|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
13.6.2014 12:43:23   
Ipokrisia
hahah ma nista Stetice, nema veze, sve smo u nekom svom haosu sad user posted image Ma ta trdunicka demencija i nije tako losa za svakodnevni zivot user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 751
13.6.2014 12:59:43   
Aneri
Devojke kod mene od juce poceli bolovi kao da ce svakog casa da mi krene...juce bol u ledjima, grudi osetljivije, temperatura vec 6 dana varira od 36 sa 8 do 37 sa 2...ako cu i da dobijem, bas me sad zabrinjava ova temperatura, nikad mi se to nije desavalo...user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 752
13.6.2014 13:21:01   
Njica

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

ne boli me stomak nego bas tamo iza karlica i donja ledja jer mene tako bole ti menstr.grcevi posto mi je zavaljena materica...dobro je ako je normalno bas onako bud eneprijatno malo,ali sto kazes navicicu se valjda...

Ipokrisia, samo nam se opusti, to je sve skrooz normalno i ja sam imala te bolove u pocetku, obicno bih legla(posle odlaska u wc) i stavila ruku tu dole gde sam pretpostavljala da je beba i mazila i uzivala jer je tu u meni, navici ces se zaista kao sto kazu i na malo zaboravljanja i hormoncice, to je predivna stvar, sigurno ti je i neobicno sveuser posted image ali sad ces se brzo ti navici, srecno sa betom!user posted image

Direktna veza do poruke: 753
13.6.2014 14:26:39   
Ipokrisia
Hvala ti puno Njica! user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 754
13.6.2014 16:24:13   
Anoniman
Ipokrisia je li stigla beta?user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 755
13.6.2014 16:56:07   
Ipokrisia
Evo upravo javio mmuser posted image rezultat je 590, a pre 48h bila je 222... Izgleda da je ok sta mislite, vise malo nego duplo...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 756
13.6.2014 17:09:45   
madre
Nego sta nego je u reduuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 757
13.6.2014 17:28:52   
Anoniman
To je superuser posted image user posted image user posted image

Cestitamo, lepo se duplira, sada samo za nedelju -dve do lekara da cujes srculence i to je touser posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 758
13.6.2014 17:58:43   
Njica
Odlicno Ipokrisiaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 759
13.6.2014 18:37:28   
branki*
ipokrisia,cestitam,neka je lepa i laka trudnocauser posted image user posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 760
13.6.2014 19:10:45   
Ipokrisia
Hvala vam drage moje, nemate pojma koliko ste velika podrska!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 761
13.6.2014 19:18:54   
Anoniman
Ipo sve je to super! Sada samo cekamo srculence! Opusti se i uzivaj, prve trudnoca je jedno posebno divno stanje!user posted image

Direktna veza do poruke: 762
14.6.2014 9:18:30   
7marii
Jutro crtke user posted image
Ipoooo user posted image super beta,sad uzivaj user posted image
Koja je sledeca za navijanje,ajde krenuo je virus user posted image ovog meseca
Novopecene user posted image kako ste mi jel ima simptoma?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 763
14.6.2014 9:43:35   
Anoniman
Dobro jutro.
Ja samo da prijavim da user posted image jos nema!

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 764
14.6.2014 9:50:58   
7marii
Um user posted image mozda ces morati da je lekovima izazoves,videces sa dr. u ponedeljak. Meni sad stigle Lh tracke cekam da prodje 12h pa da uradim jednu,cisto da vidim bas sam radoznala user posted image a O mislim da mi bila juce,nego sta ces kad me bas zanima sta ce one da kazu. Ako je negativna onda je O 100 posto bila juce

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 765
14.6.2014 9:54:00   
Anoniman
Drzim palceve da je bila 100% juce.user posted image

Ma ja bih je izazivala, nego sa unom sam imala problem, bila je 3 nedelje manja u odnosu na uz-uk, i kasnilo je 2 meseca dok nisam uradila test. A sada ne bih nista dirala dok mi dr. sve ne potvrdi . Inace ako bude trebala da se izaziva, izazivacu je kada se vrstim sa mora.

