|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
2.7.2014 12:24:12   
plašljiva
Sunčice svi navijamo user posted image user posted image user posted image

Jel bi mi poslal tu dijetu u pp ako je imaš u kompu, super zvuči to smanjivanje jajnika. Baš je čudo sa pcos tako kratka šema i nema straha za hiper. Ja se tog sranja najviše plašim.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1876
2.7.2014 12:35:31   
Štetica
Plasljiva ako imas pcos od pocetka stimulacije pocni da jedes kuvana belanca,mladi neslani sir i ako mozes da pijes surutku. To je preventivno,da koliko-toliko smanjis mogucnost hiper.
Kad pocinjes sa stimulacijom?

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 1877
2.7.2014 12:41:15   
suncica83
belancad, mladi sir, surutka (proteini).. se uzimaju tek kasnije kad ti izvade jc...koliko sam ja shvatila.. ne u toku stimulacije..tada ipak treba jajnici da rade ne da ih smirujes...
nemam dijetu na kompu, ja sam citala na internetu..ukucaj dijeta za pcos..u principu se svodi na zdravu hranu sa vise proteina i manje ugljenih hidrata...samnjiti unos testenina, izbaciti secer i slatko.... nacices lako na internetu

meni jos ne javljaju..izludjeh

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1878
2.7.2014 12:55:26   
plačljiva
Suncice83,ma zovi ti ponovo njih,i mi ovde izludesmo user posted image

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 1879
2.7.2014 12:57:45   
plašljiva
Hvala devojke, ima svašta na netu o pcos i dijetama. Trebala sam ranije na dijetu, a ja krenula na treninge i nisam menjala ishranu i još se ugojila pred postupakuser posted image

Sa stimulacijom bi trebalo da počnem 07.07. ako sve bude ok. Danas je išla poslednja pilula mycroginona. Posle koliko ste dobijale od poslednje pilule? Inače od ovog dipherelina imam napade vrućine. Baš zna da bude nezgodno.

Sunčice nestrpljiva sam za rezultat. Nisu te još zvali?

Direktna veza do poruke: 1880
2.7.2014 13:07:06   
anita
IZVORNA PORUKA: plašljiva

Hvala devojke, ima svašta na netu o pcos i dijetama. Trebala sam ranije na dijetu, a ja krenula na treninge i nisam menjala ishranu i još se ugojila pred postupakuser posted image

Sa stimulacijom bi trebalo da počnem 07.07. ako sve bude ok. Danas je išla poslednja pilula mycroginona. Posle koliko ste dobijale od poslednje pilule? Inače od ovog dipherelina imam napade vrućine. Baš zna da bude nezgodno.

Sunčice nestrpljiva sam za rezultat. Nisu te još zvali?

Plasljiva,
Ja sam dobijala 4 dana nakon popijene poslednje pilule. I posle prve i posle druge kutije mycroginona.

< Poruku je uredio anita -- 2.7.2014 13:08:29 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1881
2.7.2014 13:07:54   
suncica83
pa ne znam sto ne zovu

Direktna veza do poruke: 1882
2.7.2014 13:08:03   
plačljiva
Plašljiva,ovako ja sam popila poslednji mikroginon 10.marta,a dobila sam 14.marta user posted image .U proseku posle mikroginona dobije se za 3-5 danauser posted image Srećan početak user posted image

Direktna veza do poruke: 1883
2.7.2014 13:09:04   
plačljiva
Sunčice83,što ti njih ne pozoveš?user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1884
2.7.2014 13:14:48   
suncica83
ne smem da zovem plasim se negativnog odgovorauser posted image

Direktna veza do poruke: 1885
2.7.2014 13:17:51   
plačljiva
Suncice83 verujem da će biti pozitivna beta i da ćemo se mi ovde radovati sa tobom.Znam kako ti je.Ja sam tako izvadila krv i možeš misliti,rekli su mi da mi na e-mail šalju rezultat oko 14 sati...Stiglo je ranije oko 12 ali ja nisam smela da ga otvorim.Popila sam šećer i vodu pa pogledala šta piše...user posted image

Direktna veza do poruke: 1886
2.7.2014 13:20:42   
suncica83
kakvi su ovo stresovi?!?!

