Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 13:01:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Implantaciju brojis od ovulacije a ne od odnosa...okvirno ako znas kad ti je bila O pa dodaj 10-12 dana..ja mislim da je meni dosla deset_ dana nakon O,tj oko dva dana pre dobijanja,oset_ila sam kratkotrajnu bol na sredini donjeg stomaka ali nisam krvarila,ali kaxu da se moze pojaviti tad svetlo roze krv ili smedja koja kratko traje...
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 14.6.2014 13:03:40 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 13:11:17
|
|
|
|
Aneri
|
Ne mogu da znam bas u dan, ne secam se tacno, po onom kalendaru za izracunavanje ovulacija je bila 31 maja, sto znaci da bi danas bilo 14 dan od ovulacije...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 16:28:39
|
|
|
|
7marii
|
Juhuuu zenice da vam javnem,uradela Lh plocicu,negativna je sto znaci da je O bila juce,kalendarce i bolovi verovatno u pravu. Ostale cuvam za sl. mesec da proverim jel se poklapa ili ja te bolove imam cisto onako Aneri mislim da je kasno za implantaciju ali ti ne znas kad je bila tacno O,sacekaj da vidis jer je normalna ako nije tek za neki dan testic
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 16:45:25
|
|
|
|
Aneri
|
Sta sve mi zene necemo proci...cudo smo pocinje da me bolucka stomak, izgleda je stvarno vesticara....na ulosku samo smedje a po 5 put na papiru krv poprilicno, valjda je sve ok. Sta sve procitah po forumima o vanmatericnoj, ovoj ili onoj trudnoci samo se istripovah i uplasih i da budem trudna...vise srece izgleda u drugom krugu. Dragi je kupio test temperatura danas i juce spala. Nadam se da se uskoro radujemo zajedno....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 17:37:15
|
|
|
|
joliska
|
jaako su mi otekle bradavice i cudne su boje jako, to mi se inace ne desava pred menstruaciju..javim vam ako mi bude kasnilooo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 18:02:09
|
|
|
|
amelia
|
Devojke da vam se javim i ja i da vam kažem da navijam jako za sve Aneri Joliska mari i sve ostale da što zabebite..meni veštičara prolazi ali šta mi vredi kad uveće moj muž putuje za švajcarsku ja ću ostati ovde u italiji mesec dana sama a mozda i više jer nemam gde da odem nemamo stan ne znam ni on kako cese snaći moj otac nam je rekao da nedelju max dve moze kod njega nije lako naći stan tako brzo a narocito ne sa min platom nije tema znam da ovde pisem...ali..... ne znam kome dase pozalim
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 18:15:19
|
|
|
|
Aneri
|
Draga Amelia, nisi jedina, ja se trudim. Oko bebe a isto tako se brinemo kako cemo ziveti sa 30000 din.mesecno ali sta je tu je, ne mozemo cekati da se sve kockice sloze. Snaci ces se nadam se, veruj da ce sve biti ok, i trudi se da ispunis svoje vreme sto vise dok ti se dragi ne vrati...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 18:23:37
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: Aneri Draga Amelia, nisi jedina, ja se trudim. Oko bebe a isto tako se brinemo kako cemo ziveti sa 30000 din.mesecno ali sta je tu je, ne mozemo cekati da se sve kockice sloze. Snaci ces se nadam se, veruj da ce sve biti ok, i trudi se da ispunis svoje vreme sto vise dok ti se dragi ne vrati... Hvala ti Aneri ja sam trenutno mnogo tuzna jer evo tri godine od kad smo zajedno nikad se nismo odvojili ni dan dva a sada ne znam kako cu ne znam ni koliko cemo bit odvojeni nadam se samo da ce naci neki mali stan ili jednu sobu sa kupatilom za pocekat bitno mije dasmo zajedno pa neka je i jedna soba...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 18:34:10
|
|
|
|
bubulence
|
devojke samo da vas .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 18:52:54
|
|
|
|
7marii
|
Bubi nasa,kako si ? jel ti se i dalje spava?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 19:00:37
|
|
|
|
bubulence
|
o daaa, sinoc sam zaspala pre 21h , i danas stigla da spavam 2x po sat vremena . juce sam bila na pregledu, sve je ok videla sam moj pirinac samo se jos uvek nije culo srculencce, rekao je da dodjem za 10ak dana sa analizama ks i urina. dobila neke vaginalete i kaze da ce sve biti super
