Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 29.3.2014 20:20:35
|
|
|
|
Njegova mezimica
|
Ja sam danas posle godinu dana cekanja konacno ugledala moje najmedenije . Sreci nema kraja.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 29.3.2014 20:25:00
|
|
|
|
bubulence
|
diivnooo, neka je lepa i laka
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 29.3.2014 20:28:35
|
|
|
|
Njegova mezimica
|
Hvala puno!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 29.3.2014 21:05:25
|
|
|
|
nata11
|
NM divno Kako bese ti si koristila one kapi na biljnoj bazi? Koji su bili simptomi, daj detalje
|
RE: Znaci trudnoće III deo 29.3.2014 22:12:55
|
|
|
|
amelia
|
NM cestitam ti na danas bas divne vesti cujem... . Zelim ti laku i ugodnu trudnocu...koliko ste se trudili oko
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.3.2014 12:15:26
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Njegova mezimica Ja sam danas posle godinu dana cekanja konacno ugledala moje najmedenije . Sreci nema kraja. Cestitam sad uzivaj ipak si
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.4.2014 9:11:24
|
|
|
|
Joka16
|
Pozdrav ja sam nova ovde i zanima me vase misljenje i slicno iskustvo kao moje,pa ovako..... ja sam zadnju menstruaciju imala 17. 03 koja je trajala normalno 6 dana (dobijam na svakih 28 dana) . Sad aprila sam dobila 5 dana ranije 10. 04 i trajalo je samo 3 dana, bilo je slabo krvarenje crvenkaste boje bez ugrusaka. Da li je moguce da sam trudna? Osecam da me bolucka levi jajnik vise kao ziga, ponekad i desni, stomak mi je nadut, grudi su mi osetljive i povecane i ledja me po nekad bole. Zanimam me da li su to znaci trudnoce?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.4.2014 9:21:52
|
|
|
|
madre
|
joko, jako tesko pitanje cak i da nisi navela te svoje tegobe, zena koja ima nezasticene odnose uvek postoji verovatnoca da je trudna... jesi li uradila neki test? evo, npr, meni je danas 50dc, poslednja M je bila 8og marta,ciklusi su mi strasno neredovni.... sta ti mislis da li je moguce da sam trudna? pa moguce je, ali sta ja imam od toga dok to ne utvrdim... dobro nam dosla
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.4.2014 9:27:56
|
|
|
|
IVA 11
|
Joko, mogu biti, ali i ne moraju. Bolje da uradiš test ili betu. I srećno!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.4.2014 9:31:46
|
|
|
|
Joka16
|
Ja i muz pokusavamo da napravimo bebu tako da postoji mogucnost da sam trudna.Bila sam ja kod ginekologa pre 2 nedelje rekla mi je da ona ne vidi nista i da sacekam bar 2-3 nedelje da vidim dal sam trudna,rekla mi je da ne radim nikakve testove i da se strpim.Ali mene jako zanima da li sam trudna jer imam neke simptome. Hvala bolje vas nasla,hvala na odgovoru!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.4.2014 9:37:23
|
|
|
|
Joka16
|
Videcu da odradim test ovih dana nadam se da ce biti pozitivan rezultat!Hvala vam devojke divne steee!!!!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.4.2014 9:45:13
|
|
|
|
madre
|
joka, iskreno da ti kazem, ja i ne volim bas ovu temu... mislim da bi u njoj trebalo da pisu zene koje su trudnocu potvrdile, pa da navdeu svoje simptome. jer, ko god da nesto napise, a nije siguran u trudnocu, mi mu kazemo da uradi test ili betu, a to si, verujem, znala i sama srecno
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.4.2014 9:51:43
|
|
|
|
Meisje
|
Joka16 drzimo fige
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.4.2014 10:33:31
|
|
|
|
Joka16
|
Hvala punoooo bas ste divneeeee!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.4.2014 11:23:33
|
|
|
|
mikica007
|
Ćao cure :) Upomoć! :) Imam dvije bebe, ćerkicu od godinu i po, i sina sam rodila prije 4 mjeseca, dojila sam ga 3 mjeseca i onda sam dobila prvu menstruaciju posle porođaja...18.3 je bilo...i sad sam čekala da dobijem i prije 10ak dana mi je bilo malo krvi na toalet papiru,mislila sam da sam dobila ali od tad ništa :( Pijem pilule već 8 nedelja muž još nikako nije...u meni :) Je li moguće da sam trudna??? Ili mi se jos nije regulisao ciklus posle porođaja?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.4.2014 11:39:04
|
|
|
|
Štetica
|
Mikice pre ce da bude da ti se ciklus jos nije ustalio od porodjaja nego da si trudna jer pijes pilule.Ali opet mi nije jasno kako nisi dobila kad si zavrsila prvu kutiju pilula. Predpostavljam da su hormoni malo poludeli jer je porodjaj bio skoro pa na to jos i pilule,verovatno je od toga.Mozda ipak da uradis BetaHCG?
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.4.2014 13:01:05
|
|
|
|
mikica007
|
Jao, daj Bože da je to što kažeš, a uvijek sam imala redovne cikluse, stvarno mi je to poslednje što želim, da sam opet trudna :( Valjda cu skupiti snage da uradim test. :( Hvala ti puno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.5.2014 20:48:49
|
|
|
|
gogili75
|
devojke imam pitanje za vas, danas mi je 9 dan od ovulacije, znači treba da dobijem za 5 dana, idem često na wc, čak i noću, prehlada je isključena, da li je moguće da je to rani znak trudnoće, čini mi se da je mnogo rano da mi se toliko piški od toliko male trudnoće....ili grešim...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.5.2014 21:05:24
|
|
|
|
nata11
|
goggi i meni se cini da je bas rano za simptome ali mozda se javi jos neko.
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.5.2014 21:07:41
|
|
|
|
IVA 11
|
Mislim da je prerano, ali navijam da M ne stigne, nego da se sad bebica gnijezdi.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.5.2014 21:15:00
|
|
|
|
gogili75
|
pred prošlu trudnoću koja se nije dobro završila nisam imala nikakve simptome sem izostanka M, ovo nam je prvi pokušaj posle tog gubitka bebe i jako bih volela mada znam da je nemoguće iz prvog puta, a tu su i godine....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.5.2014 21:25:13
|
|
|
|
IVA 11
|
Držim ti palčeve i navijam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.5.2014 21:29:06
|
|
|
|
gogili75
|
hvala draga
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 9.5.2014 22:07:21
|
|
|
|
Štetica
|
Pred svaki ciklus imam bol i mucninu u zeludcu koja se obicno zavrsi povracanjem u vecernjim satima,dok nekrene ,prvi dan sve prestaje. Isto je bilo i ovog puta,samo sto sam imala i bolove kao prvi dan ciklusa,i 3dana sam nosila ulozak cekajuci je svakog trena da stigne,samo sto sam sad umesto docekala svoje -Posle 4god i 3IUI,2VTO i ko zna koliko pracenih ciklusa,desile su se kad sam im se najmanje nadala.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 9.5.2014 22:10:28
|
|
|
|
New Mom
|
Cestitkeeee!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?