Direktna veza do poruke: 1887
2.7.2014 13:25:53   
anita
Ja sam dala krv oko 09:15 a na e mail su mi stigli rezultati malo pre 11:00
Ali dok su stigli nisam znala gde se nalazim. Pa cak i drugi put kad sam davala krv da proverim da li beta raste imala sam veliku tremu i jedva sam cekala da stignu. Tako da Suncice znam kako ti je i u potpunosti te razumem. Drzi se.... Zelim ti da beta bude velikaaaaaa.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1888
2.7.2014 13:36:35   
suncica83
ja sam krv dala jutros u 8h...rekli su mi da moja doktorka nije tu, na putu je..dolazi prekosutra ali ce oni meni svakako javiti rezultate danas

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1889
2.7.2014 13:58:03   
plačljiva
Joj Sunčice da nisu zaboravili?Možda otišli kući i završili posao user posted image

Direktna veza do poruke: 1890
2.7.2014 14:09:29   
suncica83
beta manja od nule..nista!!!! sta je tu je...skupljam dokumenta i idem na drugu,,,punim 40 u decembru..sta mislite da li cu imati vremena za jos jednu preko fonda?

Direktna veza do poruke: 1891
2.7.2014 14:10:08   
branki*
uh,bre,suncice...ma,nemoguce da nisu nalazi ggotovi,to brzo ide,verovatno su zaboravili odmah da zovu..znam kako ti je...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1892
2.7.2014 14:13:45   
branki*
joooj,nisam videla por..bas mi je krivo,sunciceuser posted image bzv..stvarno.
posavetuj se sa dr,mislim da ce izaci u susret i dozvoliti,cini mi se da su sestri moje koleginice tako isto dozvolili.
bas mi je zaouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1893
2.7.2014 14:17:33   
jess021

IZVORNA PORUKA: suncica83

beta manja od nule..nista!!!! sta je tu je...skupljam dokumenta i idem na drugu,,,punim 40 u decembru..sta mislite da li cu imati vremena za jos jednu preko fonda?

Sunci, bas mi je zao. Nadala sam se da ces imati vise srece od mene. Sve znam kako ti jeuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 1894
2.7.2014 14:21:38   
suncica83
bolje mi je nego sto sam ocekivala...ali valjda je ovo sok..
hvala vam drage moje na podrsci i na brizi.. punouser posted image
idem na kafu sa drugaricom..pa se na zalost vracam na ovu temu opet......pricamo user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1895
2.7.2014 14:29:22   
plašljiva
Sunčice drzi se, sve znam kako je. Biće drugi put sigurno. Veruj.

Hvala Plačljiva, valjda ću i ja uspeti iz drugog puta kao i ti. Slični nam nickovi, problemi, pa se nadam da će nam biti i sličan ishoduser posted image

Direktna veza do poruke: 1896
2.7.2014 14:56:53   
wivern

IZVORNA PORUKA: suncica83

A bila sam sigurna da ce uspet user posted image drzi se..
Mislim da je poenta da samo predas papire do 40-e, tako je barem bilo prosle godine.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1897
2.7.2014 15:17:22   
Verolina
Sunci, samo napred, ne posustajuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1898
2.7.2014 15:21:09   
PalcicaBg
Suncice zao mi je,bila sam sigurna da je uspelo. Nadam se da ces stici do kraja godine na jos jednu,ako te u medjuvremenu ne iznenadi neko cudo. user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1899
2.7.2014 16:08:20   
plačljiva
Suncice83,mnogo mi je žao...Ali šta je tu je...Većina od nas je prošla i to iskustvo prve neuspešne VTO.Moj savet je da odmah ,već od ponedeljka kreneš sa prikupljanjem nalaza za drugu VTO,i mislim da imaš pravo preko fonda,jer ti tek puniš 40,još nemaš toliko...Što pre da staneš u red za drugu VTO...I još jedan savet,uradi trombofilije,OGTT,i hormone i antitela štitne žlezde ako nisi do sada.I ne bi bilo loše da pred drugu VTO odeš do endokrinologa da malo pripremi organizam za VTO...Uh smorila sam te sigurno user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here