Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 21:22:18
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika moja, nemoj se toliko sekirati nemoj dopustiti takvim nestrucnim osobama.Tvoja princezica je savrsena vec sad i bez brige uzivaj u tim divnim danima Ana, mogu zamisliti kako je bilo divno Ipokrisia,Glukice bravo za mala
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 21:23:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Uh...kako sam danas bila besna, kako sam se sukobila sa dr iz Neolaba...zovu me posle na 15min.i salju razl.verzije tripla i jos vise me tako razbesnese. Sl put idi u Human, ja mislim da u Neolabu rade debili
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.6.2014 21:25:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 21:23:24
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Daco,isla sam u Ginobsis.Ali bih da nadjem nekog dr sto radi u porodilistu,ako zatreba veza. A sto ne radis analize u Human? Ja sam tamo radila te neke ozbiljnije (ogtt,dabl,uz dojke,,,),a u neolab samo kks i urin radim jer su mi u ulici pa da se ne cimam za to do humana.Nekako mi je H ozbiljniji,sta ga znam Ipokrisia,sonda na prvi pogled izgleda kao crnac,ali kad udje,vise lici na kineza Verka,cekamo te i rado primamo u drustvo Ti rece i do Nisa da dodjes (jos prosle godine),pa te nema.Neozbiljna si hahahha da znas e da inace i ja dobila da pijem onaj utrogestan, imam neku minijaturnu cisticu na jajniku,pa cisto zbog proizvodnje progesterona...kako god bilo,vidim to sad dele odmah svim trudnicama ko bombonice, pa picu i ja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 21:24:07
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Verka,cekamo te i rado primamo u drustvo Ti rece i do Nisa da dodjes (jos prosle godine),pa te nema.Neozbiljna si
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 21:34:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pozdrav trudnice Joj vrsnjakinjo, nemoj da mi dizes pritisak Znam da te sludjuju trudnu ali to je skoro pa sirenje dezinformacija. Kao prvo, tvoja devojcica koliko sam ja upucena ne zuri ni jednog jedinog dana, nego ti je aspiracija radjena vec 11 og dana sto je 3 dana ranije u odnosu na racunicu za ciklus od 28 dana koja se uzima kao mustra za racunanje trudnoce od poslednje menstruacije. Kao drugo, taj izraz beba zuri ili kasni je totalno zbunjujuci. Bebe naravno niti zure niti kasne, nego je datiranje izracunato za prosecnu bebu koja je tacno na 50 percentila. Znaci za bebu koja ce posle 40 nedelja biti 51 cm dugacka i 3,5 kg teska. Sve bebe koje su rodjene kao sitnije "kasne " na ultrazvuku a krupnije "zure" . Znaci bar 80 % beba se ne poklapa na ultrazvuku tacno sa datumom izracunatim po poslednjoj menstruaciji, bilo zato sto ovulacija nije bila tacno 14 og dana ili zato sto nisu prosecne velicine. I to nema nikakve veze sa nekakvim poremecajima. I ako cemo da teramo mak na konac, iako bebe sa Down sindromom ne odstupaju mnogo od proseka, pre su nesto manje nego bebe sa normalnim kariotipom. Puno te pozdravljam i uopste nemoj da se nerviras. Sve je u najboljem redu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 21:45:43
|
|
|
|
sansa
|
Ja pila utrogestan zbog ciste a posle nemam pojma sto mi nije ukinula Nego verovale ili ne sad se nesto setih ..ja sam drage moje zaboravila kako izgleda imati seksualni zivot posto ga nemam vec mesecima , bukvalno ...a zadnjih mesec dana cak i ne spavamo zajedno jer meni sve smeta ..a sto je cudno nista mi i nedostaje ...imate li i vi takvih briga illi je to normalno..mislim dal ce mi se ikad zelja vratiti
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 21:58:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Nemamo ni mi seksualni zivot.zabranjen! A nemam ni zelju,valjda je i normalno..zbog brige...a posle necemo mocu od umora...haha!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:11:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Zenice,nisam nikad radila UZ vag.sondom, kog precnika je ta sipka i da li boli? sorry ali morala sam da se nasmejem Reče ti i Sanjalica, a i ja ću da ti dočaram. Nije veći od onoga što ti napravilo tu bebu, a niti boli znaci nije mi dobro . Ipo super za bebanu|! daco , nadam se da si sada mirnija, bice to sve super!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:12:48
|
|
|
|
wivern
|
