Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:22:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Njica,ne sme niko da me dira!! Cekamo slike i utiske!! Ishler,u bre,kontrakcije..jesi li preterala prethodnog dana? Sansa,samo sanjaj o spavanju 24h..toga nema kad se porodis,krene mleko..uh..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:23:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,nemoj da ga vodis..sreca da ne radis sad!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:29:43
|
|
|
|
branki*
|
pa i ja SAM TAKO MISLILA da ga ipak ne vodim,otkud znam,ne dao bog...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:31:33
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro,drage moje...Evo i ja pijem kaficu uz vas Nije me bilo par dana...Radila sam amniocentezu,pa dok sam se oporavila... Branki,nikako Božu u vrtić dok ne prođu boginje i dve nedelje posle toga zbog inkubacije... Njica čestitamo na sklopljenom braku i jedva čekamo slike.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:35:47
|
|
|
|
branki*
|
placljiva,sta kazu na amnio,je l sve kako treba,sta nosis?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 9:47:42
|
|
|
|
sansa
|
njica zeno dosao je i taj dan ...lepo se provedi uzivaj i proveseli se i za nas Kod mene nista novo i dalje cekam ..nocas sam tri puta vracala moje kucice u boks jer su otvarali kapiju i izlazili a kake mi na travnjak pa me nerviraju a tu mi se igra dete kao da im je malo iza kuce a imamo prostora do mile volje Treci put mi prekipelo pa sam tako tresnula mog buldoga da sad krivi pa mi ga zao
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 11:45:22
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan svima buduce mamice uzivajte u prelepom danu Njica cestitam ti na skopljenju braka,i sve najlepse
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 15:13:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste trudnice? Mi jutros do buvljaka..da bi kupila ceri neke papucice,i meni suknju...crkla sam! Sad me krsta otkidaju! Mazala sam kremicu i moram da lezim!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 17:00:25
|
|
|
|
plačljiva
|
Branki,nije se videlo šta je,znaću za 3 nedelje kada stignu rezultati AC... I jedva čekam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 18:44:53
|
|
|
|
daca77
|
Placljiva, bice dobri rezultati Mene je sveki nesto danas pokopala-kaze da mi je stomak strasno nizak, tj.da bebu nosim nisko Medjutim, to mi niko od dr nije rekao...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 18:53:56
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dacika reci svekrvi mogla bi pod stare dane da upise ginekolosku specijalizaciju kad joj tako dobro ide . Nemoj uopste da te tangiraju takvi komentari, samo lekar je relevantan. Puno te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 18:57:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Daco,u tom periodu ne moze ni biti vislje! Beba se tek sad popela iznad pupka..a dr ce tek reci..ima vremena i tek treba da se podigne..meni je i posteljica bila nisko,pa se podigla!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 19:03:58
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Placljiva, bice dobri rezultati Mene je sveki nesto danas pokopala-kaze da mi je stomak strasno nizak, tj.da bebu nosim nisko Medjutim, to mi niko od dr nije rekao... Joj Daco meni su u 7. mesecu govorili kako mi se stomak spustio već jako i gluposti, a od početka mi je bio takav oblik stomaka jer sam imala jako tanak struk. Mislim rastao je stomak i u gornjem delu al se nije videlo toliko, ali uvek ima tih specijalaca koji sve vide i znaju. Opusti se
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 22:31:45
|
|
|
|
SunFlower
|
Dobro vece svima! Meni krenule mucnine, manje-vise po ceo dan i glava me uzasno boli, lezim i trpim. Apetit mi je na nuli, jedino sto mogu da jedem a da mi se ne smuci su makarone. Sansa, ajde vise sta cekas blago tebi, travnjak, dvoriste, to mi najjjjjjjvise nedostaje.... Ja moje dete vodim svaki dan u parkove ali nije to to...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:04:47
|
|
|
|
bubulence
|
dobro vece trudnice moje. mi smo danas proslavili rodjendanka, otpala sam. premorena ... kada je vama poceo da raste stomacic? meni se pocetkom ove nedelje malo zaokruglio i bio tvrd a od juce nista, mek i ravan. da li da se zabrinem? grudi su i dalje otecene... gde nam je ipokrisia? branki nemoj da saljes B u skolici, boginje mogu da budi opasne za tebe ako ih nisi prelezala. jaaao Njica nam se danas udala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:11:13
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Dacika reci svekrvi mogla bi pod stare dane da upise ginekolosku specijalizaciju kad joj tako dobro ide . Nemoj uopste da te tangiraju takvi komentari, samo lekar je relevantan. Puno te pozdravljam A ja bebu osecam ispod pupka...mada, ona i ne moze ici iznad pupka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:15:49
|
|
|
|
sansa
|
E kad tako nesto lupe te starije zene da ti se smuci ..meni danas baba vristala sto sutiram macku koja se popela na sto dete ima da mi bude dlakavo a i videla sam zmiju u toku trudnoce pa ce dete da mi bude sareno kao ona ...cnaci rodicu frankestajna prema babinim devetinama Ja ujutru u lab. da ponovim rezultate pa u bolnicu na ctg..mozda i krene nesto mada je meni stomak svakog dana sve vislji i vislji. SF ne brini mucnine traju kazu do 3,5 ili 9 meseca brzo ce to sto sam zlobna
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:16:19
|
|
|
|
bubulence
|
daco kao sto rece maslacak, samo dr zna da li je nisko ili nije. meni je u prvoj trudnoci stomak izgledao kao da je medju grudima a ja nosila nisko, dr rekao da moram poas. i osecala sam da je tako ali svako ko me vidi kaze kako je super sto mi je beba visoko... znaci slusaj sebe i dr, svekrivi se samo lepo nasmej
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:16:40
|
|
|
|
superm
|
Svasta... IZVORNA PORUKA: daca77 Placljiva, bice dobri rezultati Mene je sveki nesto danas pokopala-kaze da mi je stomak strasno nizak, tj.da bebu nosim nisko Medjutim, to mi niko od dr nije rekao...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 13.7.2014 23:25:19
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, drage...najgore od svega je sto je moja sveki bila zdravstveni radnik i radila u bolnici 15-ak god., dok nije zavrsila fax., ali dr ce reci vise o tome.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 5:48:22
|
|
|
|
sansa
|
Drage moje poceli bolovi celu noc nisam spavala ..evo sad sam se sredila i cekam mm pa da krenemo polako da ga ne istresem negde uz put...valjda je to to ...ako je neki laznjak vidimo se popodne
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 6:31:39
|
|
|
|
SunFlower
|
Srecno ajd' neka prodje sto brze i bezbolnije, pozdravi mi AL i javljaj vesti!!!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 7:02:39
|
|
|
|
branki*
|
sansaaa,navijamo za tebe i bebicu ,da sve bude kako treba. mi danas konacno skidamo gips,jupiii!ponecu i knjige da vratim u biblioteku i svraticemo malo do mojih... daco,ako niko od dr nije nista komentarisao,a ti nemas tegobe,onda sta drugo...pusti kraju. ajd,idem da kuvam kafu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 8:23:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Weee!!! Sansa ili Šansa srećno!! Jutar žene!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 14.7.2014 8:56:47
|
|
|
|
mika79
|
Sansa srećno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?