|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
15.6.2014 14:37:24   
7marii
Dan i od mene user posted image ja imam majstore u kuci pa ukradoh sad malo vremena dok se krcka rucakuser posted image
Aneri ako od skoro radite na user posted image to je od toga,i meni se i menstr. i krvarenje skroz promenili od kako muckamo. Ne brini,test je negativan,jedino se ciklus zato malo promenio,bar je kod mene tako. Kad prodje vi ponovo u akciju user posted image

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 801
15.6.2014 14:48:41   
Aneri
7marii pa gde si bila do sad da me malo smiris user posted image hvala ti. Tek prvi mesec je kako smo prvi put poceli da radimo na bebi, sto znaci da je prva menstruacija od tada. Znaci i tebi se promenila posle muckanja? Kakva je kod tebe bila, tj.kakve su bile promene? Zeno hvala ti, malo si me smirila ja se ziva pojedoh danas. user posted image user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 802
15.6.2014 16:35:55   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

kako bre ne znas user posted image eee sto ti je iskustvo, a ja ko na iglama sve zivo brojim racunam, pratim,uzaaaas!!! user posted image

tako sam i ja u prvoj trudnoci, a sada ne bih ni isla kod lekara da mi nije bilo gljivica. inace uopste nisam ljubitelj pregleda i uz pa bih ih najradije radila 2x u toku cele trudnoce...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 803
15.6.2014 17:44:21   
Ipokrisia
Znaaam! Nista gore! Meni je pravi stres pregled kod ginekologa i inace a kamoli u trudnoci! Ajde kad budu oni UZ preko stomaka , to mi nije strasno,ali sve ono drugo ooo nooooooooouser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 804
15.6.2014 18:01:43   
7marii
Aneri ranije mi lilo ko iz kabla,narucito ujutru kad ustanem iz kreveta,sada vise toga nema i bas mi manje ide,cak su mi se i bolovi smanjili,pre 1 dan sam umirala a sad me samo 3-4 sata boli. Verovatno je i kod tebe zato user posted image
Ipooo moras kod doce,stisni zube. Ja sam resila da idem user posted image ali utorak-sredu da vidim kad dr radi. Moram osecam bol svako jutro na sredini mislim da je materica,taj isti bol sam i u biohem. imala isto svakog jutra ,pa se bas plasim ali moram nesto tu nije ok user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 805
15.6.2014 18:38:43   
nata11

IZVORNA PORUKA: Aneri

Nata 11 brinem se sto je bas malo krvarenje, danas skoro da je stalo, ulozak mi skoro i ne treba..... user posted image a inace drugi dan mi uvek ide puno, imam utisak da ce danas da stane...

Ja sam 2x imala takve cikluse a inace mi je 2 dan haos. Nakon toga se sve vratilo u normalu. Jesi radila neke briseve, hormone//// ?

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 806
15.6.2014 19:48:53   
Aneri
Nism radila nikakve briseve ni hormone, uvek sve bilo normalno i redovno...a nisam bila ni kod ginekologa ne pamtim, godinama....al planiram privatno da odem sad posle 1 cim dragom bude plata....nadam se da je ok sve, brine me i ova temperatura, juce i prekjuce prestala, danas opet 37 a nisam prehladjena....

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 807
15.6.2014 20:30:02   
Anoniman
Ipokrisia idem sa sveki na more, tako da od akcije nece biti nista, a i akcija mi sada ne vredi jer ciklusa nemauser posted image

Ljudi sutra drizte fige da se ova situacija sto pre razresi.

