Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.6.2014 21:27:56
|
|
|
|
alex88
|
Jesu Suncice hormoni,trudna si ti nama videces!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.6.2014 21:44:56
|
|
|
|
suncica83
|
alex nista ne znam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.7.2014 11:25:35
|
|
|
|
alex88
|
Strpi se jos malo,navijamo jako za sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.7.2014 18:05:19
|
|
|
|
17 joka
|
Suncice bice beta velika veruj da imam jaklo dobar osecaj jos samo malo sto je blize sve je teze
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.7.2014 18:08:49
|
|
|
|
anita
|
Suncice znam kako je dok cekas dan da uradis betu. Meni su dve nedelje bile kao vecnost.Zelim ti sutra veeeeeliku betu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.7.2014 18:10:36
|
|
|
|
anita
|
Meni je beta 14 dana od et bila 324,20.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.7.2014 18:16:44
|
|
|
|
17 joka
|
anita
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.7.2014 18:19:37
|
|
|
|
Verolina
|
Anita
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.7.2014 22:41:46
|
|
|
|
plašljiva
|
Joj sunašce navijaaaaammm za
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.7.2014 23:18:38
|
|
|
|
Chipsy
|
Zenice, jel imate savet, gde je najbolji embriolog? I jel mislite da je za ovaj nas problem (spermogram katastrofa) to najvaznije? Nikako da presecem i kazem-idem u i tu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 1.7.2014 23:19:41
|
|
|
|
Chipsy
|
Sunci, navijam za tebe!!! Jel ti nisi ona Suncicabg koja je bila aktivna pre par godina?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 0:25:53
|
|
|
|
Dani.kv
|
Cipsy ja ti preporucujem Jevremovu. Sa Veljkom je od jeseni i Borut Kovacic. On je prof. Inace meni je od 13 oplodjeno 8. Na Gak-u je mislim Biljana od 11 nula. Velika, jadna nula
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 7:13:52
|
|
|
|
suncica83
|
chipsy ja sam bila 1111a..ako se secas. idem da dam krv za betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 8:33:46
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Suncice, jedva cekam betu Bice super.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 8:49:54
|
|
|
|
suncica83
|
dala sam krv,,,sad cekam da me zovu...svaki minut godina
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 9:18:41
|
|
|
|
plačljiva
|
Suncice83,biće sve dobro.Ne brini.Radovaćemo se za koji sat.Kada su ti rekli da stižu rezultati?Meni su slali e mailom i rekli tek posle 14 sati,ali su poslali ranije oko 12...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 9:21:29
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Dani.kv Cipsy ja ti preporucujem Jevremovu. Sa Veljkom je od jeseni i Borut Kovacic. On je prof. Inace meni je od 13 oplodjeno 8. Na Gak-u je mislim Biljana od 11 nula. Velika, jadna nula Chipsy slazem se sa Dani sto se tice Boruta, proguglaj ga malo i iznenadices se :) Sunciceeeeeeeeee navijamoooooo :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 9:56:36
|
|
|
|
suncica83
|
nisu mi nista rekli u koliko sati...samo su mi kazali da mi doktorka stize za dva dana s puta, ali oni ce meni javiti danas rezultat
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 10:23:35
|
|
|
|
Maraj
|
Suncice navijam iz sve snage!!! Imam jedno pitanje isla sam kod dr Goce u kliniku Ivanovic rekla mi je da planira VTO od septembra. Mene sad zanima da li se obavezno piju antibebi pilule 2 meseca pre postupka?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 10:27:17
|
|
|
|
suncica83
|
maraj ja uopste nisam pila te pilule..bila sam na kratkom programu..terapija 10-ak dana, pocev od treceg dana ciklusa...pre toga nista
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 10:27:54
|
|
|
|
IvannaM
|
Suncice..... cekamo velikuuuu betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 10:30:26
|
|
|
|
IvannaM
|
Ja sam ih pila samo jedan ciklus....ali zato sam primala suprefact od 21 dana ciklusa do sledeceg ciklusa, pa onda pocela sa pilulalama i sad mi je opet ukljucio suprefact. I kad dodje ciklus krece stimulacija. Kod mene je bilo neophodno smiriti jajnike ;)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 10:37:32
|
|
|
|
suncica83
|
meni su jajnici na ultrazvuku koji sam radila kad sam spremala papire za vto bili 50 sa 30 i nesta..oooogromni...doktor me samo pogledao i rekao jajnici su ti ogromni...nisam mogla da sedim koliko me je bolelo...inace imam pcos...ja sam dosla kuci i na internetu nasla dijetu za pcos..izbacila sam secer, slatko, ugljene hidrate... na sledecem ulatrazvuku su mi bili normalne velicine... da li mi je ta ishrana pomogla ili su se smirili sami od sebe ne znam... nisam imala ni hiperstimulaciju tokom terapije..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 11:21:28
|
|
|
|
anita
|
Chipsy jel idete preko fonda ili sami placate vto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 2.7.2014 11:40:15
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala na odgovoru. Ja se nadjoh u čudu. Rece mi dr samo da planira VTO od septembra a ja ne razumem sta to znaci da l ćemo od tad krenuti sa nekim lekovima il sta vec to mi nije jasno.... Doduse ja sam pozitivna na antinuklearna antitela i imam trombofiliju 4g/4g idem kod dr Miljica krajem jula pa cekam da vidim sta ce mi on reci
< Poruku je uredio Maraj -- 2.7.2014 11:42:32 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?