|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
2.7.2014 16:10:18   
plačljiva
Plašljiva,srećan početak user posted image navijam iz sve snage samo zbog nicka user posted image
Biće i ova tvoja druga uspešna user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1901
2.7.2014 16:32:10   
Štetica
Suncice zao mi je sto nije uspelo. Danas i sutra odtuguj i lepo id ponedeljka kreni da skupljas papire sta ti fali za drugi pokusaj.Bitno je da prodjes komisiju do 40-e,posle nemaju pravo da te odbiju ako budes u postupku sledece godine,jer sad resenje vazi godinu dana.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1902
2.7.2014 16:44:22   
suncica83
hvala vam drage moje punouser posted image
stitnu kontrolisem.. ok mi je bez terapije.. ogtt i trombofilije cu da proverim
ja sam planirala da vadim hormone u septembru jer ne znam kakvi bi mi bili kad bih vadila u julu...da li ce da se smire od stimulacije..jer morau mi biti ok zbog komisije

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1903
2.7.2014 17:59:54   
Sanjalica1980
Suncice draga, mnogo mi je zao user posted image

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 1904
2.7.2014 18:13:07   
17 joka
Suncice,user posted image mila moja znam kako se osecas zao mi je jako,ali napred pocni sa sakupljanjem papira za drugi pokusaj i bice sledeci put ,mora biti.

da i obavezno odradi trombofilije,OGTT ma sve sto nisi

eto ja sam posle dva neuspeha otkrila trombofilije itd.

Plašljiva srecan pocetakuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1905
2.7.2014 18:17:39   
Chipsy
Sunci, bas mi je zao...user posted image Grlisauser posted image
Anita, placamo. Zvala sam medigroup, tamo radi Ljubic, mogla bih na konsultacije pocetkom avgusta, ne znam sta da radimuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1906
2.7.2014 18:26:48   
17 joka
Chipsy, najbolje je da stavis određene klinike i dr. na papir i sve ostalo i vidite sami zasto ste za tu kliniku i dr. ili zasto niste

gledajte na sve jer je sve bitno znam kakva je situacija i sve zato i kazem i hrabro
znam da ce te doneti pravu odluku

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1907
2.7.2014 18:31:38   
Chipsy
Joj, Joko, znam da ti Ljubica nesto i ne gotivis. Ja bih jedino sto pre, a za Vlaisavljevica na konsultacije mogu tek u septembru...user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1908
2.7.2014 18:49:40   
17 joka
Mozda glupo zvuci ali nezuri sve sto ide brzo ide naopako, znam da je sad lakse kad imas vremena neradis razumem neopisivo i znas da vam zelim isto sto i sebi.

okoLjubica ma nemam protiv ali sam vise za Vlaisavljevica,opet vasa je odluka naravno i zelim vam srecu do neba i uspeh naravno zasluzili ste

mi smo odustali od FET-a,od klinike i svega

icicemo u PFC sledeci put sa moji9m jc. ali to ko zna kad skupimo mozda za 2-3 god. na bogu je da odluci kako ce biti

samo znam da smo propali od brige tuge i svega , vratila mi se i anemija koju sam godinama imala kao mala i sto cuda umoran je organizam na razne nacine,ali cemo za vreme dok skupljamo novac uraditi od analiza jos sta je ostalo i spremiti se za nasu bebu i nikada se necemo predati jer znam da nas ceka nasa sreca

i da ce svaka od nas biti divna mamica bar jednoj user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1909
2.7.2014 19:05:33   
branki*
joj,joko,znas koliko ti zelim da vam se ostvari sanuser posted image user posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1910
2.7.2014 19:24:06   
17 joka
znam draga zbog vas sam još ovde
da dajem podrsku onima koji se bore i da se radujem sa onima koji uspeju i da se borim sa borcima za ono najdragocenije u zivotu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1911
2.7.2014 20:12:04   
IvannaM
Suncice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1912
2.7.2014 21:05:16   
suncica83
sta mislite posle koliko meseci ce mi hormoni biti ok...znate da sam u skripcu sa vremenom

