Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 11:00:32
|
|
|
|
micamica
|
http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image1&ID=22776 evo i slika,nadam se da vidite :D i ja se nadam ne mogu verovati jos,a ujutru mi bude muka to je strasno,vec 4 dana mi tako,a danas mi je bas jako bilo muka
< Poruku je uredio micamica -- 5.7.2014 11:01:20 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 12:15:02
|
|
|
|
baki78
|
to je to.... keks ili dvopek pored kreveta i ne ustaj dok to ne gricnes...smanjice mucnine....a kasnije mozes vitamin b6
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 12:23:01
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy,nemam nikakav poseban razlog ,samo odustali smo od tog eskima pa mi nekako tesko tamo da se vracam. sledeci put cemo okusiti srecu kod Sonje, mozda uspe sa mojim jc. mozda je takva sudbina a ti draga idi u Zagreb to su konsultacije bar cete sve znati za posle i dogovoriti se sa DR. Mico CESTITAM
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 13:14:04
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy mislim da neces imati nikakvih problema, gomila srba je u zg u poslednje vreme. Mi smo prolazili kroz zg na putu za mb i bas ima dosta bg tabli. Mica sjajnoooooo sad na miru izvadis betu i uzivas u trudnoci. Gde si ono bese radila ovaj put vto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 16:44:16
|
|
|
|
anita
|
Cestitam !!!! Javi kolika je beta IZVORNA PORUKA: micamica http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image1&ID=22776 evo i slika,nadam se da vidite :D i ja se nadam ne mogu verovati jos,a ujutru mi bude muka to je strasno,vec 4 dana mi tako,a danas mi je bas jako bilo muka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 17:33:58
|
|
|
|
zece
|
Jas zavrsiv so dokumentite za vto saa cekam odgovor od komisijata tuka u mk I September pocinem so vto no imam problem imam tenak endometrium mnogu e tenak 3,7 na 1 den od ciklus
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 17:34:53
|
|
|
|
zece
|
Mica Cestitki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 18:01:40
|
|
|
|
alex88
|
Mico cestitam i zelim ti lepu i skolsku trudnocu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 18:52:32
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Zece mislim da endo i ne moze biti deblji od toga prvi dan ciklusa. Micamica cestitam!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 20:35:47
|
|
|
|
Chipsy
|
mico, cestitam!!!! ja sam u junu dobila 20., a ovi mi predlažu konsultacije 18., bzvz , možda bude prvi ili drugi dan ciklusa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 20:59:24
|
|
|
|
zece
|
Da ali gin kaze da je tanak neznam koliko bi trebalo biti na1 dan od cikluso
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 21:11:33
|
|
|
|
Štetica
|
Zece nisam sigurna da sam te razumela,ali ovako ako ti je prvi dan ciklusa endometrium 3,7 to je sasvim normalno,meni je treci dan ciklusa u vto bio 2,5mm a za aspiraciju je bio 9,5mm,sto je super debljina.A ako ti je 1 dan do kraja ciklusa onda je ovaj ciklus bio anovulatoran,tj nije bilo ovulacije.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 21:17:00
|
|
|
|
zece
|
da prvi dan od ciklusa mi je bio potocno ciklus mi je dosao na 3 juli i tada je bio ultrazvuk sa sondom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.7.2014 14:33:33
|
|
|
|
Chipsy
|
Sanjalice, kad budem znala u koju kliniku idem, javljam ti da se tvoja drugarica raspita jel to bezbedan kraj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.7.2014 17:13:30
|
|
|
|
zece
|
Endometrium e ok za prvi dan od ciklus to mi je rekao moj privatni ginic. Ovaa vika mnogu znae ne e tacno vika za prvi dan 3,7 m e ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.7.2014 21:02:43
|
|
|
|
17 joka
|
Zece draga, nemoj da se sekiras ta debljina endometrijuma za 1dc. je super Cipsy, javi mi mila kad odlucis na tel. zvacu te ja da malo pricamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.7.2014 21:41:08
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy draga, samo javi pa cemo sve organizovati.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.7.2014 0:32:36
|
|
|
|
Chipsy
|
Hvala Baki! Jesi li bila tamo? Joko, Sanjalice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.7.2014 11:18:21
|
|
|
|
suncica83
|
micamica zar ti nisi radila u maju vto..kad pre drugu ???
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.7.2014 0:02:13
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke danas je pao prvi gonal, počelo je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.7.2014 6:42:55
|
|
|
|
branki*
|
ajde,plasljiva,nek bude sa srecom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.7.2014 0:05:17
|
|
|
|
cookie
|
Draga Chipsy, mislim da ginekolozi i zele da vide stanje prvi ili drugi dan ciklusa. kada sam bila prvi put u Mariboru, takodje mi je bio prvi dan ciklusa. Što se Zagreba tiče, tamo niko neće obratiti pažnju na vašu registraciju, nemoj da te te brine. Naravno da uvek ima budala, ali takodje na putu do Maribora smo više puta svraćali u Zagreb, išli smo i na koncerte i ništa nije bilo ružno. Ti uvek možeš da pišeš sestri Jasni i da tražiš neki drugi termin ili termin u Beogradu. Oni su IZUZETNO predusretljivi. Ja sam je bombardovala sa milijardu mailova i pitanja. Mislim da ženi nije dobro kada vidi moj mail. Verovatno da hoće da te ubace za septembar, čim ti nude sada termin.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.7.2014 10:16:57
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke pomagajte, znam da nije tema ali ovde ćete sve videti Kao što znate krenula sam sa stimulacijom, a moj muz je danas dobio rezultat brisa uretre jer je imao ranije streptokoke pa smo uzeli da proverimo. Sada nema streptokoke ali ima e serihiju. Da li to moze negativno da utice na njegov uzorak? da li meni moze da prenese?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.7.2014 11:34:42
|
|
|
|
baki78
|
Mozda su mu bakterije iz urina.Neka uradi urinokulturu.Odnose nemojte da imate ili odnose sa kondomom. Bitno je da tvoji brisevu budu uredu. Kod njega i ako nesto ima prilikom obrade sperme za vio sve ode kroz sito ....ostane samo ono sto treba.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?