A ja uspavala dete, i sada odoh da napunim kadu i da malo uzivkam, javljam se kasnijeuser posted image

(odgovor članu Aneri)
  Direktna veza do poruke: 808
15.6.2014 20:46:58   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ipokrisia idem sa sveki na more, tako da od akcije nece biti nista, a i akcija mi sada ne vredi jer ciklusa nemauser posted image

osim ako sveki i ti ne odete u akciju zajedno user posted image .
draga, drzimo fige da sutra sve bude super!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 809
15.6.2014 20:53:25   
Anoniman
Hahahahah ona neka ide i neka hvata za obeuser posted image neko mora i U da cuvauser posted image

Hvala Bubiuser posted image

Direktna veza do poruke: 810
15.6.2014 21:08:13   
nata11
UM javljaj sutra sta je bilo user posted image
Aneri tek si krenula prvi mesec sa muckanjem pa polako nema razloga za zurbu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 811
15.6.2014 21:20:52   
Anoniman
Natouser posted image

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 812
15.6.2014 22:40:50   
17 joka
Ipokrisija user posted image za veliku uduplanu beticu

Bubulence user posted image za maju mrvicu jos malo i cuces najlepšu muziku

UM posle mora kod dr.

Amelija.aneri i ostale devojke navijam uskoro za crtice

Nato moja za tebe veliki user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 813
16.6.2014 8:03:24   
nata11
Dobro jutro devojke.
Joko kako si? user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 814
16.6.2014 9:42:56   
7marii
Jutro i od mene user posted image
ja sam se jedva probudila,opet sam pola noci bila budna,nemam pojma sto imam nesanicu user posted image sad sam cela nikakva user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 815
16.6.2014 11:39:03   
Aneri
Dobro jutro devojke, kako ste danas? user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 816
16.6.2014 12:27:09   
7marii
Aneri jer ti krenula user posted image ? ili .... user posted image

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 817
16.6.2014 13:20:53   
joliska
ja treba da dobijem danas i vec dva tri dana kako stavim nesto usta makar i vodu odma mi bude muka!! i takva nervoza u zelucu me probudi da to nije normalno, a nemam razloga sad za neku nervozu, niti mi se to desavalo ranije, mozda su mi novi pms simptomi :D

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 818
16.6.2014 14:05:32   
Aneri
Nista danas bukvalno stala, po neka kap kada odem u wc i to je to....nemam pojma sta se desava

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 819
16.6.2014 14:07:42   
Aneri
Joliska mozda je user posted image user posted image

(odgovor članu joliska)
Direktna veza do poruke: 820
16.6.2014 14:10:44   
bubulence
UM kada ides na pregled?
Aneri, nije nista, malo su ti se poremetili hormoncici, ali bice to sve ok. trebalo bi da odes do dr i uradis preled, briseve...

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 821
16.6.2014 14:17:20   
Aneri
Nadam se....posle prvog idem obavezno...ionako nisam bila 4 godine user posted image mrzim odlazak kod doktora

Direktna veza do poruke: 822
16.6.2014 14:19:52   
bubulence
e sada cu te malo lup lup po guzi user posted image . svaka zena mora bar jednom (a preporucuje se 2 puta) godisnje kod dr! i bolje da odes i sve prekontrolises pre trudnoce. ja sam u martu bila, sve analize uradila, cak i uz grudi jer sam htela trudnocu.

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 823
16.6.2014 14:25:24   
Aneri
Sve znam...bez nasilja molim user posted image imala sam veliki stres pre 3 i po godine posle kog jos uvek dolazim sebi, tako da sam najmanje razmisljala o sebi i svom zdravlju...posle prvog idem obavezno...

Direktna veza do poruke: 824
16.6.2014 14:34:31   
7marii
Aneri posle 1. obavezno kod dr-a,evo i ja se sve nesto moljakam te danas-sutra i na kraju i ne odem kod dr,ali sad moram i vreme je.
UM kad ces kod dr,javljaj?
sve vas user posted image
bubii sta radite user posted image ,jer ti i dalje muka?

(odgovor članu Aneri)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Ime za devojčicu :)
Takili

Koje vam se ime najviše dopada?

Nastasja (25%)

Neda (35%)

Irina (41%)

Ukupan broj glasova: 185

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here