Kada ti ne ocekujes sledecu?

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 766
14.6.2014 9:59:58   
7marii
Eh pa ja sam imala 6.6 ako je po proracunima,tek 29-30.6 treba nova da dodje. Vidi sa dr. sta ce da ti kaze,kad je meni bila ona bioh. dr rekla da pijem utrogestan ili tako nesto,10 dana pa ce doci. Ja nisam htela da pijem te lekove i ona dosla posle 2-3 dana. Dr me uplasila i rekla da ce biti obilna i bas ako je mnogo da se javim u hitnu,kad user posted image dosla ona bila cak slabija od normalne i bezbolna,tako da nema pravila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 767
14.6.2014 10:06:33   
Anoniman
Ovo mi je prvi put da se susrecem sa biohuser posted image , tako da sam skroz neupucena.

E pa ti onda dobro iskoristi m ovaj mesec,pa da 30 navijamouser posted image

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 768
14.6.2014 10:11:17   
7marii
I ja sam tad,prvi put i cula za biohem. javila sam se dr jer mi user posted image trajala 1 dan,ja bila ubedjena da imam cistu kad me dr. pregledala kaze vi ste trudni,pogleda na UZ nema nista i poslala me hitno da vadim betu.ona 15 kaze dr biohemijska epa tad i cuh za to,bolje i da nisam. I pre dva ciklusa isto mi trajala 1 dan ali nisam htela kod doce,cak i ako je bila ja nisam htela da znam,a naredna dosla 6.6 normalna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 769
14.6.2014 10:14:13   
7marii
A za to dal cu da ga iskoristim nesto nisam sigurna,ovaj mesec cu ja da pazim i odmaram user posted image pa cu sledeceg da ga maximalno iskoristim user posted image user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 770
14.6.2014 10:43:01   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: 7marii

Jutro crtke user posted image
Ipoooo user posted image super beta,sad uzivaj user posted image
Koja je sledeca za navijanje,ajde krenuo je virus user posted image ovog meseca
Novopecene user posted image kako ste mi jel ima simptoma?

Hvala Mari! user posted image Meni nista nije jasno sa tim simptomima...eto npr juce bolele grdi, danas ne bole, i skroz su mekane,isto uopste nemam pojacan miris niti gadljivost prema bilo cemu

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 14.6.2014 10:53:08 >

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 771
14.6.2014 11:21:20   
7marii
Ipo sve je to individualno,neko ima simptome neko ne,kod nekog se ranije javljaju a kod nekog kasnije. Moja snajka je imala 3 potpuno razlicite trudnoce i grudi je u nijednoj bolele nisu,jedino im to zajednicko kaze user posted image

Direktna veza do poruke: 772
14.6.2014 11:30:30   
Aneri
Devojke ja se upravo razocarala, izgeda krece vesticara, upravo videh malo rozikaste krvi na papiru...user posted image a malopre rekla dragom da svrati da kupi test kada krene sa posla za svaki slucaj ako ne dodje sutra, kad ona baksuz krenu user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 773
14.6.2014 12:16:24   
Ipokrisia
Cekaj Aneri da vidis da li je zaista vesticara ili mozda implantacija...U svakom slucaju ako i jeste vestica, ne gubi nadu! Skroz te razumem kako ti je, nama je uspelo iz treceg puta,a ta dva meseca delovala su mi duga kao godina!!

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 774
14.6.2014 12:26:58   
Aneri
Hvala ti na podrsci. Bas sam se nadala. Trcim svaki cas da vidim sta se desavaali na ulosku jos uvek nista... najcudnije mi sto stomak jos nije poceo da me boli, a uvek me boli poprilicno cim mi krene... sad nista user posted image mislis da bi implantacija mogla biti tako kasno? Ipak je proslo dosta od odnosa....

Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here