Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 9.5.2014 22:11:39
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 9.5.2014 22:13:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Cestitam!!! Eto i ti kad si se najmanje nadala..i nosila ulozak,kao i ja!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 9.5.2014 22:15:06
|
|
|
|
IVA 11
|
Diiivno, čestitam!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 9.5.2014 22:23:47
|
|
|
|
Štetica
|
Von ovaj ciklus se bas nisam nadala jer sam 15 dana bila u svadji sa mm,ako verujes da i neznam koji od od ona 3-4 seksa je mogao biti dobitni,jer nijedan nije bio blizu O,a uz to jos je i komplet stara kuhinja i veci deo materijala presao preko mojih ruku,teretisala sam maksimalno. Zato i jesam iznenadjena. Iva
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 9.5.2014 22:26:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Ista prica... imali 2 odnosa..jedan 5 dana pre o i jedan 5 dana posle!! I sredjivala komplet kucu,jer su mi gosti dolazili!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 9.5.2014 22:35:18
|
|
|
|
sana.
|
Cestitke
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 10.5.2014 1:17:30
|
|
|
|
madre
|
stetice, ne mogu ti opisati koliko sam se obradovala! bravo, bravo, bravo svaka cast!!! cesitam ti i zelim da sada uzivaaaas
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 10.5.2014 9:47:50
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Von ovaj ciklus se bas nisam nadala jer sam 15 dana bila u svadji sa mm,ako verujes da i neznam koji od od ona 3-4 seksa je mogao biti dobitni,jer nijedan nije bio blizu O,a uz to jos je i komplet stara kuhinja i veci deo materijala presao preko mojih ruku,teretisala sam maksimalno. Zato i jesam iznenadjena. Iva Donela nova kuhinja srecu
|
RE: Znaci trudnoće III deo 10.5.2014 17:17:21
|
|
|
|
gogili75
|
čestitam-Štetice,prelepe-vesti.....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.6.2014 9:46:50
|
|
|
|
Gocaah
|
Cao. Nova sam na forumu. I ja cekam :D. Posto jos uvek ne mogu da proverim da li jesam ili ne trudna, interesuje me da li je moguce da jesam s obzirom da mi se desilo pre 7 dana, kada sam se probudila, ves i pizama su mi bili skroz mokri, a sada mi se desava da imam neki sluzav iscedak sa primesama belog. Vrlo cesto mi je muka, sta god da pojedem hocu da povratim. Treba da dobijem 8. i cekam da mi zakasni meca da bih uradila test. Hvala vam unapred na odgovoru.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.6.2014 10:10:29
|
|
|
|
bubulence
|
goco mislim da je previse rano za bilo kakve simptome, posebno za mucnine... za iscedak se ne razumem najbolje, to ce ti se javiti neko drugi.. ali evo, od sveg srca navijam da budu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.6.2014 20:09:01
|
|
|
|
Gocaah
|
Danas mi je iscurela neka zuta sluz? Sta moze to da bude?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.6.2014 22:57:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Goco mislim da je jos rano za bilo kakve simtome Ali zelim ti da budu
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2014 10:36:04
|
|
|
|
branki*
|
stetice ,vidim da si trudna,cestitam,da bude sve lepo i lako od mojih simptoma,eto,sem nedobijanja menstruacije,prisutan je bol i natecenost grudi koje su i porasle i nekako su teske,obzirom da ja imam male grudi,odmah se vidi da su porasle.drugo nista nije bilo..povremena napetost u stomaku slicno kao pred menstruaciju.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2014 13:55:46
|
|
|
|
nata11
|
Gogahh navijam Branki jel to ima nesto novo kod tebe nisam pratila redovno
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2014 13:57:34
|
|
|
|
branki*
|
da,nato,pisah u crticama jutros...desilo se i moje cudo
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2014 13:58:22
|
|
|
|
New Mom
|
Branki, jel treba cestitati? Edit: vidim poruku. Divno!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2014 13:58:58
|
|
|
|
nata11
|
sad cu da iscitam Cestitam draga
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2014 14:02:38
|
|
|
|
branki*
|
new mom,nato
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.7.2014 23:27:08
|
|
|
|
SunFlower
|
I ja se nisam nadala niti smo se trudili, mm u cudu od simptoma bol isti kao da cu dobiti svakog casa, uredno tri dana nosila ulozak a od M ni traga, grudi pocele da bole nenormalno, cak i kad hodam i onda sam znala da je to to (menstruacija mi je inace tacna u dan). Osim toga nista specijalno, ziganja i boluckanja stomak/ledja, identicno kao u prosloj trudnoci, i neka "tezina" u donjem stomaku, tacno osecam da se tu nesto desava. I da, ne mogu puno da hodam, mislim da cu opet muku muciti sa tim rastezanjem materice, svaki milimetar odbolim cini mi se.
< Poruku je uredio SunFlower -- 4.7.2014 23:29:23 >
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.7.2014 0:29:54
|
|
|
|
srculence25
|
Evo da se pohvalim i ja...Sutra cu ubaciti slicicu testa.Nakon 7 godina pokusavanja(2009 mised/ u ostvarivanju potomstva uspeli smo i u pripremi za vto ispalo prirodno.Jos nemogu da verujem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.7.2014 0:32:06
|
|
|
|
Verolina
|
To je stvarno divno cuti. Bravo srculence Cestitke
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.7.2014 1:00:36
|
|
|
|
amelia
|
Srculence divno cestitam ti draga i zelim ti laku i ugodnu trudnocu..bas sam se pitala sta je stobom odavno se nisi javljala bas sam se obradovala
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.7.2014 7:11:47
|
|
|
|
mika79
|
Srculence divno čestitam ti, želim ti laku i lepu trudnoću
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.7.2014 8:27:32
|
|
|
|
vonavoj
|
srculence,divno! cestitam!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?