Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.6.2014 14:11:02
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Evo me, nazalost beta negativna, a i sinoc sam dobila tako da ni ovaj put nista!! Sanjalice cestitam od srca, uzivaj!!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.6.2014 16:03:55
|
|
|
|
baki78
|
Jess bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.6.2014 18:15:19
|
|
|
|
Chipsy
|
Jess, drzi se . Ne mogu da se prisetim, jel ti ovo prva vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.6.2014 19:34:18
|
|
|
|
micaubica83
|
Drage zene,pomozite.Suprugu je stigao rezultat spermograma i ok je bar tako kaze doktor,a pise na kraju retki leukociti.U spermokulturi pise izolovani su difteroidi u malom broju.Dal nece da me odbiju za inseminaciju zbog ovih retkih leukocita i difteroida?Pitala sam doktora i on kaze da je sve ok i da se to ne leci,difteroidi se nalaze u flori,i ovi retki leukociti se ne lece.Sta vi mislite?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 28.6.2014 19:37:41
|
|
|
|
branki*
|
mico,ja mislim isto kao tvoj doktor.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 6:32:18
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: micaubica83 Drage zene,pomozite.Suprugu je stigao rezultat spermograma i ok je bar tako kaze doktor,a pise na kraju retki leukociti.U spermokulturi pise izolovani su difteroidi u malom broju.Dal nece da me odbiju za inseminaciju zbog ovih retkih leukocita i difteroida?Pitala sam doktora i on kaze da je sve ok i da se to ne leci,difteroidi se nalaze u flori,i ovi retki leukociti se ne lece.Sta vi mislite? Mico nisu tako rigorozni za iui kao za vto,tako da budi bez brige.Ako se radi obrada sperme swim up metodom,kad prodje obradu nema sanse da promakne ista sem zivih brzo pokretnih spermica,jer to je jaka centrifugalna sila kojom ih odvajaju. Kako meni embriolog objasni to je centrifuga koja ide 3×sila zemljine teze,tako da ostaju samo najbolji,da nekazem najaci. Meni ni za vto nisu trazili da mm ponavlja briseve a bili su istekli,upravo iz tog razloga. Bitno je da tvoji budu sterilni,da se nebi kateterom nesto prenelo u unutrasnjost materice.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 12:02:28
|
|
|
|
micaubica83
|
Stetice,sve si mi lepo objasnila...hvala draga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 12:03:14
|
|
|
|
micaubica83
|
Branki...takodje hvala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 12:32:25
|
|
|
|
branki*
|
nema na cemu,mico
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 12:49:18
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke koje ste primale fraxiparin, jeste vadile trombocite na 10 dana i koliki bi trebali da budu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 13:36:31
|
|
|
|
Chipsy
|
Ja sam primala fraxi, ali nisam kontrolisala trombocite
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 13:42:56
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: plašljiva Devojke koje ste primale fraxiparin, jeste vadile trombocite na 10 dana i koliki bi trebali da budu? Vadila sam D-dimer na svake 4 nedelje, i u principu nije smeo da bude duplo veći od gornje granice referentnih vrednosti... Da je bio, hematolog bi mi pjačao terapiju fraxiparina. Sada takođe kontrolišem na 4 nedeje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 13:46:13
|
|
|
|
daca77
|
Meni je receno da 1x mesecno kontrolisem trombocite, a D dimer tek septembra meseca, jer se vrednost priblizila donjoj granici. Veco, a jel' koristis fraxi, sada?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 14:19:18
|
|
|
|
Veca77
|
Aha, i sad sam na fraxiju jer imam 4G/4G mutaciju PAI-1 gena...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 14:35:52
|
|
|
|
plašljiva
|
Hvala devojke. Ja sam morala da krenem sa fraxijem i pre stimulacije jer mi od pilula skače lupus. Imam MTHFR, PAI 4g/4g i LA.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 16:33:12
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Jess, drzi se . Ne mogu da se prisetim, jel ti ovo prva vto? Nije draga, ovo mi je druga. Prosle godine je uspela, ali sam imala spontani u 7. nedelji. Hvala svima na podrsci, za sve vas!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 17:12:09
|
|
|
|
plašljiva
|
Joj jess baš mi je žao. Drži se. Jel imaš možda zamrzliće? Gde si radila 2 put?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 29.6.2014 20:32:34
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: plašljiva Joj jess baš mi je žao. Drži se. Jel imaš možda zamrzliće? Gde si radila 2 put? Nemamo zamrznute embrione, oba puta sam radila u Betaniji.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.6.2014 14:21:06
|
|
|
|
17 joka
|
Jess, sve znas Palcice bice sve ok na UZ i bice FET Suncice da te beta iznenadi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.6.2014 19:56:27
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Palcice, kako je bilo danas? Jesi ono danas imala folikulometriju?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.6.2014 20:06:50
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Aha, i sad sam na fraxiju jer imam 4G/4G mutaciju PAI-1 gena... Cestitam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.6.2014 20:23:45
|
|
|
|
suncica83
|
sad me veoma cudno boli stomak...ali svi ti hormoni, mozda se nesta promenili...nisam pametna...beta u sredu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.6.2014 20:29:59
|
|
|
|
wivern
|
Mene je stomak bas boleo dan pred betu, samo sam cekala da krene Kad ono beta vise nego sjajna....izdrzi jos malo suncice, navijam jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.6.2014 20:35:47
|
|
|
|
branki*
|
isto,to vece kad sam legla pred vadjenje bete u krevet,samo sam mislila-ako sad ne dobijem,necu nikad,identicno kao pred menstr.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.6.2014 20:37:28
|
|
|
|
suncica83
|
ma da..evo non stop trckam u kupatilo da vidim je li krenulo...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?