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1913
2.7.2014 21:07:43   
suncica83
mislim na hormone za komisiju

Direktna veza do poruke: 1914
2.7.2014 21:13:58   
17 joka
Suncice pusti dva meseca da prođe i uradi hormone trebalo bi da se srede

Direktna veza do poruke: 1915
2.7.2014 21:20:56   
suncica83
tako sam i mislila..2 meseca... 20 decembra punim 40...sta mislite da li cu stici i da li cu proci komisiju

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1916
2.7.2014 21:25:38   
IvannaM
Ja mislim da hoces.....pripremis sve, i da ti samo hormoni ostanu i to je to ;)

Direktna veza do poruke: 1917
2.7.2014 21:27:41   
17 joka
Suncice hoces nebrigaj , samo se spremi dobro za svoju bebicu user posted image user posted image

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1918
2.7.2014 21:33:33   
suncica83
ja imam dobru doktorku u domu zdravlja..dace mi ona upute za hormone ako treba i dva puta..pa cu ih uraditi vec u avgustu a otalo cu u krajem jula..pa ako ne budu dobri ti hormoni u avgustu onda ce valjda biti dobri u septembru i onda predajem pocetkom septembra..

drage moje sve vas jako user posted image ..sto nas Bog kazni da prolazimo kroz ovo

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1919
2.7.2014 21:52:30   
IvannaM
Ma bice to sve ok :) Sticices da zavrsis sve kako treba i volim sto si spremna za nove pobede user posted image

Direktna veza do poruke: 1920
2.7.2014 21:59:30   
suncica83
ivannaM necu jos odustati...dacu sebi jos dve godine...posle toga bi odustala...sad kazem to onako okvirno ali to bi bilo tako otprilike..jbg svesna sam da mozda necu imati decu..pa sta da radim ni prva ni poslednja...opasno bi bilo da mi dete bude jedini cilj..onda kad nebih uspela u tome..verovatno bi bila spremna za lazu lazarevica....treba se boriti naravno..ali negde treba biti i svestan da postoji mogucnost da ti se to nece ostvariti.. vi me ispravite ako ja gresim

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1921
2.7.2014 22:07:48   
IvannaM
Moje licno misljenje je da bi svako od nas trebalo da zna gde podvlazi granicu. Ja sam inace takva osoba da postujem svaciju odluku, ali pomalo sam alergicna na zene koje pocinju da zapaduju u stanja histerije. Nazalost i sama sam videla da od goreg uvek postoji gore, pa se mozda nekako time vodim kad mi se vec nesto lose desava. Divim ti se zbog stava...glava gore i guram dokle ja hocu, jer samo tako ti imas kontrolu ;) Ne sumnjam da ce sledeci put biti uspesan postupak user posted image

Direktna veza do poruke: 1922
2.7.2014 22:23:41   
suncica83
ivannaM ...da ti kazem...ja ne mogu protiv vece sile..sta je tu je..dobro to kazes ima gorih stvari...ljudi dozivljavaju teske tragedije u zivotu..sacuvaj boze.

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1923
2.7.2014 22:26:15   
wivern

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Joj, Joko, znam da ti Ljubica nesto i ne gotivis. Ja bih jedino sto pre, a za Vlaisavljevica na konsultacije mogu tek u septembru...user posted image

Chipsy jako je bitno da gledas i embriologa on ti je vrlo vazan u celom postupku, Mozda cak i vazniji od dr-a.
Sta god da odlucis neces pogresiti sigurno, drzim palceve.
Suncice stizes sve do decembra bez brige. Gde bi radila sledecu vto, menjas kliniku ili ostaje sve isto?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1924
2.7.2014 22:30:44   
suncica83
ja bih opet radila u jevremovoj kod dr garalejic opet...makar je ona sada upoznata sa mojim stanjem ( embriotransfer bio komplikovan..menjala je ultrazvuk...takav polozaj materice da je jedva odradila )..videcu sad na konsultaciji sta ce mi ona reci...meni j bio neki mlad embriolog jedva da ima 25...ali su mi jc bile dobre...tako su mi rekli

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here