|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
3.7.2014 12:18:17   
Chipsy
Izvinjavam se svim curama sto smaramuser posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1951
3.7.2014 12:22:27   
Dani.kv
Chipsy pisi u Maribor. Kazi da zelis kod njega, navedi svoj problem i kazi da su se tvoje drugarice lecile kod njega pa hoces i ti. Odgovorice ti i znaces sta dalje. Navedi sta su ti rekli u Jevremovoj i ostavi kontakte.
Na kraju krajeva sto bi bilo ko isao kod ucenika kad moze kod ucitelja?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1952
3.7.2014 12:32:27   
wivern

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Izvinjavam se svim curama sto smaramuser posted image

Chipsy opusti se, uopste ne smaras
Pisi slobodna i u MB, nista te ne kosta. Dok ne pitas neces nista znati zasigurno, a iz MB ce ti sigurno odgovoriti sta i kako dalje.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1953
3.7.2014 13:00:56   
jess021
Ja cu na jesen da se spremam za treci pokusaj o trosku grada, ali zanima me kako da dobijem nekog od privatnika da radim kod njih?! Ko o tome odlucuje?! Na komisiji za prvu vto smo pisali Genesis, a dobili Betaniju, a za drugu vto na komisiji u decembru 2013. nije u ponudi ni bilo privatnika i opet smo dobili Betaniju. Ja bi trecu da odradim u nekoj drugoj klinici, ali ne znam kako da dodjem do nje?!
I da, da li je za taj treci pokusaj koji finansira grad ista procedura kao i za prethodna dva koja idu preko fonda?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1954
3.7.2014 13:07:55   
suncica83
jess zar tu trecu nisu ukinuli

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1955
3.7.2014 13:31:12   
jess021
U Novom Sadu nisu. Znam jer dok sam isla na preglede u Betaniju, za vreme postupka, bilo je zena koje su radile trecu vto o trosku grada, ali mislim da sam procitala negde da je ogranicen broj parova koje finansira grad.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 1956
3.7.2014 13:41:24   
Chipsy
Jess, to ti je individualno od grada do grada. U Kraljevu si, npr. morao da doneses predracun troskova iz bilo koje klinike u Srbiji, i na osnovu toga ti lezu pare na racun... Nazalost, nas su odbili...
Pisala u MB. Dani, Wiv, jesu li azurni u odgovaranju?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1957
3.7.2014 13:59:49   
wivern
Vrlo, meni je odgovor svaki put stigao neocekivano brzo. Nekada u roku od par minuta, nekada par sati... u vecini slucajeva odgovara sestra Jasna, pa zavisi kad ona radi ali zaista su azurni u odgovaranju.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1958
3.7.2014 17:47:14   
Chipsy
Ja poslala na onaj mail sto stoji na sajtu, nisu jos odgovorili, valjda ce sutra

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1959
4.7.2014 10:32:11   
baki78
Chipsy meni je profesor poslao mail u kome kaze da od 1.9.2014 neradi vise u Mariboru. Druga polovina septembra su VTOu Jevremovoj a prva plovina oktobra u Zagrebu.
Za konsultacije u Jevremovoj trazis sestra Bobu ona radi sa njim.
Mozes i sestra Jasnu da kontaktiras ali na njen licni mail......jasnamarusic@gmail.com
ili na adresu koju je naveo kao kontakt neplodnost@ivf-adria.com

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1960
4.7.2014 10:59:09   
wivern
Chipsy odgovori li iko?

Honey, I'm Home

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1961
4.7.2014 12:53:06   
Chipsy
ja sam pisala na ivf.mb@ukc ...tako nesto. Niko nije odgovoriouser posted image Pa na koju da pisem? Znaci ako odem na konsultacije u septembru vto ce bti mozda u novembru?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1962
4.7.2014 13:05:11   
baki78
ne...pisi na onu koju sam ostavila.....ako hoces kod njega onda se javi odmah jer je u septembru transfer....znaci oformi ce grupu za septembar.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1963
4.7.2014 13:08:48   
baki78
ivf amb <ivf.amb.maribor@gmail.com>; ovo je adresa ambulante u MB.

kontaktiraj ga na onu neplodnost@ivf-adria.com ako hoces u septembru na vto kod njega

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1964
4.7.2014 13:18:55   
baki78
sestra Jasna...broj telefona
+38640744263

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1965
4.7.2014 18:52:57   
Chipsy
Hvala Baki!
Pisala danas oko 2, jos nema odgovora. Mislite li da nema sanse da mi iko preko vikenda odgovori?

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1966
4.7.2014 22:11:38   
wivern
Uff Chipsy stvarno ne znam, meni su zaista brzo odgovarali. Mozda zbog godisnjih odmora ta prepiska sporije traje jer ih ima malo, ne znam sta da ti kazem..

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1967
4.7.2014 23:21:34   
Chipsy
Odgovorili mi! Nude mi 18.jul u Zagrebu! Uf! Ne znam sta da radim, nesto mi se ne ide u Zagreb...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1968
4.7.2014 23:35:45   
Dani.kv
Chisy imas direktan prevoz do Zagreba i busom i vozom. Posle hvataj taksi do bolnice

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1969
4.7.2014 23:58:21   
Chipsy
Dani, mi bismo kolima. jel to bezbedno? Hoce li mm na konsultacijama da radi spermogram?

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1970
5.7.2014 0:13:28   
Dani.kv
Svaka cast svakome ali ja autom ne bi smela. Mi nismo tad radili imali smo stari. Pitaj ako se odlucis da ides

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1971
5.7.2014 7:11:17   
micamica
Devojke ne znam da li me se secate,ali danas sam uradila test,12 dan nakon transfera i pokazao je user posted image ja sam u soku,ne mogu da verujem da je pozitivno,inace vec par dana ujutru mi je muka,ali bas muka..i grudi bolne i uvecane.... da li je to to????

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1972
5.7.2014 9:52:10   
Sanjalica1980
Draga Chipsy, ja sam isla kolima u Zg i to sa tablama Bg. Sve je bilo ok. U maju sam isto bila ali na ostrvu Krk i vozikala se ostavljala auto svuda i opet je sve bilo ok.
Imam drugaricu u Zg pa mogu da je pitam da li ima neki cuvani parking blizu bolnice ili da ostavite auto kod njene kuce pa da odete taksijem.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1973
5.7.2014 9:53:09   
IvannaM
micamica user posted image . user posted image pa mora da bude to to user posted image

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1974
5.7.2014 9:53:31   
Sanjalica1980
Micamica, to je to user posted image

Uradi i betu da potvrdis i da si mirna.

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here