoru, ali polako mi se priblizava i dan kad bi trebalo trudnicko.E sad posto ja vodim privatno trudnocu, kako to onda ide? Odaberem Dr u DZ, zakazem termin i samo tad dodjem i kazem joj da bi htela bolovanje? Jel nije to glupo?user posted image i da li ce ona tako olako dati bolovanje ili mora da postoji neki razlog? Meni kaze moja Dr da ne daju kao tek tako, nego bi bilo dobro da dodjem kod nje u bolnicu kad bude dezurna da mi napise za neki hitan slucaj da sam imala i da onda odem po bolovanje.Koja su vasa iskustva?

Direktna veza do poruke: 762
20.7.2014 21:23:20   
wivern
Ja upravo tako i radim, trudnocu vodim privatno a u dz idem samo po upute i recepte. Imas poseban dan za trudnice odes taj dan i odaberes lekara i zavrsis sve. Samo se raspitas koji dr je ok u tvom domu zdravlja.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 763
20.7.2014 21:39:36   
Ipokrisia
a jel te ona nesto dodatno pregleda i pita, ili samo zavrsava administraciju ? :) onda mozd ai nije potrebno da mi ova doktorka pise to u bolnici...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 764
20.7.2014 22:10:16   
bubulence
mene je moj dr samo pitao da li hocu na bolovanje i ispisao mi doznake... majbolje bi bilo ako vodis privatno da ti ta dr preporuci nekoga ko bi ti preko veze ispisao bolovanje

Direktna veza do poruke: 765
20.7.2014 22:23:23   
Tiziana
Ma odneses izvestaj od tvog privatnog dr. Niko te nista ne pita. On/ona samo u izvestaju napise savetuje se strogo mirovanje ili sl. Ja sam oba puta tako. Doduse ja sam kasnije isla na bolovanje, ne bas tako rano,ali kako god, ne moras da komplikujes sa dr u bolnici prihvataju oni i izvestaje iz privatnih ordinacija.

Direktna veza do poruke: 766
20.7.2014 23:15:24   
wivern
Ova moja bas nista ne pita. Odmah po otvaranju kartona pita da li kod nje vodis ili samo dolazis za papire. I uredno napise i u kartonu da vodis privatno. Ako kojim slucajem zivis u Bg-u i pripadas domu zdravlja u Goce Delceva rado cu ti reci kome da se obratis user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 767
21.7.2014 8:23:32   
branki*
ehej,gde ste,drugarice,dobro jutro!
evo,pijem kafu,spremila bozi dorucak,on jos spava.danas idem da dignem platu,pa cemo boza i ja malo da se pocastimo necim i pokupujemo kojesta.treba da odem i do obdanista da pitam za to osiguranje,a bas me mrzi,a i bolje da cekam zbog boginja.jao,neko przi nesto,a meni otvorena terasa,sve se uvukao miris kod mene.
sta vi radite?

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 768
21.7.2014 8:51:38   
vonavoj
jutro! branki,ti i ja dezurne ujutru!
doruckovala,rasirila ves i sad pijem kafu..cera jos spavka,neka spava dok popijem kafu!
ne izlazi danas napolje,bice pakao! Nemoj da te mrzi za osiguranje,ja sam dobila solidne pare,a samo sam uganula nogu..doduse,imala sam kao kucno lecenje..to mi je bilo uplaceno preko osiguranja!
nema nam njice?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 769
21.7.2014 9:07:19   
branki*
da,bas dobro kazes-dezurneuser posted image ..meni navika da zavirim ovde dok pijem kafu..ma,ici cu sigurno,samo da prodju ove boginje ili cu da nateram muza da svrati posle posla(mada je on kad se vraca s posla sav slogiranuser posted image ).da,bre,nema njice uopste,sta li je sa njom....odoh da se istusiram zacas i operem kosu dok ovaj mali jos spava,ne pamtim kad je opicio ovoliko dugo ujutru.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 770
21.7.2014 9:09:57   
bubulence
dobro jutro i od mene, ustala sam jos pre 6 i odmarala na dvoristu. ovde je jako svrze ujutro pa mi bas prija.
branki izbegavaj obdaniste zbog boginja kako znas.
mi smo napunile bazen pa ce se Ema danas kupati. ne znam da li smem da joj se pridruzim user posted image .
njica nas kulira jer zna da jedva cekamo da vidimo slicice

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 771
21.7.2014 9:10:12   
vonavoj
dok pijemo kafu i deca spavaju imamo mira! iscitam novine,malo fb,forum i posle akcija!user posted image
moja ne spava preko dana,uvece kasno zaspi i ujutru spava!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 772
21.7.2014 9:11:22   
vonavoj
bubulence,mozes malo i posle presvlacenje! sta ima veze,to ste vi sipali vodu,cista je,nema bakterija!

Direktna veza do poruke: 773
21.7.2014 9:20:31   
bubulence
ja i zbog Eme sipam oko 200gr sode bikarbone pa mislim da ne bi bilo problema da se i ja brckam.
moje dete preko dana jos uvek zna da odspava i po 3 sata. valjda se premori jer od kada ustane ne miruje. npr sada premesta plasticne stolice sa jednog kraja dvorista na drugi. vec je skroz mokra...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 774
21.7.2014 9:29:22   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: wivern

Ova moja bas nista ne pita. Odmah po otvaranju kartona pita da li kod nje vodis ili samo dolazis za papire. I uredno napise i u kartonu da vodis privatno. Ako kojim slucajem zivis u Bg-u i pripadas domu zdravlja u Goce Delceva rado cu ti reci kome da se obratis user posted image

ne na zalost, pripadam Paliluli u Knez Danilovoj...pa ako zna neko nekog ko je ok...:)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here