Ih ja imam zelju vise nego ikad nego mm nesto izbegava. Njega strah cak je i dr pitao da li smemo i nadao se negativnom odgovoru
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:13:19
|
|
|
|
17 joka
|
ismejah se i ja za ovu vag. sondu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:22:30
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ipokrisia,Glukice cestitam vam stvarno od srca Ja idem sutra, imam tremu. Htela bi blizance a sa druge strane nek' je i jedna bebica samo da mi je dobro i da cujem srculence. Ja sam sada 7nedelja i 6 dana. Valjda je to ok da se cuje srcana radnja. I meni je muzic na poslovnom putu tako da ide sestra samnom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:25:15
|
|
|
|
daca77
|
Maslackic, bez nervoze Biohemicarka je pokusavala da mi objasni, ali vidim da ne razume bas odredjivanje gestacijske starosti, ali dobro...sreca te nema vise biohemijskih parametara, inace bih poludela sa njima. A na osnovu parametara, dr je u petak, kada sam bila 15+6dana, pisao da je GA 16+3, tako da je to neslaganje od 4 dana. Videcu da li cu raditi Nifty...u fazi sam povremenog razmisljanja o tome...hocu sve ovo da zaboravim i da ih neko vreme ne gledam.
< Poruku je uredio daca77 -- 25.6.2014 22:27:05 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:26:50
|
|
|
|
Ipokrisia
|
nego pitala me doktorka da li me bole grudi,kao u fazonu verovatno umirem od bolova, a mene bole otprilike svaki drugi dan malo,nista specijalno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:39:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Meni su malo otekle i zile se bolje vide Mucnine su pocele pre par dana i stomak stalno boli. Sve je to individualno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:41:17
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjalice, bice sutra sve super sve ce da se vidi i cuje i da dugo pamtis sutrasnj dan Ipo, za grudi nebrigaj kod svake zene je drugacije
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:41:27
|
|
|
|
Ana13
|
Ipokrisia,ja ulazim u 6.a jos me grudi ne bole,niti su se povecale.Mada i sad nosim peticu,ne bi valjalo da krenu da rastu.Nemam gde brus da nadjem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 22:43:48
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Joko sta bi ja bez tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 23:00:48
|
|
|
|
Ipokrisia
|
E da sanjalice,bas je cakano jako, vidis malo srce kao neki kruzic kako pulsira uzivaj sutra!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 23:06:16
|
|
|
|
glukica
|
Sanjalice ja sam 7 nedelja i 3 dana, cuce srculence ne brini! :) ipokrisia, pozdrav za tebe sad mozemo malo da uzivamo I ja sam bila kao na iglama do danas ! :/
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 23:11:11
|
|
|
|
Njica
|
Pozdrav i bravo za sva srculenca medena, bas sam srecna zbog vas! Ja sledece nedelje idem da vadim krv na antitela, nadam se da ce sve proci dobro, i ne mogu da dooooocekam isti dan UZ da vidimo bebu, oduzilo mi se od 14.maja kad smo isli na poslednji, pitacemo i da li je pisonja ili pekmeza.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 23:16:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: glukica Sanjalice ja sam 7 nedelja i 3 dana, cuce srculence ne brini! :) ipokrisia, pozdrav za tebe sad mozemo malo da uzivamo I ja sam bila kao na iglama do danas ! :/ Sad tek videh tvoj post da si i ti isla danas bas bas super! ja se nadam da cu srculence cuti onda sled put mnogo sam mali beban sad, svega 4.7mm ali tacno odgovara u dan duzini trudnoce sto meni dodje 6+1...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 25.6.2014 23:34:12
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Joko sta bi ja bez tebe uvek tu za sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 26.6.2014 7:06:53
|
|
|
|
branki*
|
gde ste trudnice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 26.6.2014 7:23:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro trudnice Ja ustala u 5. Ubi me mucnina
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 26.6.2014 8:47:19
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! losa sam spavala,sanjala gluposti,i ustala sva ukocena! cerku nisam odvela u vrtic,pojavio se sarlah..samo mi to jos fali!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Najčešće komplikacije tokom porođaja u SrbijiPorođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?