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 19:07:01
|
|
|
|
7marii
|
sad si jedna velikaaa spavalica
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 19:09:06
|
|
|
|
Ipokrisia
|
a pre 21h user posted image , i danas stigla da spavam 2x po sat vremena user posted image . juce sam bila na pregledu, sve je ok videla sam moj pirinac samo se jos uvek nije culo srculencce, rekao je da dodjem za 10ak dana sa analizama ks i urina. dobila neke vaginalete i kaze da ce sve biti supe Buuubiiii Preslatki mali pirinac hehe evo i ja sad ustala inace pocela sam da ulazim u stos svog tela, znaci ujutru nema nikakvih simptoma,ono sto sam rekla nikakav bol grudi,grcenja materice,a kako prolazi dan tako se sve to pojacava!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 20:08:13
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 7marii sad si jedna velikaaa spavalica veca ne mogu biti . Ipokrisia, mali slatki pirinac, videces i ti za koji dan .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 14.6.2014 20:58:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi super za pirinac
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 10:50:46
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Jutro crtice setih se juce, nisam dugo videla leluigor i nensicu, uzivaju sigurno u
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 10:54:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro crtice. Mi danas odosmo kod moje prabake, a kod Unine cukunbake obozavam ti zenu. Inace jedva cekam sutra , da idem kod dr. jer jos nisam dobila. Makar cu biti mirna pred put. Jos 5 dana i more zove
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 11:06:20
|
|
|
|
Ipokrisia
|
budite vredni na moru
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 12:42:23
|
|
|
|
Aneri
|
Devojke pomagajte ako je neka imala slicno iskustvo, bas sam se zabrinula. Danas je trebalo da dobijem, medjutim krenulo je juce neko slabije krvarenje a onda sinoc malo jace i to tamna gusta i ugrusana krv koje vrlo slabo ima na ulosku samo kada odem u wc pojavi se nekoliko gustih kapljica i po neki ugrusak. Posto sam se zabrinula da nisam trudna a da nesto nije u redu uradila sam test sinoc i bio je negativan. Danas jos manje krvarenje na ulosku skoro nista samo par kapljica i neki ugrusak kada odem u wc. Inace drugi dan mi uvek ide bas dosta i prvi put mi se desava ovako nesto. Izvinjavam se na detaljnom opisu ali sam bas zabrinuta, inace prvi put smo ovaj mesec radili na bebi.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 13:11:29
|
|
|
|
nata11
|
Ja mislim da nemas razloga za brigu. Test je negativan, je stigla e sada sto se tice ugrusaka sacekaj sledeci ciklus pa polako kreni sa ispitivanjima.
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 13:15:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Dobro jutro crtice. Mi danas odosmo kod moje prabake, a kod Unine cukunbake obozavam ti zenu. divno divno divno hello drugarke, od danas sam krenula i sa povracanjem, samo jos ovaj put i necu vise da budem trudna (to sam govorila i prva dva meseca u prvoj trudnoci) . uzasno mi je, vrtoglavice, mucnine, povracanje... bljaks
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 13:30:01
|
|
|
|
Ipokrisia
|
put i necu vise da budem trudna user posted image (to sam govorila i prva dva meseca u prvoj trudnoci) . uzasno mi je, vrtoglavice, mucnine, povracanje... bljaks Bubi, a koja si ti nedelja sad?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 13:37:49
|
|
|
|
bubulence
|
nemam pojma . mislim 6 punih, odnosno 7. ali nisam sigurna
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 13:56:13
|
|
|
|
Ipokrisia
|
kako bre ne znas eee sto ti je iskustvo, a ja ko na iglama sve zivo brojim racunam, pratim,uzaaaas!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 15.6.2014 14:20:31
|
|
|
|
Aneri
|
Nata 11 brinem se sto je bas malo krvarenje, danas skoro da je stalo, ulozak mi skoro i ne treba..... a inace drugi dan mi uvek ide puno, imam utisak da ce danas da stane...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?