Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 12:18:17
|
|
|
|
Chipsy
|
Izvinjavam se svim curama sto smaram
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 12:22:27
|
|
|
|
Dani.kv
|
Chipsy pisi u Maribor. Kazi da zelis kod njega, navedi svoj problem i kazi da su se tvoje drugarice lecile kod njega pa hoces i ti. Odgovorice ti i znaces sta dalje. Navedi sta su ti rekli u Jevremovoj i ostavi kontakte. Na kraju krajeva sto bi bilo ko isao kod ucenika kad moze kod ucitelja?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 12:32:27
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Izvinjavam se svim curama sto smaram Chipsy opusti se, uopste ne smaras Pisi slobodna i u MB, nista te ne kosta. Dok ne pitas neces nista znati zasigurno, a iz MB ce ti sigurno odgovoriti sta i kako dalje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:00:56
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu na jesen da se spremam za treci pokusaj o trosku grada, ali zanima me kako da dobijem nekog od privatnika da radim kod njih?! Ko o tome odlucuje?! Na komisiji za prvu vto smo pisali Genesis, a dobili Betaniju, a za drugu vto na komisiji u decembru 2013. nije u ponudi ni bilo privatnika i opet smo dobili Betaniju. Ja bi trecu da odradim u nekoj drugoj klinici, ali ne znam kako da dodjem do nje?! I da, da li je za taj treci pokusaj koji finansira grad ista procedura kao i za prethodna dva koja idu preko fonda?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:07:55
|
|
|
|
suncica83
|
jess zar tu trecu nisu ukinuli
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:31:12
|
|
|
|
jess021
|
U Novom Sadu nisu. Znam jer dok sam isla na preglede u Betaniju, za vreme postupka, bilo je zena koje su radile trecu vto o trosku grada, ali mislim da sam procitala negde da je ogranicen broj parova koje finansira grad.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:41:24
|
|
|
|
Chipsy
|
Jess, to ti je individualno od grada do grada. U Kraljevu si, npr. morao da doneses predracun troskova iz bilo koje klinike u Srbiji, i na osnovu toga ti lezu pare na racun... Nazalost, nas su odbili... Pisala u MB. Dani, Wiv, jesu li azurni u odgovaranju?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:59:49
|
|
|
|
wivern
|
Vrlo, meni je odgovor svaki put stigao neocekivano brzo. Nekada u roku od par minuta, nekada par sati... u vecini slucajeva odgovara sestra Jasna, pa zavisi kad ona radi ali zaista su azurni u odgovaranju.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 17:47:14
|
|
|
|
Chipsy
|
Ja poslala na onaj mail sto stoji na sajtu, nisu jos odgovorili, valjda ce sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 10:32:11
|
|
|
|
baki78
|
Chipsy meni je profesor poslao mail u kome kaze da od 1.9.2014 neradi vise u Mariboru. Druga polovina septembra su VTOu Jevremovoj a prva plovina oktobra u Zagrebu. Za konsultacije u Jevremovoj trazis sestra Bobu ona radi sa njim. Mozes i sestra Jasnu da kontaktiras ali na njen licni mail......jasnamarusic@gmail.com ili na adresu koju je naveo kao kontakt neplodnost@ivf-adria.com
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 10:59:09
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy odgovori li iko?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 12:53:06
|
|
|
|
Chipsy
|
ja sam pisala na ivf.mb@ukc ...tako nesto. Niko nije odgovorio Pa na koju da pisem? Znaci ako odem na konsultacije u septembru vto ce bti mozda u novembru?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 13:05:11
|
|
|
|
baki78
|
ne...pisi na onu koju sam ostavila.....ako hoces kod njega onda se javi odmah jer je u septembru transfer....znaci oformi ce grupu za septembar.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 13:08:48
|
|
|
|
baki78
|
ivf amb <ivf.amb.maribor@gmail.com>; ovo je adresa ambulante u MB. kontaktiraj ga na onu neplodnost@ivf-adria.com ako hoces u septembru na vto kod njega
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 13:18:55
|
|
|
|
baki78
|
sestra Jasna...broj telefona +38640744263
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 18:52:57
|
|
|
|
Chipsy
|
Hvala Baki! Pisala danas oko 2, jos nema odgovora. Mislite li da nema sanse da mi iko preko vikenda odgovori?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 22:11:38
|
|
|
|
wivern
|
Uff Chipsy stvarno ne znam, meni su zaista brzo odgovarali. Mozda zbog godisnjih odmora ta prepiska sporije traje jer ih ima malo, ne znam sta da ti kazem..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 23:21:34
|
|
|
|
Chipsy
|
Odgovorili mi! Nude mi 18.jul u Zagrebu! Uf! Ne znam sta da radim, nesto mi se ne ide u Zagreb...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 23:35:45
|
|
|
|
Dani.kv
|
Chisy imas direktan prevoz do Zagreba i busom i vozom. Posle hvataj taksi do bolnice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 23:58:21
|
|
|
|
Chipsy
|
Dani, mi bismo kolima. jel to bezbedno? Hoce li mm na konsultacijama da radi spermogram?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 0:13:28
|
|
|
|
Dani.kv
|
Svaka cast svakome ali ja autom ne bi smela. Mi nismo tad radili imali smo stari. Pitaj ako se odlucis da ides
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 7:11:17
|
|
|
|
micamica
|
Devojke ne znam da li me se secate,ali danas sam uradila test,12 dan nakon transfera i pokazao je ja sam u soku,ne mogu da verujem da je pozitivno,inace vec par dana ujutru mi je muka,ali bas muka..i grudi bolne i uvecane.... da li je to to????
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 9:52:10
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Chipsy, ja sam isla kolima u Zg i to sa tablama Bg. Sve je bilo ok. U maju sam isto bila ali na ostrvu Krk i vozikala se ostavljala auto svuda i opet je sve bilo ok. Imam drugaricu u Zg pa mogu da je pitam da li ima neki cuvani parking blizu bolnice ili da ostavite auto kod njene kuce pa da odete taksijem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 9:53:09
|
|
|
|
IvannaM
|
micamica . pa mora da bude to to
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 9:53:31
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Micamica, to je to Uradi i betu da potvrdis i da si mirna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?