Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 12:18:17
|
|
|
|
Chipsy
|
Izvinjavam se svim curama sto smaram
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 12:22:27
|
|
|
|
Dani.kv
|
Chipsy pisi u Maribor. Kazi da zelis kod njega, navedi svoj problem i kazi da su se tvoje drugarice lecile kod njega pa hoces i ti. Odgovorice ti i znaces sta dalje. Navedi sta su ti rekli u Jevremovoj i ostavi kontakte. Na kraju krajeva sto bi bilo ko isao kod ucenika kad moze kod ucitelja?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 12:32:27
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Izvinjavam se svim curama sto smaram Chipsy opusti se, uopste ne smaras Pisi slobodna i u MB, nista te ne kosta. Dok ne pitas neces nista znati zasigurno, a iz MB ce ti sigurno odgovoriti sta i kako dalje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:00:56
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu na jesen da se spremam za treci pokusaj o trosku grada, ali zanima me kako da dobijem nekog od privatnika da radim kod njih?! Ko o tome odlucuje?! Na komisiji za prvu vto smo pisali Genesis, a dobili Betaniju, a za drugu vto na komisiji u decembru 2013. nije u ponudi ni bilo privatnika i opet smo dobili Betaniju. Ja bi trecu da odradim u nekoj drugoj klinici, ali ne znam kako da dodjem do nje?! I da, da li je za taj treci pokusaj koji finansira grad ista procedura kao i za prethodna dva koja idu preko fonda?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:07:55
|
|
|
|
suncica83
|
jess zar tu trecu nisu ukinuli
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:31:12
|
|
|
|
jess021
|
U Novom Sadu nisu. Znam jer dok sam isla na preglede u Betaniju, za vreme postupka, bilo je zena koje su radile trecu vto o trosku grada, ali mislim da sam procitala negde da je ogranicen broj parova koje finansira grad.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:41:24
|
|
|
|
Chipsy
|
Jess, to ti je individualno od grada do grada. U Kraljevu si, npr. morao da doneses predracun troskova iz bilo koje klinike u Srbiji, i na osnovu toga ti lezu pare na racun... Nazalost, nas su odbili... Pisala u MB. Dani, Wiv, jesu li azurni u odgovaranju?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 13:59:49
|
|
|
|
wivern
|
Vrlo, meni je odgovor svaki put stigao neocekivano brzo. Nekada u roku od par minuta, nekada par sati... u vecini slucajeva odgovara sestra Jasna, pa zavisi kad ona radi ali zaista su azurni u odgovaranju.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.7.2014 17:47:14
|
|
|
|
Chipsy
|
Ja poslala na onaj mail sto stoji na sajtu, nisu jos odgovorili, valjda ce sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 10:32:11
|
|
|
|
baki78
|
Chipsy meni je profesor poslao mail u kome kaze da od 1.9.2014 neradi vise u Mariboru. Druga polovina septembra su VTOu Jevremovoj a prva plovina oktobra u Zagrebu. Za konsultacije u Jevremovoj trazis sestra Bobu ona radi sa njim. Mozes i sestra Jasnu da kontaktiras ali na njen licni mail......jasnamarusic@gmail.com ili na adresu koju je naveo kao kontakt neplodnost@ivf-adria.com
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 10:59:09
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy odgovori li iko?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 12:53:06
|
|
|
|
Chipsy
|
ja sam pisala na ivf.mb@ukc ...tako nesto. Niko nije odgovorio Pa na koju da pisem? Znaci ako odem na konsultacije u septembru vto ce bti mozda u novembru?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 13:05:11
|
|
|
|
baki78
|
ne...pisi na onu koju sam ostavila.....ako hoces kod njega onda se javi odmah jer je u septembru transfer....znaci oformi ce grupu za septembar.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 13:08:48
|
|
|
|
baki78
|
ivf amb <ivf.amb.maribor@gmail.com>; ovo je adresa ambulante u MB. kontaktiraj ga na onu neplodnost@ivf-adria.com ako hoces u septembru na vto kod njega
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 13:18:55
|
|
|
|
baki78
|
sestra Jasna...broj telefona +38640744263
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 18:52:57
|
|
|
|
Chipsy
|
Hvala Baki! Pisala danas oko 2, jos nema odgovora. Mislite li da nema sanse da mi iko preko vikenda odgovori?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 22:11:38
|
|
|
|
wivern
|
Uff Chipsy stvarno ne znam, meni su zaista brzo odgovarali. Mozda zbog godisnjih odmora ta prepiska sporije traje jer ih ima malo, ne znam sta da ti kazem..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 23:21:34
|
|
|
|
Chipsy
|
Odgovorili mi! Nude mi 18.jul u Zagrebu! Uf! Ne znam sta da radim, nesto mi se ne ide u Zagreb...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 23:35:45
|
|
|
|
Dani.kv
|
Chisy imas direktan prevoz do Zagreba i busom i vozom. Posle hvataj taksi do bolnice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.7.2014 23:58:21
|
|
|
|
Chipsy
|
Dani, mi bismo kolima. jel to bezbedno? Hoce li mm na konsultacijama da radi spermogram?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 0:13:28
|
|
|
|
Dani.kv
|
Svaka cast svakome ali ja autom ne bi smela. Mi nismo tad radili imali smo stari. Pitaj ako se odlucis da ides
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 7:11:17
|
|
|
|
micamica
|
Devojke ne znam da li me se secate,ali danas sam uradila test,12 dan nakon transfera i pokazao je ja sam u soku,ne mogu da verujem da je pozitivno,inace vec par dana ujutru mi je muka,ali bas muka..i grudi bolne i uvecane.... da li je to to????
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 9:52:10
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Chipsy, ja sam isla kolima u Zg i to sa tablama Bg. Sve je bilo ok. U maju sam isto bila ali na ostrvu Krk i vozikala se ostavljala auto svuda i opet je sve bilo ok. Imam drugaricu u Zg pa mogu da je pitam da li ima neki cuvani parking blizu bolnice ili da ostavite auto kod njene kuce pa da odete taksijem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 9:53:09
|
|
|
|
IvannaM
|
micamica . pa mora da bude to to
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.7.2014 9:53:31
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Micamica, to je to Uradi i betu da potvrdis i da si mirna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: